2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. november 26. - Add ki magadból a feszültséget!

Napi horoszkóp 2022. november 26. – Add ki magadból a feszültséget!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ez a szombat egy egészen jó nap lehet számodra. Ha teheted, menj ki a szabadba és töltsd ott a napot, de öltözz rétegesen, mert hideg van. Rád fér a mozgás és az is, hogy kiszellőztesd a fejed egy ilyen nehéz hét után. Estére megnyugszol és egy igazán izgalmas éjszakában lehet részed, mert a párod közben kitalál egy nagy meglepetést neked.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton összefuthatsz egy régi ismerőssel. A váratlan helyzettel az első pillanatban nem tudsz mit kezdeni, sőt, az is lehet, hogy zavarba jössz. Néhány szó után viszont elengeded magad és a hangulatod is feldobódik. Az élet most szembesít a múltaddal, de ennek köszönhetően végre tisztán láthatsz majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton otthonodban adódhatnak váratlan helyzetek. Előfordulhat, hogy valami olyan romlik el, amire nagy szükséged lenne, de akár a családod is meglepetéssel szolgálhat. Bárhogy is alakul, állj pozitívan a dologhoz, ez a nap nem a káoszról szól! Minden rendben lesz, ráadásul előbb, mint gondolnád.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton akkor tennél a legjobban, ha ki sem mozdulnál. Túl sokan lehetnek az utcán, káosz alakulhat ki a közlekedésben, te pedig nem vagy éppen türelmes. Ha mégis muszáj elmenned otthonról, akkor érdemes óvatosan és körültekintően közlekedned, nehogy valamilyen baj érjen.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szerencsének érezheted magad, mivel téged elkerülnek a rázós helyzetek. Tele vagy energiával, éppen ezért nem lenne okos döntés, ha a négy fal között töltenéd az egész napot. Persze öltözz rétegesen, ha kimozdulsz, az időjárás ilyenkor már rendkívül szeszélyes. A felesleges energiáidat levezetheted például egy kis mozgással.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ahogy a hét többi napja, úgy a szombat sem lesz zökkenőmentes. Valószínűleg minden terved felborul és teljesen mást kell csinálnod, mint amit eredetileg elterveztél. Ne bánkódj semmin, mindennek oka van, így csakis a hozzáállásodon múlik, meg tudod-e oldani a dolgokat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szombaton fontos lenne, hogy pihenj, de ez nem jelenti azt, hogy egész nap ágyban kellene lenned. Az aktív pihenés is lehet jó, sőt, levezetheted a feszültséget is. Ugyanakkor figyelmesnek kell lenned, mert a legrosszabb pillanatban érhet kellemetlen meglepetés.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton végre megkönnyebbülhetsz a húzós hét után.Túl jutsz a nehézségeken, ami nagy örömmel tölt el. Most kell nyitottnak lenned minden kínálkozó lehetőségre, mert nagyot szakíthatsz. Jelenleg nem hozhatsz rossz döntést, most neked áll a zászló.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Semmit nem szabad a szívedre venni, mert valójában senki nem akar megbántani. Az élet most váratlan helyzetek elé állíthat. Nem feltétlenül lesz nagy az egyetértés a családban, sőt, az is könnyen lehet, hogy minden a feje tetejére áll. Ma viszont elnézőnek és nagyvonalúnak kell lenned, csak így oldhatod a feszültséget.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton oda kell figyelned a többiekre, amellett, hogy magaddal is foglalkozol egy kicsit. Jól be tudod osztani az idődet, ezért pedig a végén mindenki hálás lesz. A boldogság apró dolgokon múlik, mindenkinek örömöt okozhatsz egy kisebb meglepetéssel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton kipihenheted az egész hetet, ami korántsem volt könnyű számodra. Végre foglalkozhatsz csak magaddal, ami már nagyon rád fér. Természetesen mindezt meg kell beszélned szeretteiddel, nehogy sértődés legyen a vége. Csak el kell mondanod, hogy egy kis magányra vágysz, meg fogják érteni.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ez a hét korántsem volt egyszerű és sajnos a szombat sem lesz sokkal egyszerűbb. Olyan dolgok történhetnek, amikre nem lehet felkészülni, de de neked akkor is higgadtnak kell maradnod. Akkor cselekszel okosan, ha hagyod zajlani az eseményeket, jelen esetben ugyanis nincs szükség beavatkozásra.

Ezek is érdekelhetnek