2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. október 9. - Romantikus vasárnap

Napi horoszkóp 2022. október 9. – Romantikus vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Vasárnap nyugodtan tervezgethetsz. Már nem sok van hátra ebből az évből és azt sem tudhatod, mit hoz a holnap, mégis pozitívan kell hozzáállnod mindenhez. Kicsit ki is szellőztethetnéd a fejed, hogy tisztán láss és valóban jó döntéseket hozz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Kifejezetten jó napod lehet, mert végre tényleg pihenhetsz, lazíthatsz egész nap. Még az ágyból sem kell felkelned, hacsak nincs kedved sétálni vagy kirándulni egy nagyot. Ha a párod is otthon van, akkor használjátok ki az időt, most valóban csak egymással kell foglalkoznotok!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Vasárnap tudatosan magadra kell figyelned, legfőképp az egészségedre. Fontos, hogy még a tél előtt megerősítsd az immunrendszered. Igyál sok vizet, teát, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, nagy szükség van a vitaminra!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ráébredsz arra, hogy a párod sokkal többet jelent neked, mint eddig hitted. Mutasd ki, mennyire szereted őt, lepd meg valamivel! Lehet ez egy romantikus séta is, nem kell nagy dologra gondolnod. A hétköznapokban csak elmentek egymás mellett, de ma bepótolhatjátok az elmúlt napokat, hiszen kölcsönösen hiányoztok egymásnak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ha a szombatod jól alakult, akkor ez vasárnap sem lesz másként. Most már bizakodhatsz, minden kérdésedre megtalálod a választ, problémára a megoldást. A megérzéseid mindig jók, ez most sem lesz másként. Éppen ez az, ami segít megőrizni az optimizmusodat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Bár nagyon kevés dolog van, amiben előre tervezhetsz, te mégsem vagy letörve. Sok változás történt az elmúlt néhány hónapban, amiknek azonban még nincs vége. Ugyanakkor bőven elég az is, hogy tudod, mit akarsz, mert ez fog megerősíteni abban, hogy jó úton haladsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Vasárnap rájössz, hogy mindenki támogat téged és jelenleg nincs is másra szükséged. Ha segítséget vagy tanácsot kérsz, mindig kapsz és ez felbecsülhetetlen. Arról már nem is beszélve, hogy te sem vagy hálátlan, ezt pedig ma bizonyíthatod is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Vasárnap semmi okod nem lehet a panaszra. Ha van párod, mély érzelmeket élhetsz meg. Ha nincs, akkor sem kell elkeseredned, mert pozitív gondolkodással sok mindent megvalósíthatsz. A nagy találkozás már nem várat sokat magára, még ebben az évben fordulat következik be szerelmi életedben.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap legszívesebben egész nap az ágyban maradnál. Mi akadályoz meg ebben? Semmi! Tégy, ahogy kedved tartja, nincs miért aggódnod! Ha párod is otthon van, még közelebb kerülhettek egymáshoz. Nagyon hiányoztok egymásnak, bőven van mit bepótolni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A vasárnap álmodozással telhet. A jövőd lehet az, amin elgondolkozol, főleg akkor, ha még nem találtad meg az igazit. Nem könnyű ismerkedni a mai világban, de nem szabad bezárkóznod. Nem meglepő, hogy az ünnepek közeledtével még jobban vágysz valaki szeretetére. Légy nyitott és akkor vége lesz a magányos napoknak!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ez a vasárnap tényleg olyan lesz, mint amilyet már régóta szeretnél. Fürödhetsz a boldogságban, főleg akkor, ha a párod is otthon van. Szeretnétek kettesben tölteni a napot, ami meg is valósulhat. Átélheted a meghitt pillanatokat, amik a hétköznapokból sajnos hiányoznak.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A vasárnapot töltsd a szeretteiddel vagy legalább hívd fel őket, ha nem laktok közel egymáshoz! Akár egy közös családi ebéd is szóba jöhet, kora reggel még nem késő meghívni, akit szeretnél. Ha mégsem jön össze, délután látogasd meg, akit szeretnél, hiszen a nagy hajtásban alig tudtok találkozni.

Ezek is érdekelhetnek