2023 február 5 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 17. - Adj esélyt a szerencsének!

Napi horoszkóp 2022. szeptember 17. – Adj esélyt a szerencsének!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton nagy szerencse érhet, könnyen hozzájuthatsz egy nagyobb összeghez. Ha lottózol, ne felejtsd el feladni a szelvényt, ha nem, akkor tehetnél egy próbát. Foglalkoztathat egy új vállalkozás gondolata is, ami hasonló eredményt hozhat, de a részleteket még át kell gondolni.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton ne hagyd, hogy provokáljanak, még akkor sem, ha a párod akarja próbára tenni az idegrendszered! Mondd el neki, hogy felesleges generálnia a vitát, higgadtan is meg tudtok beszélni mindent. Ha így tesztek, akkor fantasztikus hétvége elé nézel, ha nem, akkor a pokolban fogod érezni magad.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton felütheti fejét a zöld szemű szörny, vagyis a féltékenység. Ám ennek nincs alapja, csak szerelmed reagálja túl a dolgokat. Ma be is bizonyíthatod neki, hogy számodra csak ő létezik és így lenyugodnak majd a kedélyek. Egy igazán romantikus hétvége előtt állsz, ne állj ellent a szerelemnek!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

A hétvége első napja egy ajándék számodra, persze, ha nem dolgozol. Akkor ugyanis azt tehetsz, amihez csak kedved van. Élénk fantáziádnak köszönhetően olyan programot találsz, aminek senki nem tudna ellenállni. Lazulj el és engedd ki a fáradt gőzt aktívan, a pihenés napja a vasárnap lesz!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Munkaügyi kapcsolataidat fenntartással kellene kezelned. Hajlamos vagy túl közel kerülni másokhoz, miközben ők csak vetélytársat látnak benned. Rengeteg tapasztalatod és tudásod van, ezért nem vehetik fel veled a versenyt, de ezt nem kell az orruk alá dörgölni. Légy visszafogott, mindennek eljön a maga ideje!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Hajlamos vagy olyan álmokba, illúziókba ringatni magad, amik számodra teljesen valóságosnak tűnnek. Álmodozás helyett azonban a tettek mezejére kellene lépned, mert ellenkező esetben minden csak hiú ábránd marad. Akaraterő, határozottság és magabiztosság, ezekkel te leszel a nyerő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szombaton élénk fantáziád válhat hasznodra, ugyanis egy kreatív területen léphetsz előre. Mindig is arra vágytál, hogy a magad ura legyél, most megvalósíthatod ezt az álmodat is. Egyedi ötlettel mindenkit leveszel a lábáról és elnyered ellenfeleid elismerését is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton egy remek ötleted támad, de az is lehet, hogy egy nagy lehetőség kopogtat az ajtódon. Légy óvatos, mert ami túl könnyűnek látszik, az bizony rendkívül gyanús! Tisztázni kell minden apró részletet, csak ezután hozhatsz reális és persze helyes döntést.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton egész egyszerűen sugárzol, pusztán a tekinteteddel elvarázsolsz mindenkit. Egész nap kacérkodsz, vonzerőd elbűvölő, ezért vigyáznod kell, mert valaki félreértheti az általad közvetített jeleket. Persze az egódnak jót tesznek a bókok, de itt meg is kell állnod, mert az illetőnek csak egyetlen szándéka van, szó sincs komoly kapcsolatról.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A hétvége első napja kihívásokkal teli lesz számodra. Talán elmaradt a házimunka vagy hazavitted a munkád, de nem szabad mindent egyedül csinálnod. Osszátok meg a feladatokat és akkor egymásra is marad idő. Ha egyedül szeretnél lenni, arra is lesz lehetőséged, hiszen megérdemled a lazítást egy ilyen megterhelő munkahét után.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton kutakodni kezdhetsz, de ez nem jó út. Olyan dolgokra derülhet fény, amikre álmaidban sem mertél volna gondolni. Ehelyett inkább tölts az időt a szabadban! Kirándulj, fuss, sétálj, tegyél bármit, amit szeretsz, így vezesd le a fölös energiáidat!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton a családod és a barátaid kerülnek a középpontba, főleg, ha nem dolgozol. Ebben az esetben ugyanis együtt tölthetitek mindkét napot, ami alatt felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok. Ne gondolj a házimunkára, főzésre, csak élvezd az együtt töltött időt!

Ezek is érdekelhetnek