2023 június 9 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 31. - Rázós csütörtök

Napi horoszkóp 2022. március 31. – Rázós csütörtök

-

Napi horoszkóp 2022. március 31: Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Napi horoszkóp 2022. március 31
Napi horoszkóp 2022. március 31. - Rázós csütörtök

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Csütörtökön úgy érzed, minden és mindenki ellened van. Ne sétálj bele a csapdába, mert lesz, aki ki akar hozni a sodrodból. Ha belekeveredsz a konfliktusba, nem szabadulsz egykönnyen és esélyed sem lesz nyerni. Mivel veszíteni nem szeretsz, jobb elkerülni a dolgokat.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Egészen máig pozitív hét áll a hátad mögött, mert kimaradtál minden szorult és feszült helyzetből. Ha megoldható, ne szólj senkihez, így elkerülheted a vitákat. A nyugalmad sokkal többet ér és nem utolsó sorban a többiek is jobban dolgoznak, ha béke van a munkahelyen.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ha az elmúlt napokban olyan szerencsés helyzetben voltál, hogy nem kellett dolgozni menned, akkor nehezedre esik visszaülni a lóra. Ám ennek ellenére jó napnak ígérkezik a mai, flottul haladnak a dolgok és minden másra is marad időd, ha hazaérsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Csütörtökön képtelen vagy magadba fojtani az érzéseidet. Akár a sírás is rád törhet, de nincs ezzel semmi baj, néha ki kell engedned magadból a feszültséget. Nehezebb dolgod lesz, ha dolgozol, mert senkit nem bírsz elviselni. Vonulj félre, hamarosan véget ér a nap és csinálhatsz valamit, ami elfeledteti veled ezeket a rossz érzéseket.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A hét legkritikusabb napja kétségtelenül a csütörtök lesz. Ha sikerül visszafogni magad és nem hagyod, hogy felbosszantsanak, akkor te leszel a nap hőse. Nemcsak azért, mert elkerülöd a konfliktusokat, hanem azért is, mert annak ellenére is hatékony munkát végzel, hogy egyáltalán nem vagy formában.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Rázós csütörtök elé nézel, amit valahogy túl kell élned. Csak a munkádra figyelj, ne keveredj bele semmilyen vitába! Ha úgy érzed, egy kicsit sok mindenből, akkor munka után mozdulj ki, a friss levegő nagy hasznodra válik majd!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Csütörtökön zavar keletkezhet a gépezetben. Ma te vagy az, aki rendet tehet és békét teremthet, de ehhez minden mást ki kell törölnöd az agyadból. Ezúttal, ha sokat gondolkodsz, azzal csak túlbonyolítod a dolgokat. Rögtönözz és te leszel a nap nyertese!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A frusztráló dolgok ma már nem tűnnek olyan lényegesnek számodra. A megoldás ugyan még nincs meg, de nem látod kilátástalannak a helyzetet. Kollégáid viszont szeretnek veled dolgozni, közösen pedig minden problémára végére pontot tehettek. Sikeres nap lehet a mai, a végkimenetel csak rajtad múlik.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Csütörtökön a „piszkos anyagiak okozhatnak konfliktusokat. Lehet, hogy a párod kéri számon, mire költöttél az elmúlt napokban, de akár a spórolt pénzeteken is összeveszhettek. Persze nem azon, ki tette bele a többet, hanem azon, mire fordítsátok. Ha leültök megbeszélni a dolgot, biztosan sikerül közös nevezőre jutni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Csütörtökön nem fogsz tudni uralkodni magadon, kitörnek belőled az érzelmeid. Hogy ne robbanj fel, mozogj egy kicsit, vezesd le a feszültséget. Sétálhatsz vagy futhatsz egy nagyot, de a lényeg, hogy kiszellőztetheted a fejed. Hidd el, jót fog tenni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A család rendkívül fontos számodra és, ha ma van olyan elintéznivalód, ami nem tűr halasztást, akkor beszéljétek meg, egyezzetek meg a legfontosabb teendőkben. Amit lehet, oldj meg egyedül, a többi menni fog közös erővel.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nagyon hiányoznak neked a barátaid, akiket a munkád miatt mostanában parkolópályára helyeztél. Ezen azonban könnyedén változtathatsz, hiszen te irányítod a dolgokat. Villámgyorsan közeledik a hétvége, de még nincs késő szervezni egy találkozót. Ne is agyalj ezen sokat, inkább lépj a tettek mezejére!

Ha érdekelnek a csillagjegyek általános jellemzői akkor azokat ITT tudod elolvasni. Nem vagy tisztában azzal, hogy mi is a horoszkóp? ITT bővebb információt kaphatsz.

Ezek is érdekelhetnek