Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 16. - Sikeres péntek

Napi horoszkóp 2022. szeptember 16. – Sikeres péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Kezdetben bizonytalan voltál, de már kezdesz ráérezni a dolgokra és arra, mit hogyan csinálj. Hatékony, magabiztos és határozott vagy, ami mindenkinek bejön. Az udvariasságról azonban nem szabad megfeledkezned, mert agresszivitással nem érsz el semmit.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Soha semmit nem bízol a véletlenre, szerinted az nem is létezik. Minden előre eltervezel, ennek ellenére van valami, ami ma összekuszálja a dolgokat. Ne dühöngj, ehelyett rögtönözz és lépj tovább! Rengeteg időt megspórolhatsz és kezdődhet is a régen várt hétvége.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szereted, ha a terveid szerint alakulnak a dolgok. De hát ki nem? Éppen ezért hajlamos vagy kapkodni is, ami miatt a visszájára fordulnak a dolgok. Pénteken azonban meg kell őrizned a nyugalmadat, mert most ez az egyetlen fegyvered. Enélkül a hétvégén is dolgozhatsz ahelyett, hogy lábadat lógatnád, például a pároddal vagy a barátaiddal.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Egyáltalán nem szereted a meglepetéseket, a váratlan szituációkat. Ma viszont nagy szükséged lesz egy B-tervre, ugyanis az A hamar fuccsba megy. Ha gyorsan reagálsz és változtatsz, akkor a siker garantált és máris belevetheted magad a hétvégi pihenésbe.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Túl sokat vársz egy szituációtól, ami egyáltalán nem úgy sül el, ahogy azt gondoltad. Ám ahelyett, hogy elkeserednél, emeld fel a fejed és lépj tovább! Mindenre van megoldás, amit könnyen meg is találhatsz, ha akarod. Eljött az idő, hogy ne álmodozz, hanem cselekedj!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Mindenki múltjában vannak olyan dolgok, amiket szeretne elfelejteni és nem szívesen beszél róluk. Ám ezek nagy része lezáratlan és ez sodorhat kellemetlen helyzetbe. A befejezetlen dolgok végére pontot kell tenni, akkor nem lesz több csontváz a szekrényben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken eljön a te időd, a dolgok a maguk útján haladnak, minden akadály nélkül. Ez pedig lehetőséget kínál arra, hogy lazíts. Ne munkát keress, hanem pihenést, mert az élet ennél sokkal több, tele lehetőségekkel, amiket meg kell ragadnunk!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Régóta dolgozol terveid megvalósításán, de ez rajtad kívülálló okok miatt eddig még nem jött össze. Most van itt az idő, hogy kitarts, már nem adhatod fel. Céljaidért érdemes küzdened, mert ha eléred őket, te leszel az egyik legsikeresebb ember.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken komoly kihívással kell szembenézned, ha tetszik, ha nem. Olyan feladatot kapsz, amivel még soha nem találkoztál, amivel kapcsolatban úgy érzed, túl megy a határaidon. Kérj segítséget tapasztalt személyektől, de a döntés így is a tiéd! A siker nem marad el, ha így teszel.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A körülmények nagyban befolyásolják terveidet, amikről azt hitted, mára teljesen készek lesznek. A megvalósítás azonban késik, csak sodródj az árral, ugyanis mindennek oka van. Este bulizz, engedd ki a fáradt gőzt, jövő héten minden egyenesbe kerül!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A péntek sem telik el viták nélkül, de ma meg kell maradnod külső szemlélőként. Ez nem az a helyzet, amikor igazságot kell tenni vagy belefolyni a történtekbe. Hagyd a maguk útján zajlani az eseményeket, te pedig élvezd az életet, hiszen már a kapuban van a hétvége.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Van az életednek egy olyan szakasza, amit a legszívesebben elfelejtenél, de nem teheted, mert akkor elmenekültél, nem lezártad. Most viszont az élet rákényszerít a szálak elvarrására, így arra, hogy szembenézz a következményekkel. Mindent tegyél meg annak érdekében, hogy minél előbb pont legyen az ügy végén.