2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. november 1. - Mindenszentek ünnepe

Napi horoszkóp 2022. november 1. – Mindenszentek ünnepe

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ha már jártál a temetőben, hogy elkerüld a tömeget, ma nincs is semmi dolgod. Eddig sem volt unalmas az életed, de most felpezsdül körülötted minden. Számtalan lehetőség nyílik meg számodra, neked azonban el kell döntened, melyiket használod ki. Ne hamarkodj el semmit, most tényleg fontos, hogy jó döntést hozz!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A mai nap fantasztikus lehetőséget tartogat számodra, hisz megismerhetsz valakit, akiben igazi szövetségesedre találhatsz. Az élet kísértések sorozata, de ha van párod, mindenképpen ellent kell állnod nekik. Ma ne feledkezz meg ellátogatni a temetőbe sem, ha eddig még nem tetted meg ezt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ha tegnap is dolgoztál, délelőtt megcsinálsz minden házimunkát otthon, délután pedig összeszeded a családot és elindultok a temetőkbe, hogy megemlékezettek elhunyt szeretteitekről. Ha tehetitek, ne menjetek autóval, mert nehéz lesz a parkolás. Estét együtt tölthetitek, de azért pihenj le időben, mert holnap megint egy kemény munkanap vár rád!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma szeretteinkre emlékezünk, de akár kora reggel is kilátogathatsz a temetőbe, hogy elkerüld a tömeget. Ha mindenképpen sötétben szeretnél menni, akkor, ha teheted, inkább menj gyalog, mert biztosan sokan lesznek és nehezen tudsz majd parkolni. Este pihenj le korán, nem vár rád könnyű nap szerdán sem!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma senkivel nem találod meg a közös hangot, ezért egyszerűen úgy döntesz, hogy elvonulsz a világ elől. Valószínűleg a szeretteidre való emlékezés hangol le ennyire. Hidd el, másoknak sem könnyű ilyenkor és nem is jó, ha egyedül vagy. Szedd össze magad! Menj haza szüleidhez vagy testvéreidhez, hiszen ők mindig vígaszt nyújtanak neked!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma a temetőbe készültél, hogy megemlékezz szeretteidről, de az élet újabb akadályt gördít eléd. Ez azonban nem állíthat meg téged abban, hogy elérd céljaidat, pillanatok alatt túl teszed magad a nehézségeken. Ha pedig egyedül mégsem megy, akkor pontosan tudod, hogy kihez kell fordulnod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Kedden sok helyre kellene menned, hogy gyertyát gyújthass szeretteidért. Ne légy szomorú! Emlékezz csak a szépre, ezek az apró pillanatok ugyanis mosolyt csalhatnak az arcodra. A vacsora időt együtt töltheted családoddal és korán ágyba bújhatsz, hiszen holnap véget ér a hosszú hétvége.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma szervezhetsz programot barátaiddal vagy családoddal, de ne feledd, még a temetőbe is ki kell menned. Ha úgy van, akkor még a program előtt tedd ezt meg, így nem kell este, fáradtan, a tömegben szoronganod. Csak a szépre emlékezz, ne légy szomorú, szeretteid már fentről vigyáznak rád!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Egy kis anyagi slamasztikába kerülsz a mai nap, mert valaki ugyan megígérte neked, hogy visszaadja a tartozását, de nem tartja be ígéretét. Ne aggódj, nem marad így sokáig, megkapod a pénzed! Ez alatt a pár nap alatt húzd össze a nadrágszíjat, akkor elég összeg áll majd rendelkezésedre, míg visszakapod a kölcsönt. Annál is inkább kapcsolj ki, mert ma egy kicsit magába kell szállnia mindenkinek, hisz elhunyt szeretteinkre emlékezünk.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Korán menj ki a temetőbe és gyújts gyertyát szeretteidért, mert délután hatalmas tömegre számíthatsz, amit ki nem állhatsz! Emellett a mai nap tisztázhatsz minden eddigi problémádat mindenkivel, akivel mostanában gondjaid voltak. Pároddal is sokat vitatkoztatok az elmúlt időben, de a lényeg, hogy ma mindent rendbe hozhatsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma nem vagy túl kommunikatív hangulatodban, teljesen lehangol a Halottak napja. Valaki, akit nemrégiben vesztettél el nagyon hiányzik neked. Ma semmiképp se maradj egyedül, menj el szüleidhez vagy találkozz barátaiddal, akik egy kicsit elterelik majd a figyelmed.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma kifejezetten optimistának mondhatod magad. Jó kedvvel ébredsz és semmi sem ronthatja el mai kitűnő hangulatod. Szeretteidre sem szomorúan emlékezel, csak a szép emlékek jutnak róluk az eszedbe. Családod körében töltöd a napot és rengeteget beszélgettek, amire már régóta szükséged van.

Ezek is érdekelhetnek