Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 11. - A csalódások napja a mai

Napi horoszkóp 2022. október 11. – A csalódások napja a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma egy kisebb veszekedés zavarja meg a nyugalmad, amely közted és partnered között alakul ki. Amennyiben biztos vagy benne, hogy te vagy a hibás, ne restellj bocsánatot kérni, különben elrontod az egész napod! Ne csinálj nagy ügyet az egészből, mert nem ér ennyit!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma nem érzed magad valami fényesen, lehet, hogy valami kerülget téged vagy már meg is fáztál. Ha éppen dolgozol, akkor inkább menj haza és kúráld ki magad! Minél tovább vársz, annál nehezebben fogsz kimászni a betegségből. Ha nem javul, irány az orvos!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Kedden kételyeid támadnak valakivel kapcsolatban, azonban még nem jött el az idő, hogy ezt tudasd is vele. Egyelőre vedd fel a figyelő állást, ugyanis az is lehet, hogy nagyot tévedsz. Bizonyosodj meg arról, hogy valóban úgy van, ahogy gondolod! Addig egy lépést se tegyél az ügyben.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma meg kell osztanod a figyelmed, mert szükség van rád a munkahelyeden is és otthon is. Ez a patthelyzet akár vitákat is szülhet, de észnél kell lenned, hogy mindent meg tudj oldani. Ugyanakkor a munkád nem lehet fontosabb, mint a családod. Ezt mindig tartsd észben!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kedden egy kis pénzügyi nehézség támadhat az életedben, mert valaki tartozik neked és esze ágában sincs megadni azt. Az erőszak természetesen nem vezet sehova, próbáld meg épp ésszel, nyugodtan megbeszélni vele a dolgokat! Biztos megvan a megfelelő magyarázata erre az egészre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

A hét második napján érzelmes hangulatban ébredsz. Hiányoznak a barátaid és ismerőseid, akikkel munkád miatt jó ideje nem volt személyes kapcsolatod. Emeld fel a telefont és szervezz egy találkozót, hisz úgyis már régóta erre vágysz. Ha a hétvégére időzíted a programot, akkor akár mindkét napot együtt tölthetitek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Kedden egy komoly nézeteltérés vonja el a figyelmedet a munkádról, de semmiképp se bonyolódj bele a helyzetbe! Akkor teszel a legjobban, ha teljesen kimaradsz belőle és csak a saját dolgoddal foglalkozol. Később még kamatoztathatod jó megfigyelő képességed.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ideje, hogy egy kicsit lazábbra vedd a dolgokat. Túlságosan is rágörcsölsz mindenre és folyamatosan féltékeny vagy. Ez nem tesz jót kapcsolatodnak, mert ezzel csak messzebb taszítod magadtól párodat. Szedd végre össze magad, ideje tiszta vizet önteni a pohárba!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Rengeteg dolgod van, akkor is, ha dolgozol és akkor is, ha nem. A terveid azonban nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, mert kollégáid vagy családtagjaid áthúzzák számításaidat. Próbálj velük kompromisszumot kötni, hogy minden feladattal időben végezni tudj.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Kedden egy váratlan esemény következik be. Nagy valószínűséggel csalódni fogsz valakiben, akiben eddig száz százalékig megbíztál. Lehet, hogy egy időre a kapcsolatot is meg kellene szakítanod az illetővel, legalább is addig, amíg eldöntöd, mi legyen ezzel az egésszel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma egy kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha nem vagy elég felkészült. Sehova ne indulj el készpénz nélkül, mert lehet, hogy nem jó a terminál, esetleg otthon felejted a bankkártyád! Az is lehet, hogy több pénzt kell adnod valamiért, amit már régen kinéztél magadnak, hiszen az árak sajnos rohamtempóban mennek felfelé.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Kedden egy olyan üzenetet kaphatsz, ami nagyon elszomorít téged, ugyanis amiben nagyon bíztál, nem valósul meg, legalább is egyelőre. Lehet, hogy egy vendéged mondja le időpontját vagy egy találkozó nem jön össze. Ez nem ronthatja el a napod, szervezz magadnak programot és érezd jól magad!