2023 február 6 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. november 18. - Mi jöhet még?

Napi horoszkóp 2022. november 18. – Mi jöhet még?

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénteken könnyen előfordulhat, hogy a párod olyasmivel lep meg téged, amivel könnyeket csal a szemedbe. Az örömkönnyeket azonban nem kell szégyellned, nyugodtan engedd ki őket! Ha még keresed a társadat, akkor olyasmi történhet veled, amit még álmaidban sem reméltél.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Párodnak ma nagy szüksége lehet rád, ezért ne okozz neki csalódást! Akár meg is lepheted valami aprósággal, hogy javíts a hangulatán. Ha nem teszel semmit, akkor zokon fogja venni és könnyen hatalmas veszekedés lehet a vége. Ezt pedig biztosan nem akarod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Pénteken munka után kedved támadhat valami olyanhoz, amit eddig sosem tettél. Az ötlet nagyon jó, de nagyon figyelj oda magadra. Könnyen megfázhatsz és, ha lebetegszel, akkor csak hosszú kúrát követően tudsz kilábalni belőle. Az pedig csak tetőzheti a bajt, hogy az egészségügyi ellátás még mindig nincs a topon.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Pénteken nem igazán találod a helyedet, már érzed a közelgő hétvége sugallatát. Valójában bármilyen apróságon képes vagy megsértődni, mindent hajlamos lehetsz félreérteni és félremagyarázni. Mielőtt konfliktus robbanna ki, gondold át az érzéseidet, ugyanis be fogod látni, hogy igencsak túl reagálod a dolgokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Pénteken nagyon megfontoltnak kellene lenned a családoddal. Akaratod ellenére ugyanis, könnyen megbánthatod őket. Erre ők is érzékenyen reagálhatnak, ebből pedig semmi jó nem sülhet ki. Már küszöbön a hétvége, ne hagyd, hogy az egész elromoljon!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Pénteken résen kell lenned, ellenkező esetben ugyanis egy konfliktus közepén találhatod magad. Ma még a környezeted is borzalja a kedélyeket, de ne engedd, hogy provokáljanak! Csak magaddal foglalkozz, minden megjegyzést engedj el a füled mellett, hiszen közeledik a hétvége, amit könnyen elronthatsz egy felesleges vitával.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken te magad lehetsz a békebíró, ehhez azonban nagyon tudatosnak és diplomatikusnak kell lenned. Maradj pártatlan a konfliktusokban vagy szemléld minél távolabbról az eseményeket! Inkább fordítsd valami vagy valaki teljesen másra az energiáidat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Mindig is lesznek körülötted olyanok, akik nem értenek veled egyet, akik csak kritizálnak, akiknek valójában soha nem is tudnál megfelelni. Ne adj a véleményükre és ne is kommentáld azokat! Pusztán köszönd meg az “értékes információkat”, hiszen ezzel csírájában fojthatod el a vitás helyzeteket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A hét utolsó munkanapján váratlan és igencsak kellemetlen “támadás” érhet. Résen kell lenned és a lehetőségekhez mérten ne reagálj az illető közeledésére. A legjobb, ha mosolyogva köszönetet mondasz az építő kritikáért, ezzel pedig elejét veheted a konfliktusoknak. Ha visszavágsz, az csak olaj lesz a tűzre.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Egy nehéz munkanap és hét után úgy érezheted, hogy meg kellene lepned a párod valami aprósággal, de nem kell túlzásba esned. Ő nem várja el, hogy elhalmozd ajándékokkal, neki csak rád van szüksége. Töltsétek együtt az estét, az mindennél többet ér!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Pénteken a közlekedésben kell figyelmesnek lenned. Ha nem teszed, durva vitába keveredhetsz, mert például figyelmetlenül lépsz az úttestre vagy vezetés közben kavarognak el a gondolataid, így kis híján balesetet is okozhatsz. Nagyon vigyázz, mert te is súlyosan megsérülhetsz!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Okos gondolat a jövőbeli céljaid kitűzése, de nem a mai napon. Inkább a párodra kellene koncentrálnod, főleg, ha egész héten nem láttátok egymást. Nem vagy kifejezetten romantikus típus, de ma meglephetnéd őt valami aprósággal, egy olyan gesztussal, ami boldoggá teszi őt.

Ezek is érdekelhetnek