2023 február 6 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 29. - Eljött az idő

Napi horoszkóp 2022. október 29. – Eljött az idő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A szombati nap nem lesz könnyű számodra, úgy éled meg, mint egy csatát. Bárki az utadba kerül, azt felbosszantod még akkor is, ha nincs rá okod. Az okozza mindezt, hogy elégedetlen vagy magaddal, hiszen szembesültél azzal, hogy kitűzött céljaidat nem sikerült megvalósítanod. Azonban még nincs minden veszve, év végéig még van egy kis idő.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Sok rossz dolog történt veled mostanában, de végre aggodalomra semmi ok, az élet sok jóval kompenzálja majd eddigi szenvedéseid. Mára lenyugodnak a kedélyek és mindenkivel rendezheted a félreértéseket. Sokat tanulhatsz a történtekből, ha levonod a konzekvenciákat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton egyáltalán nem jó oldalról közelíted meg a kapcsolataidat. Semmi szükség arra, hogy a körülötted lévő embereket manipuláld, főleg azokat nem, akik tényleg szeretnek téged. Szállj magadba és gondolkodj tiszta fejjel!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ezen a napon már kész tervvel állsz elő, de egy váratlan esemény mindent felrúghat. Most az egyszer ne bosszankodj ezen, hanem hagyd, hogy sodorjon az ár! Sikeres és örömteli napot zárhatsz, ha nem ellenkezel a sorssal. Mindennek oka, nem szükséges folyamatosan az árral szemben úsznod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szombaton legszívesseb eltűnnél a Föld felszínéről, ma senkit nem akarsz látni. Ha nem kell dolgoznod, akkor mondd el szeretteidnek, hogy egyedül szeretnél lenni, mert jó néhány dolgot át kell gondolnod! Meg fogják érteni és nem piszkálnak, hiszen pontosan tudják, hogy nem velük van gondod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Merj nagyot álmodni! Ugye ismerős ez a mondat? Viszont, ha a családod nem partner ebben, akkor nehéz dolgod lesz. Most szükség lesz egy olyan kompromisszumra, ami mindenkinek megfelel és amiben mindenkinek megvan a maga szerepe. Nemcsak a te vágyaid számítanak, hanem szeretteidé is, ezt ne feledd!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ez a szombat nem lesz egyszerű, kicsit tartasz is tőle. Nem fűlik a fogad a különböző feladatokhoz, amiket mindenképpen el kell végezni. Nem olyan rossz a helyzet, mint gondolod, csak egy kis átszervezésre van szükség és máris egyenesbe kerülsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ezen a szombaton nem csattansz ki az egészségtől és a boldogságtól. Úgy érzed, egy korszak lezárult, ez pedig nemcsak lelki, hanem fizikai fájdalmat is okoz számodra. Hamarosan új év kezdődik, neked pedig sok mindenhez alkalmazkodnod kell majd. Nem lesz ez rossz, csak a hozzáállásod szorul némi javításra.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Olyan információk birtokába jutsz, amik hatalmas örömmel töltenek el. Ha tehetnéd, kiugranál a bőrödből. Egy üzenet, egy telefonhívás lesz rád ilyen hatással és úgy érzed, azonnal meg kell ezt ünnepelned. Nos, összehívhatod a barátaidat vagy a családodat, aminek semmi akadálya, hiszen végre hétvége van, szabad a pálya.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton nagy dolgokat szeretnél véghez vinni, de sajnos ezek ma elmaradnak. Apró dolgok miatt alakul így, de végül nem fogod bánni. Olyan dolgokra lesz időd, amikre már régóta nem volt, ez pedig végül nagy örömmel és rengeteg energiával tölt el.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton néhány dolog javításra szorul. Ám most nem valamilyen kütyüről van szó, hanem a kapcsolataidról. Ha összevesztél egy barátoddal vagy rég nem beszéltél a szüleiddel, akkor most eljött az idő, hogy ezeken változtass. Könnyen kommunikálsz, megtalálod másokkal a közös hangot, ennél jobb alkalmad mostanában nem lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A szombat egy kissé kapkodósra sikerül, de ez nem a te hibád lesz. A külső körülmények avatkoznak bele számításaidba, de attól, hogy siettetsz valamit, nem fog gyorsabban bekövetkezni. Ideje lenne lassítanod egy kicsit és átgondolni mindent, ami eddig a terveidben szerepelt.

Ezek is érdekelhetnek