2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 7. - Rend a lelke mindennek

Napi horoszkóp 2022. március 7. – Rend a lelke mindennek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét első napján úgy érzed, egyáltalán nem értitek meg egymást a pároddal. Eddig talán fel sem tűnt, hogy mennyire különböztök. De mint tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást. Elhamarkodott döntést ne hozz, inkább beszélj vele őszintén és megoldódnak a problémák.

Bika (04.21. – 05.21)

A nyugodt, szórakoztató hétvégét követően ismét egy vitás, balhés hétfő következik. Legjobb, ha te csak kívülről szemléled az eseményeket, ne akarj belefolyni semmibe, mert nem jöhetsz ki jól belőle. A háttérbe húzódva hasznos információk birtokába kerülhetsz, amiket a megfelelő időben fel is használhatsz majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn nem érzed túl jól magad, talán fáj a fejed vagy a torkod, de emiatt még nem kell kétségbe esned. Ha megteheted, maradj otthon, viszont, ha dolgozni kell menned, nem lesz könnyű napod. Sok akadályt kell megugranod, de neked ez még betegen is gyerekjáték lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Már a hét első napján arra megy ki a játék, hogy kiakasszanak. Lehet a kákán csomót keresni, de nem biztos, hogy találnak is. Jól végzed a munkád, ezt a főnököd is tudja, nem fog hinni a rosszakaróknak. Te se foglalkozz velük, mert ezzel elérik, amit akarnak!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nagyon szeretnél elmondani valakinek valamit, de hiába beszélsz, ő nem hajlandó megérteni, amit mondasz. Hétfőn sajnos se megértésre, sem egyetértésre nem számíthatsz. Nem lesz ez így sokáig, a következő néhány napban mindkettőt elérheted, csak légy türelemmel!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma a lehető legtöbb, amit megtehetsz, hogy csendben és visszafogottan végzed a munkád. Amúgy sem könnyű a hét első napja, ne tetézd a bajt! Ne üsd az orrod mások dolgába, mert magaddal babrálsz ki. Csukd be a füled és csak a magad dolgára figyelj! Megy ez neked, hiszen ebben is nagyon jó vagy.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn folyamatos ellentmondásokba kerülsz. Nem találsz megértő fülekre, így jobb, ha meg se szólalsz. Tegyél lakatot a szádra, így minden a lehető legjobban alakul majd. Este rendelj magadnak vacsorát, ne akarj egy ilyen nehéz nap után főzni!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn egy kicsit magányosnak érezheted magad. Csak csendben teszed a dolgot, de ha valaki megkérdezi, mi a baj, nyugodtan válaszolhatsz neki, ne intézd el annyival, hogy semmi. A kérdező bizony kíváncsi rád, te pedig megkönnyebbülsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Már ma érdemes felkészülnöd az egész hétre. Tervezz meg mindent, mert így sokkal hatékonyabb tudsz majd dolgozni és haladni. Felkészülten és megfontoltan sokkal többet kihozhatsz magadból és ez másoknak szemet szúr majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn tegyél lakatot a szádra, ne avatkozz bele olyan dolgokba, amikhez semmi közöd! Hajlamos vagy kérdés nélkül segítőkezet nyújtani, de ma eszedbe se jusson. Már csak azért se, mert te fogsz kijönni belőle rosszul, a többiek téged vonnak majd felelősségre, pedig te csak jót akartál. Néha jobb kimaradni a káoszból.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már egy ideje foglalkoztat, hogy talán pályát tévesztettél, de úgy érzed, már késő lenne lépni. Ez azonban nem igaz, ugyanis soha nem késő azt csinálni, ami valóban boldoggá tesz. Ráadásul ma még jó lehetőségekkel is szembe találod magad. Nem lesz könnyű a döntés, hiszen sosem az, de ebbe most bele kell vágnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn rendkívül furcsa megérzéseid lehetnek. Nyugtalan vagy, mert valami újat érzel a levegőben. Aggódnod azonban nem kell, engedd el a félelmeidet! Jól érzed, hogy változások következnek, de ezek nem lesznek rossz hatással az életedre.

Ezek is érdekelhetnek