2022 december 9 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 7. - Ezt a napot semmi nem ronthatja...

Napi horoszkóp 2022. október 7. – Ezt a napot semmi nem ronthatja el

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken kaphatsz egy kiváló lehetőséget a tovább lépéshez. Persze mindenben van a kockázat, de ha nem vállalod, akkor csak egy helyben toporogsz. Sok kérdés kavarog most a fejedben, de ez ebben a helyzetben teljesen normális. Hamarosan válasz is érkezik rájuk, de addig is van mit átgondolni.

Bika (04.21. – 05.21)

Könnyedén elkerülheted a munkahelyi feszültséget, ha mindenkit türelmesen meghallgatsz. Nem biztos, hogy mindig az a jó, amit te a fejedbe veszel. Vannak még páran rajtad kívül is a munkahelyen, akikkel, ha tetszik, ha nem együtt kell működnöd. Légy kompromisszumképes, különben mindenkit magad ellen fordítasz!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken igyekezz minél hamarabb lelépni a munkából és csinálni valami újat, valami vérpezsdítőt! Nem kell nagy dologra gondolni, a cél az, hogy kiszakadj egy kicsit megszokott környezetedből. Sok változás van most az életedben, eggyel több vagy kevesebb, már nem oszt, nem szoroz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken ügyelned kell arra, hogy ne menj bele semmilyen vitába, mert te kerülsz ki vesztesen belőle. Délután találkozhatsz egy barátoddal, akit rég nem láttál. Így hosszúra nyúlik az este is, de nem bánod, hisz holnap nem kell dolgoznod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma van a hét utolsó munkanapja, legalábbis számodra. Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa jó kedved! Hosszú napnak ígérkezik a mai, de aggodalomra nincs ok, mert csapatban dolgozva nem kell ráhúznod egy percet sem. Dolgozzatok össze, ez az egyetlen megoldás minden felmerülő problémára.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Minden álmod megvalósulhat, ha ma végre nemcsak tervezel, hanem cselekszel is. Semmi nem állhat az utadba, ha magabiztos leszel. Előléptetés is lehet a vége, ha odaállsz főnököd elé és megosztod vele elképzeléseidet. Ne habozz tovább!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Annak ellenére, hogy péntek van, tele vagy energiával, így a mai napod senki sem ronthatja el. Nehézségek támadnak a munkahelyeden, de rövid időn belül elhárítod az akadályokat. Munka után még néhány ital is belefér a kollégákkal, esetleg legjobb barátoddal. Megérdemled, hogy néha kirúgj a hámból, nem igaz?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken valaki nagy örömöt okoz majd neked. Rég vártál valamire, aminek most eljött az ideje. Légy egy kicsit nyitottabb a dolgokra, nem fogod megbánni! Ha valakivel megbeszélnéd a történteket, akkor ne habozz áthívni egy barátodat, ő kitűnő tanáccsal fog ellátni téged.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken nagyon kreatív leszel, mindenki örömmel dolgozik veled. Hamarabb le is léphetsz munkahelyedről, ezzel pedig alkalmad nyílik a pihenésre. Végre kiengedheted a fáradt gőzt és a stresszt. Hajrá, ne fogd vissza magad!

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma valaki szembe fordul veled, még az is lehet, hogy megfenyeget. Nem kell túl komolyan venned, ugyanis csak valamiért nagyon ideges. Ha megpróbálsz vele egy baráti beszélgetést lefolytatni, még jól is elsülhet. Visszatámadni azonban felesleges, csak olaj lesz a tűzre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken meg kell tenned valamit, ami nagyon nehezedre esik. Más választásod azonban nem lesz, eljött az idő. Érkezhet egy fontos üzeneted is, ami nagy örömmel fog eltölteni. Változatos lesz a mai nap, de képes leszel a helyén kezelni a dolgokat. Este lazíts egy kicsit, rád fér egy ilyen nehéz hét után, hogy kirúgj a hámból!

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken valakivel meg akarod osztani érzéseidet, de az illető nagyon elfoglalt, egyáltalán nem figyel rád. Valaki azonban, akitől nem is várnád, érdeklődést mutat irántad és szívesen meghallgat majd. Az már csak rajtad múlik, hogy adsz-e neki egy esélyt a kapcsolatnak vagy sem.

Ezek is érdekelhetnek