2022 december 9 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. november 17. - Problémás csütörtök

Napi horoszkóp 2022. november 17. – Problémás csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön a párkapcsolatodban akadhat probléma. Úgy érzed, képtelen vagy közös nevezőre jutni pároddal, ez pedig nagyon felbosszant. Pénzügyi vita vethet árnyékot egyébként harmonikus kapcsolatotokra, de csak akkor, ha hagyod magad. Egyedülállóként pedig éppen a pénz lehet az oka annak, hogy távol tartod magad az emberektől és félsz a szerelemtől is.

Bika (04.21. – 05.21)

Jó napod lehet, ugyanis ráeszmélsz, hogy több pénz állhat a házhoz, mint gondoltad. Minden csoda három napig tart, ne hagyd, hogy a pénz is csak eddig tartson! Nagyobb összeghez fogsz jutni, ha most okoson gondolkodsz és jól kevered a lapokat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön egy kollégádból lehet a legjobb barátod. Lehet, hogy korábban nem jöttetek ki egymással, de hát minden változik, ahogy ti is. Megtaláljátok a közös hangot és talán azt is elfelejtitek majd, hogy miért nem kedveltétek egymást azelőtt.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem biztos, hogy a legjobban érzed magad ma. Rossz lehet a közérzeted, de nem tudod, mi lehet a baj. A fizikai tüneteknek lehetnek lelki okai is, amiket megfejtve máris elmúlik minden panaszod. Koncentrálj az egészségedre, ennél most nincs fontosabb!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A csütörtök előre láthatóan nem a te napod lesz. Kisebbrendűségi érzések kerítenek hatalmukba, ezáltal pedig a saját magadba vetett hited is elveszítheted. Miért kételkedsz mindig magadban? Sok mindent elértél már, csak fel kellene tenned a pontot az i-re. Szedd össze magad, akkor semmi nem állíthat meg!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Valaki biztosan kihúzza nálad a gyufát. Lehet, hogy párod túl önfejű és nem hallgat rád, de egy kollégád is feszegetheti a határaidat. Akárhogy is lesz, hagyj rájuk mindent, mert bármibe akarnak belevágni, az biztosan halott ügy lesz! Felesleges belefolynod egy olyan vitába, amiben nem nyerhetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön kifejezetten jó napod lesz, ugyanis a munkában sikert sikerre halmozol. Főnököd is megdicsér, sőt, feljebb is léphetsz egy szinttel. A többiek irigykedhetnek egy kicsit, de ne törődj ezzel, mert keményen dolgoztál az előléptetésért és a fizetésemelésért.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Amikor pénzről van szó, zseniálisan képviseled a saját érdekeidet. Persze ebben nincs semmi rossz, hiszen mindenkinek meg kell küzdenie azért, amije van. Ma szinte hihetetlen lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, amiken, ha belépsz biztosan csodálatos jövő elé nézel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Könnyen előfordulhat, hogy valaki az agyadra megy. Neked pedig semmi kedved hallgatni mások panaszáradatát, hiszen enélkül is rengeteg dolgod van. A békesség kedvéért azonban ne utasítsd el a közeledőket még akkor se, ha a téma egyáltalán nem érdekel.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön biztosra mehetsz, ugyanis bármit teszel, sikerrel zárul. Legyen szó szerződéskötésről, adás-vételről vagy párkapcsolatról, ma egyenesbe kerülsz. Semmin ne kapd fel a vizet! Lehetnek ugyan apróbb akadályok, de ezeket könnyen meg tudod oldani egyedül is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Sok minden történt veled mostanában, éppen ezért nyitottnak kell lenned a változásokra. Kénytelen vagy elfogadni azt, amit az élet hoz, mert jelen esetben tehetetlen vagy a bekövetkező eseményekkel szemben. A mélyből nehéz lesz felállni, ezért jobb lenne elkerülnöd a zuhanást.

Halak (02.20. – 03.20.)

Manapság az élet minden területén új szabályokhoz kell alkalmazkodnunk. Számodra ez azt jelenti, hogy nagy változásra számíthatsz. Ám eszedbe se jusson pénzügyi vitákban és kétes üzletekben részt venni! Semmi szükség erre, mert jó úton haladsz és egy ilyen meggondolatlan lépéssel minden eddigi eredményedet lehúzhatnád a vécén. Fontos, hogy mindig biztosra menj, de nem minden áron.

Ezek is érdekelhetnek