2023 február 6 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 13. - Körülményes csütörtök

Napi horoszkóp 2022. október 13. – Körülményes csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nagyon is a kedvedre való lesz ez a csütörtök. Nem érted és nem is érdekel a többiek problémája. Szükségük lenne ma az érzelmi támogatásodra, amiben te nagyon is kiváló vagy. Szedd össze magad, ugyanis te lehetsz az, aki ma erőt és energiát ad a többieknek! Azon sem kell meglepődnöd, ha valaki a te válladon sírja ki magát.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Csütörtökön egy kicsit érzelmes és álmos lehet a hangulat a munkahelyeden. Szeretnéd jól megrázni a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Ennek ellenére inkább jobban teszed, ha kihasználod a nyugalmat és a csendet. Minden energiádat fektesd a munkádba, rengeteget haladhatsz előre!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Nem biztos, hogy ma mindenkivel megtalálod a közös hangot. Leginkább azok bosszantanak, akik nyafognak, kifogásokat keresnek, illetve egyszerűen csak mindenen felhúzzák az orrukat. Fontos, hogy legyél elnéző és igyekezz minél kevesebbet kommunikálni, csak így lehet ez a mai egy sikeres nap.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Csütörtökön egy kicsit elvarázsoltnak tűnhetsz. Egészen máshol jársz gondolatban. Ma többen is igyekeznek téged visszarángatni a valóságba, de nem igazán járnak sikerrel. Ne veszekedj velük, csak segíteni szeretnének neked! Az pedig már csak rajtad múlik, hogy fogadod közeledésüket.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Számodra nem is indulhatna nagyszerűbben ez a nap. Szépnek, kreatívnak és rendkívül boldognak érzed magad, ami még a kisugárzásodon is meglátszik. Tele vagy új ötletekkel és tervekkel is. Mindenképpen jegyezd fel őket, mert, ha még most nem is, de később biztosan megvalósíthatod mindet!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Csütörtökön lehetnek olyan emberek a környezetedben, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, ugyanis nem tudod meggyőzni őket az igazadról. Szóval, győzködés helyett inkább hagyd rájuk, gondoljanak, amit csak akarnak. Alkalmazd az okos enged, szamár szenved elvét, működni fog!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A csütörtök igazán klassz napnak ígérkezik. Nem is nagyon érted, hogy a többieknek mi a gondjuk a mai nappal. Most te lehetsz az, aki lelket önt beléjük. Minden gördülékenyen halad, így semmi nem akadályozhat meg abban, hogy délután vagy este kikapcsolódj és jól szórakozz szeretteid vagy barátaid társaságában.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma kifejezetten bosszanthatnak a hosszú körmondatokban beszélő emberek és kollégák. Nem sok türelmet érzel magadban arra, hogy végig hallgasd őket. Azon kaphatod magad, hogy te is sokkal körülményesebb vagy, mint általában szoktál, egyáltalán nem vagy önmagad. Sajnos ez egy ilyen nap, ezúttal nem tehetsz ellene semmi.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Csütörtökön egy kicsit érzelmesebb hangulatba kerülsz, de épp ennek az érzékenységnek köszönhetően pontosan tudod és érzed, hogy kivel milyen stílusban beszélgethetsz, hogy azt érd el nála, amit valóban szeretnél. Empatikus és nagyon megértő vagy, ezzel pedig sok barátot szerezhetsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Alig vártad már a csütörtököt, mert fontos feladatok várnak rád. Munka közben azonban csak a párod jár az eszedben. Sajnálod, hogy ma nem vasárnap van és nem töltheted vele az egész napot. Azonban már csak két nap és bepótolhatod azt, ami a múlt hétvégén elmaradt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A mai napon aztán tényleg semmi kedved a munkához, de mégis muszáj rávenni magad valahogy. Ha teheted, kérj szabadságot! Viszont, ha mindenképpen vár a munka vagy a tanulás, akkor össze kell szedned magad. Kávé, tea vagy finom péksütemény egy jó kezdet lehet egy nehéz nap túléléséhez.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Csütörtökön a család okozhat némi zűrzavart nálad. Fontos lenne, hogy bármit is kérnek tőled, ne kapd fel a vizet. Ugyan bosszantó lehet a viselkedésük, de próbálj a lehető leghiggadtabb maradni. Ha egész nap feszült és ideges vagy, a munkáddal sem fogsz haladni, sőt, hajlamos lehetsz nagy hibákat elkövetni.

Ezek is érdekelhetnek