Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 2. - Egy laza vasárnap

Napi horoszkóp 2022. október 2. – Egy laza vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A vasárnap sem lesz egy unalmas nap. Családod vagy éppen párod meglephet téged valamivel, amire nem számítottál. Nagyon boldoggá tesz majd, mert végre azokkal töltheted, akiket nagyon szeretsz. Még egy romantikus estére is lehetőséged lesz a pároddal, szükségetek van arra, hogy egy kicsit kettesben legyetek.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A vasárnap a pihenésé, nem is kell ma tenned semmit. Neked is szükséged van a pihenésre. Muszáj is lenne, hogy így tegyél, hisz nagyon hosszú és fárasztó hét elé nézel. Ha családod is otthon van ma, akár egy közös program is pihentető lehet számodra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A vasárnapi pihenés nem mindenkinek jár ki, mert munkája nem tűr halasztást. A lényeg, hogy ne te légy ma ez az ember, mert haragra gerjesztheted vele párodat. Alig találkoztok a munkád miatt, legalább ma tedd félre azt! Menjetek el valahova együtt és kapcsoljatok ki!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

A vasárnap számodra mindig a családé, a barátoké. Ne hagyd, hogy munkaügyben zaklassanak, arra ott vannak a hétköznapok! Ebéd után még egy rövid kirándulást is beiktathattok. Este pedig kettesben maradsz szerelmeddel, amivel nagyon boldoggá teheted, hisz hiányzol neki.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma van egy kis dolgod kora reggel, de ezt könnyen elintézheted, még mielőtt párod felébred. Így az egész napot együtt tölthetitek. Szükségetek van egy romantikus napra, mert a hétköznapok erre teljesen alkalmatlanok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

A mai nap a lustálkodásé. Kikelni sincs kedved az ágyból, de nincs is rá szükség. Menjetek el a családdal vagy a pároddal ebédelni, ne te légy ma a konyhatündér! A nap hátralévő részében pedig azt csinálhatjátok, amihez csak kedvetek van.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A héten nagyon kevés időt tölthettél családoddal, a mai nap azonban bepótolhatod a mulasztást. Nagyon boldoggá teszed ezzel szeretteidet, sőt még szüleidet vagy nagyszüleidet is lesz időd meglátogatni. Az estét pedig kettesben töltheted szerelmeddel. Nem is lehetne jobb lezárása a mai napnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A munkád minden idődet elveszi a szeretteidtől. Ma azonban vasárnap van, így szenteld nekik a napot! El is mehettek valahova, semmi nem akadályozhat meg benneteket abban, hogy együtt legyetek. Ha otthon maradtok, akkor pedig egy közös főzés vagy filmnézés is fantasztikus időtöltés lehet számotokra.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma kivételesen semmi dolgod sincs, még a főzéssel sem kell foglalkoznod, ugyanis párod programot szervezett nektek, így levette válladról a házimunka terhét. Nagyon örülsz ennek, hisz régen voltatok már csak kettesben. Még egy romantikus vacsora is része lehet a napnak, te pedig miért is utasítanád ezt vissza?!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Mostanában nagyon feszült voltál, ma azonban kiengedheted a fáradt gőzt. Egy közös program a barátaiddal teljesen alkalmas erre. Úgyis rengeteg megbeszélnivalótok van, mert régen találkoztatok. Egy közös vacsora pedig kiváló lezárása lehet a napnak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap semmihez nincs kedved, ami nem is csoda egy ilyen húzós hét után. Délelőtt lustálkodj csak nyugodtan, délután pedig majd meglátod mit kezdesz magaddal. Ha párod vagy családod otthon van, akkor el is mehettek valahova, de ne feledd, holnap már munkanap van!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Fordulatos vasárnap vár rád. Egy olyan ember keresi majd a társaságod, akire még csak nem is számítottál. Nagyon légy óvatos, mert korántsem biztos, hogy úgy közeledik hozzád, ahogy azt te szeretnéd! Párod jó tanácsot adhat az ügyben, hiszen ő kívülről látja az eseményeket.