2023 február 6 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 14. - Vedd lazábbra a figurát!

Napi horoszkóp 2022. október 14. – Vedd lazábbra a figurát!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Alapvetően minden lépésedet jól meggondolod, ma még sincs időd erre. Ha sokáig hezitálsz, elszalasztod életed legjobb döntését és ezzel a sikeres jövőt is. Jelentős anyagi bevételre számíthatsz, de minden hivatalos iratot figyelmesen olvass át! Ne feledd, az ördög a részletekben lakozik!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Mindenki tudja rólad, hogy maximalista vagy, mindig a tökéletességre törekszel. Nem engedsz az elveidből, emiatt pedig gyülekezni kezdenek fejed felett a viharfelhők. Ám, ha még időben kezedbe veszed a dolgokat, akkor az ég kitisztul és belevághatsz egy teljesen új üzletbe is. Életed komoly változás előtt áll, de a sikerhez neked is változtatni kell.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Magánéletedben kellemes és szerencsés időszak elé nézel. Bőven lesz mit ünnepelni, esetleg esküvő, gyermekáldás vagy kezdődő nyugdíjas évek. Akárhogy is, szép lesz majd az elkövetkezendő időszak, szóval most ragadd meg az alkalmat és használd ki minden percét!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Erőteljesen fokozódnak bizonyos vágyaid, leginkább a szabadság iránt. Úgy érzed, a munkahelyed rabul ejtett és a kapcsolatodban sincs egy szabad perced sem. Ám, ha elragadnak az indulataid, csak bajt hozol a fejedre. Van, ami még várat magára, de légy egy kicsit türelmesebb, hamarosan megkapod, amit akarsz!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Viharos péntek elé nézel, ugyanis komoly konfliktusok alakulhatnak ki körülötted. Ezúttal ne tetszelegj a legyőzhetetlen szerepében, nem fog jól állni! Hagyd, hogy minden magától tisztázódjon, utána könnyebb lesz orvosolni a hibákat, problémákat. Ha elül a vihar, az ég is kitisztul, nem igaz?

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Pénteken egy jó üzleti lehetőség adódik számodra, amit semmiképp sem hagyhatsz ki. Persze mindenben ott van az ördög, a nehézségek, de kockázat nélkül siker sincs, nem igaz? Ne hátrálj meg, határozottságod átsegít a problémákon is! Magánéletedbe végre beköszönt a szerelem. Nem kell azonnal színt vallani, mert minden szót megbánnál, ami elhagyja a szádat. Csak szépen lassan, hidd el, úgyis célba fogsz érni!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nem mindig más a hibás, te is lehetsz a hunyó. Éppen ezért bármilyen vitába keveredsz, mérlegeld a helyzetet! Bocsánatot kérni nem szégyen, sőt, egy kifejezetten pozitív tulajdonság, ha az ember elismeri, hibázott. Ha rendbe tetted a dolgokat, kezdetét veheti a fellendülés, de enélkül csak egy helyben toporogsz. Te döntesz, hogy mi legyen!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Régóta van egy dédelgetett álmod, aminek megvalósítása felé megteheted az első lépést. De, ha nem leszel alapos és megfontolt, akkor messzebb kerülsz tőle, mint azt valaha is gondoltad volna. Új tervek születnek, de sok kompromisszumot is kötnöd kell, hogy sikerre vidd a dolgot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szerencsés fordulatok elé nézel, mind a hivatásoddal, mind a magánéleteddel kapcsolatban. Anyagi ügyekben nem várt helyről érkezik bevételed, de ezt megelőzően alapos tárgyalásokat kell végezned. Hamar letisztul benned a kép, nem kell sokáig aggódnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ha az elmúlt időszakban kellemetlen fordulat állt be az anyagiak terén, ez ma megoldódni látszik. Szerelmi életedre azonban nem lehet panasz, akár szingli vagy, akár nem. Előbbi esetben társra találsz, míg utóbbiban újra fellángol a kezdeti láng. Egy önfeledt, boldog időszak következik, aminek minden percét ki kell élvezned.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Mostanában többet ismerkedsz, többet szórakozol, amit kifejezetten élvezel is. Ám ez a kicsapongás nem mehet a béke és harmónia rovására, főleg akkor nem, ha családos ember vagy. Ma még kirúghatsz a hámból, de aztán szedd össze magad, mert sokat veszíthetsz! Szingliként új szerelem kopogtat az ajtódon, engedd be!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Pénteken elkerülhetetlenül belekeveredsz egy konfliktusba, de ezúttal ne makacskodj, hanem fordítsd meg az érmét és nézd meg a másik oldalát is! Több igazság is létezik és az egyik nem üti a másikat. Számos lehetőséged van, de csak akkor jutsz ezekkel valamire, ha egyensúlyba kerül a magán-és szakmai életed. Akár egy szerelmi románc is kialakulhat, amiből szingliként nem szabad kihátrálnod.

Ezek is érdekelhetnek