Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 10. - Vedd fel a kesztyűt!

Napi horoszkóp 2022. szeptember 10. – Vedd fel a kesztyűt!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Túlsásosan sűrű napokon, heteken vagy túl, megállás nélkül hajtod magad, ami előbb-utóbb teljes kimerüléshez vezet. Úgy érzed, ha lazítasz, összeomlik minden körülötted, pedig ez nem így van. Szépen felépítettél mindent és ez nem egy kártyavár, úgyhogy pihenj, hogy új erőre kapj!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Életed fordulóponthoz érkezett, amikor egy fontos és komoly döntést kell hoznod, de ez nehezedre esik. A siker elérése érdekében fel kell venned a kesztyűt még utoljára és besétálni a célba. Ne erőltess semmit, minden úgy történik, ahogy lennie kell!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton nagy munka vár rád még akkor is, ha otthon vagy. Kicsit elkeserít ez a dolog, mert mostanában amúgy is túl sok áldozatot hoztál másokért. Itt az ideje, hogy azt tedd, amit te szeretnél, mert csak így találhatod meg önmagad.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Sajnos nem sűrűn vagy egyáltalán nem tudsz nemet vagy ellent mondani másoknak és ennek te látod kárát. Ma azonban határozottnak kell lenned és felvilágosítani másokat arról, hogy nem vagy egy bábu, akit kedvükre rángathatnak. Állj ki magadért, mert másképp soha nem jutsz előre!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Nagyon görcsösen futsz az eredmények után és bár nem baj, hogy sikerorientált vagy, nem szabad túlzásba esni. Nyisd ki a szemed, de ne hamarkodd el a döntéseket, mert annak biztosan nem lesz jó vége! Fel kell nőni a feladathoz, ez lesz számodra a dolog legnehezebb része.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton körvonalazódik benned, hogy mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy elérd a kitűzött célt. Vannak ugyan még kétségeid afelől, hogy terveid maximálisan működnek-e, de a megvalósítás megkezdésekor bebizonyosodik, hogy nincs miért aggódnod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Végre rájöttél bizonyos dolgokra, amikkel kapcsolatban eddig teljes sötétségben voltál. Így már tudod, mit és mikor kell tenned ahhoz, hogy elérd, amit akarsz. Az esélytelenségnek most vége, eljött a te időd. Ez alapján a hétvégén át is gondolhatod, sőt, akár módosíthatod is terveidet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Úgy érzed, valaki mindig beleszól az életedbe és nem teheted azt, amit igazából szeretnél. Az egyetlen megoldás, hogy elkerülöd az illetőt és megszakítasz vele minden kapcsolatot. Haragot ne tarts, mert nem rosszak a szándékai, de az irányítás a te kezedben van!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Végre megtérülni látszik minden befektetett energia és idő. Rendkívül motivált vagy, de a hétvégét a pihenésre találták ki, nem a munkára. Jó úton haladsz, de a siker érdekében lazíts is egy kicsit, mert csak így töltődhetsz fel teljesen.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Általában nem sétagalopp elérni a céljainkat és ezzel te is tisztában vagy. Keményen meg is küzdesz a sikerért, amiért egyébként bármire hajlandó vagy. Van, aki egyáltalán nem vesz komolyan, most neki is megmutathatod, mire vagy képes.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Olyan helyzetben vagy, amiből nem tudsz kijönni és ezen régóta rágod magad. Ez semmi jóra nem vezet, helyre kell tenned magadban a dolgokat, mert enélkül el leszel veszve. Hétvégén próbálj meg pihenni és tiszta fejjel többre jutsz majd, mint eddig bármikor.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton ha tetszik, ha nem, ki kell állnod magadért. Lassan összeroskadsz a terhektől, amit mások pakoltak rád, ideje, hogy ledobd ezeket magadról. Ne légy a teherhordó, mert ezáltal mások jutnak előrébb helyetted! Járd a saját utad és ne foglalkozz a többiekkel!