2023 február 8 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 30. - Viszlát gondok!

Napi horoszkóp 2022. október 30. – Viszlát gondok!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ha nem tudsz uralkodni magadon, hatalmas vitába keveredhetsz a pároddal. Szükség lesz az empátiádra és arra, hogy figyelmesen végig hallgasd őt. Ez az egyik ok, amiért annyira szeret, hiszen te vagy számára a legjobb tanácsadó és ma éppen erre van szüksége. Add önmagad, akkor gyorsan megoldjátok a problémát!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap ne otthon lógasd a lábad! Bár az idő nem biztos, hogy kedvező, azért csak indulj útnak. Elég egy hosszabb séta vagy futás, de egy kirándulás a pároddal is kirobbant téged a gondok tengeréből. Spirituális élményben lehet részed, ha így teszel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Vasárnap nem te leszel a nap hőse, sőt, egyáltalán nem leszel a topon. Persze emiatt nem kell szomorkodnod, inkább gondolj át mindent töviről hegyire! Mi történt veled eddig? Mit szeretnél elérni a jövőben? Sőt! Mit akarsz elérni idén? Ha ezt megteszed, rájössz, hogy nincs is olyan rossz időszak a hátad mögött és ennél már csak jobb lehet.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap hajlamos leszel a szélsőséges viselkedésre. Nem akarsz otthon ülni egész nap, de lehet, hogy a párod nem rajong az ötleteidért. Ne bosszankodj ezen, inkább tedd, amihez kedved van, az estét úgyis együtt töltitek majd! Végül is mindenkinek szüksége van énidőre, épp kapóra jön, hogy egy dologra vágytok. Használd ki!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Vasárnap sokkal jobb hangulatban ébredsz, mint tegnap. Ma valóban minden vágyad teljesülhet, ha nem sértődsz meg minden apróságon. Párod is figyeli, hogy mire lenne szükséged, ezért hagyd, hogy ma ő irányítson! Nem fogod megbánni, ebben biztos lehetsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Nem sok kedved van ahhoz, hogy megtarts vagy megjelenj egy szokásos vasárnapi ebéden. Arra azonban, hogy elkerüld, esélyed sincs. Ha nyitott és elfogadó leszel, akkor gyorsan túl lehetsz rajta, sőt, még talán élvezni is fogod. Most mindenki azt várja tőled, hogy ott legyél, ne okozz csalódást senkinek!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Ne otthon gubbassz, inkább menj el sétálni, kirándulni vagy ahova szeretnél! Ne gondolj nagy távolságokra, hiszen biztosan a környéken is sok minden van, amit még nem láttál és ami kikapcsolódást nyújthat. A családod is örülne neki, ha nem kellene mindig a négy fal között lenniük.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Nagyon fontos lenne, hogy figyelj arra, mit eszel és mit iszol. Hajlamos lehetsz túlzásba vinni az evést és keveset inni. Ma inkább válassz könnyű ételeket és igyál gyógyteát, szervezeted hálás lesz érte. Néha nem árt egészségesen étkezni. Ha van kedved, mozoghatnál is egy kicsit, jót fog tenni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap kettős érzés lesz úrrá rajtad. Boldog vagy, ugyanakkor szomorú is. Nem ritka dolog ez mindenszentek előtt, az ember akarva akaratlanul elszomorodik. Ez az egész napodra rányomja a bélyegét, de azért próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni. A megérzéseid mindig kiválóak, így azok majd megsúgják neked, mit kell tenned és mikor.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Alapvetően rugalmas vagy, de ma valamiért nehezen akarod elengedni a ragaszkodásod valamihez vagy valakihez. Hidd el, jobban érzed majd magad, ha nem gyötrődsz tovább, ne kötődj olyan dologhoz vagy emberhez, aki nem éri meg a szenvedést!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szerelmes hangulatba kerülhetsz, ez pedig éppen elég ok arra, hogy a pároddal töltsd az egész napot. Főzzetek, sétáljatok vagy kiránduljatok, a lényeg, hogy együtt legyetek. Ennél jobb időtöltést mára nem is találhatsz. Ha még szingli vagy, akkor se ülj otthon, mert a szerelem ott nem talál rád!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap fontos dolgokban kell dűlőre jutnod, de semmiképp ne dönts egyedül! Fontos, hogy egyeztess a pároddal, a családoddal vagy a barátaiddal. Mindenkivel, akit érint a dolog, így biztosan senki nem sértődik meg. Szükséged lesz a rugalmasságodra is, ugyanis nem éri meg kötni az ebet a karóhoz.

Ezek is érdekelhetnek