Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 13. - A tudás hatalom

Napi horoszkóp 2022. szeptember 13. – A tudás hatalom

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Kedden egy közeli ismerősödtől kaphatsz értékes tippet, információt. Bár nem szándékosan, de az illető bajba is keverhet ezzel, szóval mielőtt megfogadod a tanácsát, alaposan nézz utána minden apró részletnek! Az ellenőrzés sosem árt és persze biztos lehetsz benne, hogy nem vernek át.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Bizony előfordul, hogy bármennyit is gürcölünk, nem azt az eredményt kapjuk, amit elvártunk, az elismerést pedig más kapja meg. Ám ezek az emberek nem lesznek sokáig a figyelem középpontjában, hiszen a te munkád az övükével szemben megalapozza majd a jövődet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Kedden találkozhatsz valakivel, aki hasznos információk birtokába juttat téged. Bár alaposan utána kell nézned, biztos lehetsz benne, hogy most nem veszíthetsz. Ha a győzelem érdekében változtatsz a hozzáállásodon, akkor nyert ügyed van.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Kedden szerencsésen alakulnak a dolgaid és nemcsak a munkahelyen, hanem a magánéletben is. Persze sokat tettél azért, hogy így legyen, már csak hagynod kell, hogy Fortuna rád találjon. Élvezd az életet és arasd le a babérokat!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kedden egy váratlan eseménynek köszönhetően kerülsz a középpontba, amit kifejezetten érdekesnek és izgalmasnak találsz majd. Egy-egy elejtett mondat azonban tönkre tehet mindent, úgyhogy vigyázz kinek és mit mondasz. Nem utolsó sorban pedig ne élj vissza a megszerzett információkkal se!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Kedden nem biztos, hogy veled egykorúakkal fogsz dolgozni vagy éppen találkozni. Nos, mindenki holtig tanul, ne állj ellent, engedd be életedbe az újat és haladj a korral! Nagyon el vagy kényelmesedve, egy kis tanulással pedig olyan lesz, mintha mindig is ebben a másik világban éltél volna.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Rengeteg energiád megy el a süllyesztőbe, amit közvetlen környezeted okoz majd. Ez az idő azonban megtérül, mert rájössz, mondanivalójuknak több értelme van, mint azt először gondoltad. Estére fáradt leszel ugyan, de ötletekkel telin vágsz neki a szerdának.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma történik valami, amivel szemben képtelen leszel közömbösséget mutatni. Emiatt azonban nem keletkezhet feszültség, inkább vond le a következtéseket, mert ezek válnak a hasznodra, méghozzá nem is olyan sokára.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Kedden egy új hír, információ tehet rendkívül kíváncsivá. Az friss tudás eszközt ad a kezedbe ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Gondolkodj el a lehetőségek kiaknázásán, mert nem mostanában adódik ilyen! Maradj óvatos, mert semmit nem szabad elkapkodni!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A hét második napján egy olyan gondolat jár a fejedben, amit képtelen vagy kiverni belőle. Most az univerzum közvetít üzenetet feléd, amit meg kell fejtened. Jegyezz fel mindent, ami eszedbe jut, így értelmet nyer, ami addig kérdéses volt! Nincs okod tovább kételkedni, meg kell tenned az első lépést.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Kedden elvágysz abból a környezetből, amiben éppen vagy. Rengeteg munka áll a hátad mögött, nem csoda, ha kiszakadnál ebből. Tervezz egy közös kiruccanást barátaiddal és/vagy a szerelmeddel, megérdemled, hogy végre körülötted forogjon a világ.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Számodra nem az jelenti a sikert, hogy kivívod mások elismerését, tiszteletét, hanem az, ha kitűzött céljaidat önerőből sikerül megvalósítanod. Kedden átütő sikert érhetsz el, így bőven lesz okod az ünneplésre, de azt jó lenne a hétvégére halasztanod, mert ma csak átesnél a ló túloldalára.