2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 3. - Nincs lehetetlen

Napi horoszkóp 2022. március 3. – Nincs lehetetlen

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Egyáltalán nem vagy egy törtető típus, nem vagy képes eltiporni senkit a saját érdekedben. Ám most már ideje lenne megmutatnod képességeidet, mert ezáltal a legkülönfélébb helyekre juthatnál el és a legérdekesebb emberekkel találkozhatnál. Akár a hozzád való embert is elhozná neked a sors, ha nem zárkóznál be.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön egy családtagod bosszant fel annyira, hogy egész nap nem tudod kiverni a fejedből a legrosszabb gondolatokat. Nehezen kötöd le magad és ez okozza a legnagyobb problémát köztetek. Nos, az álláspontok eltérőek, ezt el kell fogadni. Ezúttal viszont neked kell engedni, különben a probléma túl nő rajtad.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Télen szeretsz beburkolózni, most viszont már itt a tavasz és ez jelenti számodra a vadászidényt. Persze csak akkor, ha szingli vagy. Rendkívül forróvérű vagy, de ideje lenne célorientáltnak lenni. Az idő rohan és az egy éjszakás kalandok csak egy időre pótolják a hiányérzeted. Valójában szeretetre vágysz, ezért nyitnod kell mások felé és bár a bizalmadat nehéz megszerezni, egy próbát megér. Előfordulhat, hogy nem fogod megbánni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Lelkesedéseddel felhívod magadra valaki figyelmét. Az illető neked is bejön, ezért nem kell tovább taktikáznod, hogy meghódítsd. Őszinteségeddel közelebb kerülhetsz hozzá, nem kell tovább kerülgetned a forró kását. Élj a lehetőséggel, ebből még lehet valami!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Jelen helyzetben jól érzed magad, minden a kedvedre való és úgy alakul, ahogy szeretnéd. Egy új ismeretséggel vagy pároddal kialakulhat vagy megerősödhet az igazi lelki kötődés és ez magabiztosabbá tesz. A kísértés azonban mindig ott van a levegőben, csak rajtad múlik, ellenállsz-e neki.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Soha nem ülsz a sarokban, mindig keresed a kalandokat, még a legmeredekebb helyzetekben sem hátrálsz meg. Azonban van néhány viselkedési formád, ami egyeseknek nem tetszik. Ne engedd, hogy befolyásoljanak, hiszen, ha nem lehetsz önmagad, akkor mi lesz veled? Nem színész vagy, aki bármit vagy bárkit eljátszik. Ha valakinek nem tetszik, amilyen vagy, nem érdemes a figyelmedre sem.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha tegnap végre pihentél is egy kicsit, akkor ma bizony jó formában vagy. Olyan helyzeteket keresel, amiben megvillanthatod tehetségedet, felhívva ezzel magadra a figyelmet. Jó eredményre juthatsz munkádban és pénzügyeiddel kapcsolatban is, ha kitartásod nem lankad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön nincs miért aggódnod, mert most bebizonyíthatod, hogy előtted nincs akadály. Sem az anyagiak, sem más nem akadályoz meg feladataid teljesítésében. Főnököd is árgus szemekkel figyel, talán benned megtalálja helyettesét is. Ha így folytatod, nem kétséges, hogy hamarosan feljebb léphetsz a ranglétrán.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön ingadozó hangulatod okozhat némi problémát, mert egyik pillanatban szárnyalsz, a másikban pedig leeresztesz, mint egy lufi. Igyekezz egyensúlyba kerülni, mert vagy a munkádban vagy a magánéletedben kerülsz kínos helyzetbe! A béke érdekében szükség van valami újra, ami kihúz a pácból.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön nyitott, határozott és kedves vagy, aminek köszönhetően egy teljesen új oldaladról ismerhetnek meg. Szingliként valaki fel is figyelhet rád, ezért tartanod kell ezt a szintet, ha nem akarsz csalódást okozni neki. Persze nem lehet mindig vidám az ember, de kicsapongásaidnak véget kell vetned. Itt az ideje komolyra váltani.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön aztán tényleg nem lesz ellenfeled. Új ismeretségek kötésében és hódításban páratlan leszel. Vonzerőd határtalan, amit ki is kell használnod főleg, ha szingli vagy. Ha simulékony és szelíd leszel, nem kétséges, hogy bárkit az ujjad köré csavarsz egyetlen pillanat alatt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hasznodra kell fordítanod a mai napot, mert most lehetőségek tárháza nyílik meg előtted. Anyagilag is rendben vagy, ezért érdemes körül nézned az üzletekben is, hiszen megkezdődtek a téli leárazások. Pároddal is közös nevezőre juthatsz és egyre jobb lesz köztetek a kommunikáció is.

Ezek is érdekelhetnek