Világunk.hu
2023 október 1 vasárnap
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 9. - Újdonságokat hoz a tavasz

Napi horoszkóp 2022. március 9. – Újdonságokat hoz a tavasz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szerdán végre fellélegezhetsz, mert amiről az elmúlt napokban hallgatnod kellett, azt most kimondhatod. Ez egy vissza nem térő lehetőség, mindenképpen élned kell vele. Sok mindent helyrehozhatsz ezzel és belevághatsz valami egészen újba. Az idei tavasz sok lehetőséget tartogat számodra, ne zárkózz előlük!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szerdán keresed a szavakat, fogalmad sincs, hogy kivel hogyan kommunikálj. Ez csak egy átmeneti állapot, nincs okod az aggódásra. Ma inkább vonulj félre, végezd csendben a munkád, a holnapi nap sokkal könnyebb lesz majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szerdán érzelmesebb leszel, mint a hét többi napján. Érzed a változást, amitől tartasz ahelyett, hogy várakozásokkal telve tekintenél elé. Nem kell aggódnod, nincs ok a félelemre, jövőbeli kilátásaid jónak tűnnek, de azért tenni is kell a sikerért.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Kicsit frusztráló lehet számodra a szerda. Rengeteg feladatod van, emellett pedig még olyanokat is kapsz, amikkel mások nem boldogultak. Bár nem lesz könnyű mindet teljesíteni, örülnöd kellene, hogy főnököd bízik benned annyira, hogy téged állít kihívás elé. Ha ezt a lécet most megugrod, nem kétséges, hogy előléptetés vár rád.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma szívesen beszélgetsz másokkal és csapatjátékosként jó együtt ötletelni is. Számodra nem probléma több emberrel együtt dolgozni, sőt, sokat tanulsz ezekből a munkanapokból. Ám arra figyelj, hogy ne tárulkozz teljesen, az adu ászokat tartsd meg magadnak! Sosem lehet tudni, ki használja ki jóhiszeműségedet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szerdán jobban érzed magad, mint az elmúlt hónapokban bármikor. Ám a mai nap sem lesz teljesen tökéletesen, mert sokan furcsállják viselkedésed. Nem tudják mire vélni lelkesedésed, de nem is kell foglalkoznod velük. A lényeg, hogy te jobban vagy és most már nem félsz a kihívásoktól.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma egy olyan téma kerülhet elő, ami kényelmetlen számodra. Ezt a beszélgetést azonban nem lehet tovább halogatni, túl kell esni rajta. Akár pároddal, akár egy barátoddal kell megejteni ezt a kínos találkát, te is megkönnyebbülsz, ha pontot teszel az ügy végére.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma érzelmes hangulatban leszel, igyekszel átértékelni kapcsolataidat. Szívügyekben ne dönts érzelmek nélkül, mert hatalmas hibát követnél el. Gondolj át mindent alaposan, most nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szerdán gondold át újra az idei terveidet. Engedd el azokat, amikkel a két hónap alatt nem haladtál, csak azzal foglalkozz, ami igazán fontos számodra. Állíts fel egy sorrendet és tervezd meg, hogy mit mikorra szeretnél megvalósítani! A tavasz újdonságokat hoz, amiknek ajtót kell nyitnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szerdán egy rég nem látott ismerősöd térhet vissza az életedbe. Ez a találkozás azonban, téged egyáltalán nem tesz boldoggá. Olyan érzésed van, hogy az illető valamit akar tőled. Egyelőre lehet, hogy csak puhatolózik, valódi szándéka pedig csak később derül ki.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma egy régi, számodra kényelmetlen téma kerülhet megint napirendre. Bosszankodás helyett tekints rá új lehetőségként, amit talán azért kaptál, mert javíthatsz a dolgokon vagy újrakezdheted őket. Mindenképpen légy nyitott és fogadd el azt, ami éppen van, sőt, használd is ki!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Hamarosan plusz pénz áll a házhoz, ez pedig felvillanyoz téged. Már ma szövögeted is terveidet, de ne kapkodj el semmit! Nem kell minden pénzt egyszerre elköltened, jól fog jönni még később is. Persze nem kell zsugorinak lenned magaddal szemben, de tudd, mikor elég!