2023 február 5 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 15. - Az akadályok erősebbé tesznek

Napi horoszkóp 2022. október 15. – Az akadályok erősebbé tesznek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Végre búcsút mondhatsz az álmatlan éjszakáknak, ugyanis történik valami, ami minden eddiginek értelmet ad. A homályos pontok eltűnnek és kitisztul a kép. Ezután tudod, hogy cselekedj ahhoz, hogy kijuss a gödörből. Most nincs vesztegetni való időd, mert ha sokáig vacilálsz, túl késő lesz!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nagy kihívás elé állít az élet, hiszen olyan feladatot kapsz, ami elsőre megijeszt téged. Ám hamar megmutatkozik, mennyire talpraesett vagy és milyen jól teljesítesz. Méltán büszke lehetsz magadra, mert neked hála megmenekül a helyzet és minden egyenesbe kerül. Van mit ünnepelni, ezért ne hagyd ki az esti bulit!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Semmi jelet nem adtál, valaki mégis nyomul rád, amit egyáltalán nem nézel jó szemmel. Az illető idegesítő és te nem tudod, hogy rázhatnád le őt. Állj a sarkadra! Persze nem kell durvának lenni, kivéve, ha ez a személy nem ért a szép szóból. Határozottan, kerek-perec mondd ki, amit gondolsz, ne légy szégyenlős!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton szükséged lesz az önuralmadra, mert valaki üzenetet hoz neked, aminek tartalma felbosszant. Ám emiatt nem a “postás” a hibás. Egy hirtelen reakcióért bocsánatot kellene kérned, de elkerülheted ezt, ha lazán veszed a dolgot. Nincs nagy baj, csak túlreagálod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Nem túl könnyű az életed mostanában, ha gyengéd érzelmeket táplálsz valaki iránt, de nem mered megosztani az illetővel. Mostanra viszont eljött a pillanat, hogy tudasd ezt vele. Valószínűleg te sem vagy közömbös a számára, csak nem mert közeledni hozzád. Ajtóstól azonban ne ronts a házba, mert elijeszted! Lassan járj, tovább érsz!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton nagy lehetőség kínálkozik, ami hosszú távú befektetést jelent számodra. Most viszont nem kell félned a hátulütőktől még akkor se, ha még nem látod ezeket. Ugyan még kissé elvakult lehetsz, ezért mérlegeld, hogy mi várhat rád a jövőben! Hétvége van, ráérsz hétfőn is választ adni, de azért lazíts is egy kicsit!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ingoványos talajra tévedtél, de a helyzet nem olyan rossz, mint hiszed. Ha képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, akkor nem lehet baj. Ellenkező esetben viszont könnyedén megcsúszhatsz és elsüllyedhetsz a sárban. Fontos, hogy eljuss a célig, de nem minden áron. Hallgass a belső hangokra, azok megmondják, hol a határ!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Mindig pontos terveid vannak, de ezúttal a megvalósítással lassabban haladsz, mint máskor. Emiatt azonban nem kell kétségbe esned, hiszen nem veszíthetsz sokat. Egy-két akadály mindig benne van a pakliban, de annyi munkád van ebben az ügyben, hogy most már nem adhatod fel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton minden a lehető legnagyobb rendben lesz, úgy érzed, életed végre kerek. Jól alakulnak a dolgok, minden a megfelelő mederben halad. Igyekezz minél tovább fenntartani ezt az állapotot, neked is jár a boldogság! Hétvége lévén sok nevetésre, romantikára és szórakozásra számíthatsz és te nem vagy semmi jó elrontója, nem igaz?

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton rendkívül jól reagálsz le egy igencsak váratlan szituációt. Amikor szükség van rá, az eszed és a szíved a helyén van. Sokan fel is néznek rád emiatt, hiszen mindig tudod mit és hogyan mondj. Ha még szingli vagy, ma este mozdulj ki, ez az állapot ugyanis könnyen megváltozhat!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Bizony előfordulnak olyan helyzetek, amiken csendben túl kell lépni és amikben nem érdemes feszegetni a dolgokat. Nos, ez a mostani is épp ilyen, ezért engedd el! Ha bosszankodsz, csak magadnak okozol kellemetlenséget. Szombat van, foglalkozz valami sokkal kellemesebbel! Család, barátok, kiruccanás, ez kell neked!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nem tudsz nyugodni a tegnap történtek miatt, folyamatosan azon agyalsz, hogyan zárhatnád minél rövidebbre a dolgot. Vedd elő a logikádat, hiszen még soha nem hagyott cserben, mert csak így tudod a legkevesebb kockázattal befejezni azt, amibe belekezdtél. Ha vállalod a felelősséget, nyugodt lelkiismerettel térhetsz nyugovóra.

Ezek is érdekelhetnek