2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 8. - Családias szombat

Napi horoszkóp 2022. október 8. – Családias szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton leginkább a szerelmeddel lennél. Szükséged van a közelségére, a megértésére, az ölelésére, mert csak vele érzed magad biztonságban. Csak hallgassatok a megérzéseitekre és tegyétek, amit csak akartok, jól fogjátok érezni magatokat!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nehéz héten vagy túl, így nem is csoda, ha nem szeretnél mást, csak pihenni. Sok minden vár rád a jövő héten is, éppen ezért testileg és lelkileg is fel kell készülnöd. Lassan indul az év végi hajtás, amikor egy perced sem lesz magadra, így most kell kihasználnod minden rendelkezésedre álló időt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A szombat a te napod lehet, amit meg is érdemelsz egy ilyen húzós hét után. Ha szeretsz főzni, akkor az is pihentető lehet számodra, de egy jó könyv vagy film is kiszakít egy kicsit a hétköznapokból. Ha párod is otthon van, csatlakozhat hozzád és akkor még szebb élményben lehet részed.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Rendkívül pörgős és nehéz hét áll a hátad mögött, amit kétségtelenül ki kell pihenni, mert az év hátralévő része sem lesz túlságosan egyszerű. Ha a párod is otthon van, akkor töltsd vele az egész napot, úgyis régen volt már ilyen. Megérdemlitek a romantikát, ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szombaton harmóniába kerülsz magaddal és a lelked is megnyugvásra találl. A közös élmények összehoznak a családdal, a barátokkal és persze a pároddal. Ha tehetitek, akkor az egész napot töltsétek kettesben. Ma végre ráérsz, nem kell rohannod sehova. Ez a nap a lazításé, a pihenésé és persze a szerelemé.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ez a szombat egy igazi családi nap lehet, ha te is úgy akarod. Kezdetben lehet, hogy inkább egyedül maradnál, de aztán rájössz, hogy szeretteid közelsége mindennél többet ér. Hívd fel, akit csak szeretnél, senki nem utasítja vissza közeledésedet!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ez a szombat egy ötletekkel teli nap, ami kifejezetten jól jön így az év végi hajrá megkezdése előtt. Annak érdekében, hogy ne felejts el semmit, mindent jegyezz le! Általában semmit nem hagysz az utolsó pillanatra, de néha kicsúszhatnak a dolgok a kezed közül és akkor majd jól fog jönni, amit leírtál.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton akkor teszel a legjobban, ha pihensz. Igen, ennyi a dolgod mára. Aludj amennyit csak bírsz, lazíts és ne is menj sehova, mert most könnyen összeszedhetsz egy kis megfázást! Jól fűtsetek be otthon, olvass, hallgass zenét! Egy tökéletes napot tölthetsz el az otthonod melegében.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A szombati napot a pároddal kellene töltened, persze csak akkor, ha nem kell bemenned dolgozni. Semmi dolgotok nincs, csak egymásra figyelni és megbeszélni mindent. Nagy lépést tehettek előre, de ehhez türelmesnek kell lennetek és nyugodtan végighallgatni a másikat.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton a legfontosabb dolog, amit tenned kell az a pihenés. Sajnos a nappalok már rövidebbek, az éjszakák hosszabbak és már nincs sok szabadságod se. Ha otthon maradsz, akkor lazíts, nézz filmet vagy olvass! Ha az aktívabb pihenést választod, akkor vállalj be valami merészet, ami teljesen kikapcsol és megemeli az adrenalin szintedet is!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Nagy valószínűséggel sok dolgod van ma, mégsem lenne muszáj mindent megcsinálnod, főleg nem egyedül. Ha segítséget kérsz, akkor gyorsabban végezhetsz, ha nem, akkor valami biztosan meggátolja, hogy a végére érj a feladatoknak. Ne bánkódj emiatt, így kell lennie!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ezen a szombaton bizony megtervezheted az év hátralévő részét. Közel vannak az ünnepek, te pedig soha nem hagyod a dolgokat az utolsó pillanatra. Olcsóbb úgy sem lesz semmi, az idén már előbb kell kezdeni a készülődést. Ugyan még csak október van, de te már amúgy is felállítanád a karácsony fát, nem igaz?

Ezek is érdekelhetnek