Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 2. - Megterhelő péntek

Napi horoszkóp 2022. szeptember 2. – Megterhelő péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Kedvesed ma nem lesz a topon, látod, hogy valami nyomja a szívét. Ne faggasd, magától is elmondja majd, mi bántja! Akkor pedig segítő kezet nyújthatsz neki, de addig maradj a háttérben, ezzel segítesz neki a legtöbbet.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Pénteken kiváló döntéseket hozol, legyen szó bármiről. Munka vagy magánélet, végre nem habozol, pontosan tudod, hogy mit vársz az élettől. A mai napon elkezdheted megvalósítani legnagyobb álmodat, semmi sem állhat az utadba, hogy elérd régen kitűzött célodat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Adódhatnak nehézségeid a mai napon, de nem kell, hogy magadra maradj a problémáiddal. Van, aki támogasson, de nem feltétlenül van szükséged rá. Egyedül is képes vagy megoldani a kialakult helyzetet, hiszen te sosem adod fel. Kitartásodnak pedig hamar meglesz az eredménye is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Saját bukásodért általában másokat hibáztatsz, pedig inkább magadba kellene nézned, mert ők nem tehetnek semmiről. Ma este ne menj sehova, ülj le és gondold át a dolgaidat! Ha mindez sikerült, az a minimum, hogy bocsánatot kérsz azoktól, akiket megsértettél. Szedd össze magad, nem dőlt össze a világ, az élet megy tovább!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Folyamatosan túlhajtod magad és még a hétvégéken sem pihensz. Ennek nem lesz jó vége, teljesen ki fogsz merülni. A mai nap ugyan még munkanap, de egy hétvége következik, amit teljes mértékben ki kell használnod. Tervezd is meg a következő két napot, de a munkát felejtsd el, a lazítás legyen a középpontban!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szerelmi életed újabb fordulatot vehet pénteken. Valaki belép az életedbe, aki felkavarhatja az állóvizet. Ha most éppen van párod, gondold át hova tart a kapcsolatotok, van-e értelme a folytatásnak. Addig semmiképp ne kezdj bele semmibe a titokzatos idegennel, amíg nem rendezted el magad körül a dolgokat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ha a tegnapi nap fantasztikusan telt számodra, akkor ma mindezt folytathatod, hiszen párod meglepetéssel kedveskedik neked. Munka után nincs is semmi dolgod, pont jó az időzítés. Csak engedd el magad és élvezd az estét, mert sajnos nem mostanában lesz rá újra lehetőséged, hogy kettesben legyetek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Kedvesed ma kifejezetten jó hangulatában van, kellemes meglepetésre számíthatsz, ha munka után hazaérsz. Rátok is fér a kikapcsolódás, hiszen már rég nem voltatok együtt, mostanában pedig amúgy is feszült a helyzet köztetek. Ma minden konfliktus elsimul és rájössz, nem is volt olyan nagy a baj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ha teheted, pénteken dolgozz otthonról, ma nincs szükséged társaságra. Néha mindenkinek jól esik magányosan tölteni egy-két órát vagy akár napot. Hétvégén már más lesz a helyzet, de ma még ez a felállás.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A hét utolsó munkanapján rendkívül hullámzó a hangulatod. Az egyik pillanatban nevetsz, a másikban pedig képes vagy őrjöngeni, pedig semmi okod rá. Ha valami nem sikerül, inkább hagyd a jövő hétre, a munka megvár, úgysem csinálja meg helyetted senki!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Pénteken felszínre tör elfojtott dühöd valaki iránt, aki nagyon közel áll hozzád. Annak ellenére, hogy nem akartad, elmondod neki, mit érzel. Ezek után te ugyan megkönnyebbülsz, de a másik fél nem tudja mit kezdjen a kialakult helyzettel. Hagyj neki időt, hogy átgondolja a hallottakat, ezután megbeszélhetitek a problémát!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Péntekre már eleged van mindenből. Te halálra dolgozod magad egész héten, ennek tetejében pedig otthon sem hajlandó segíteni senki. Megelégeled a dolgot és úgy döntesz, nem csinálsz semmit. Nem egyedül élsz a háztartásban, ezt a tudtukra kell adni!