2023 február 5 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 17. - Aggasztó hétfő

Napi horoszkóp 2022. október 17. – Aggasztó hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Hétfőn is az anyagi kérdések terelik el a figyelmed. Aggasztónak találod a helyzetet, de aztán érkezik egy isteni szikra, ami segít, hogy megvilágosodj. Nemcsak jó útra lépsz, de kedveseddel is elsimulnak a nézeteltérések. Szingliként kilátásba kerül egy randi, amire rég vársz. Az illető végre elhív és közelebbről is megismerhetitek egymást.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nagy szükséged lenne valaki segítségére, de az illető elutasító lesz veled. Kellemetlen ez az egész szituáció, ezért mihamarabb megpróbálsz kihátrálni belőle. Képes vagy jó döntést hozni mások segítsége nélkül is, csak bízz magadban! Minden tőled telhetőt megteszel és ennek az eredménye is hamarosan meglesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Jól indul a hétfő, ugyanis egy számodra fontos ügyben történik nagy előre lépés. Ez a továbbiakban inspiráló lesz számodra és plusz energiát is ad a folytatáshoz. Kedvesed sem tétlenkedik, egy olyan meglepetéssel áll elő, amitől leesik az állad. Ha még szingli vagy, akkor egy ismerős mutatja meg neked egy teljesen másik oldalát.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Valaki pozitív meglepetést okoz neked a mai napon és ezzel együtt ismeretlen érzéseket vált ki belőled. Emiatt szétszórtabb lehetsz és az is lehet, hogy valami teljesen kimegy a fejedből. Ha két lábbal állsz a földön, nem lehet baj. Sok Mindent kell még tisztáznod magadban, ne kapkodd el a dolgokat!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Elindultál egy úton, biztos vagy a dolgomban és éppen ezért nem térhetsz le az útról. Ha hagyod magad eltéríteni, nem haragudhatsz másra és senki nem vállalja helyetted a felelősséget. A hibákból okulhatsz, de tarts ki! Jó úton haladsz és nagy öröm, boldogság vár ennek a végén.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szingliként van egy kiszemelted, de ma riválisra találsz. Hirtelen nem tudod, mit tegyél, de az lenne a legjobb, ha tiszta vizet öntenél a pohárba. Szedd össze magad és légy őszinte, így nem kell tovább találgatnod, ki kell neki! Az illető válasza boldoggá tehet, de ha nem így lesz, nyugodtan tovább léphetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Mivel egy nagyobb kiadás van kilátásban, nem is tudsz másra gondolni. Bár dolgoznod kéne, csak ezen jár az agyad. Persze jó, ha felkészülsz és elkerülöd a felesleges pénzkidobásokat, de ha csapnivaló munkát végzel, akkor az állásod is veszélybe kerülhet. Koncentrálj, különben sokat veszítesz!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Új élmények várnak kedveseddel és a munkahelyeden is. Olyan helyeket és embereket ismerhetsz meg, amiknek és akiknek eddig a létezéséről sem tudtál. Imádod az őszt, a természetet, de bejárásával a hétvégéig várnod kell. Van még hátra néhány munkanap, de terveket már szövögethetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A hét első munkanapján kicsit elkalandozol, a régi szép időkre gondolsz. Sok mindent történt veled már eddig is és garantáltan ezután sem fogsz unatkozni. Mivel dolgoznod kell, térj vissza a jelenbe! Kedvezően alakulnak a dolgaid, de csak akkor, ha képes vagy a földön járni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Jól indul a hétfő, ugyanis egy kollégád okoz neked kellemes csalódást. Ez azért furcsa, mert viszonyotok egyáltalán nem felhőtlen, ám egy váratlan helyzet miatt fordul a kocka. Egyedülállóként ugyan élvezed a szabadság előnyeit, de valójában vágysz már egy társra. Otthon viszont nem találhatod meg őt, mozdulj ki!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Hétfőn jó hírek érkeznek, ami bizakodóvá tesz és hangulatodon is sokat javít. Párkapcsolatodban is dúlnak a mézeshetek, ugyanis sem vita, sem egyéb tényező nem zavarja a békét, harmóniát. Szingliként egy ismerősöd által találkozhatsz valakivel, aki már első látásra beindítja a fantáziádat. Ha többet akarsz tudni róla, ne habozz, tudod, kitől kérdezz!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Hétfőn mindent úgy csinálsz, ahogy eddig bármikor. Úgy érzed, hiba sem csúszhat a számításaidba, időben hazaérsz és marad időd magadra is. Ám egy váratlan helyzet azonnali beavatkozást igényel. Valaki egy kiváló ötlettel áll elő, ami neked nem jutott volna ilyen gyorsan az eszedbe. A munka és ezzel a nap is meg van mentve, te pedig megvalósíthatod, amit mára elterveztél.

Ezek is érdekelhetnek