Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 24. - Érzelmek kavalkádja

Napi horoszkóp 2022. szeptember 24. – Érzelmek kavalkádja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton nagyon kell figyelned, mert veszélybe sodorhatod magad, ha kapkodni kezdesz. A közlekedésben légy körültekintető, bárhova is utazol. Még akkor is, ha csak dolgozni mész, inkább válaszd a tömegközlekedést. Vigyázz magadra!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton nyugodt körülmények között gondold át jövőbeli terveidet és pénzügyeidet. Ne csak erre a hónapra, hanem az egész idei évre. Lehet, hogy a valóságnál rosszabbnak látod most a helyzeted, éppen ennek tisztázása lesz számodra megnyugtató.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton érzékenyebb lehetsz a megszokottnál, így különösen szükséged lesz a szeretteid közelségére. Ha nem is mentek sehova, akkor is találkozzatok, ne csak telefonon beszéljetek! Kifejezetten jó napotok lehet, ebből pedig sok energiát meríthetsz. Már a jelenlétüktől is sokkal jobban fogod érezni magad.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton lazítanod kell, persze csak, ha nem dolgozol. Ha szép az idő, válassz vízpartot, szívd magadba a napsütést! Bár nem jósoltak túl jó időt, te feltalálod magad esőben is. Ha nem sikerül, akár munka után is lazíthatsz otthon a kádban, ugyanis egy pihentető fürdővel is elérheted ugyanazt a hatást.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A szombatot érdemes lenne a pároddal töltened. Ma válasszon ő programot, tegyél a kedvére, mert egy kissé érzékeny hangulatában van. Fontos számára a figyelmed és a törődésed, amit hamarosan viszonozni is fog. Ha nincs párod, akkor vadászatra fel, otthon nem fog rád találni a szerelem!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Legszívesebben egyedül töltenéd a szombatot. Ha ennek semmi akadálya, akkor szerencsés ember vagy, de ha dolgoznod kell vagy szeretteid is otthon vannak, akkor nehezebb dolgod lesz. Mondd el nekik, mit szeretnél, délutánra talán javul majd a hangulatod vagy kipihened magad és eltölthettek együtt is egy kis időt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szombaton már nem leszel feszült, az érzékenységed viszont előtérbe kerül. Elfáradtál a héten, így a vicceket sem fogadod most jó szívvel, nem vagy humoros kedvedben. Nyugalomra és csendre vágysz, amit mindenki meg fog érteni. Ez a nap a pihenésről szól, holnap már ennél aktívabb is lehetsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton felszínre törnek az érzelmeid, így a mai napot azokkal töltsd, akiket igazán szeretsz. Látogasd meg szüleidet, ha van rá lehetőséged, csináljatok valamit közösen. Mindegy hova mentek nagyon jól érzitek majd magatokat, a lényeg úgyis az, hogy együtt legyetek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombat van és ha nem dolgozol, miért ne tölthetnéd a szeretteiddel vagy a barátaiddal? Egy közös kirándulás, kávézás, otthoni grillezés vagy fürdőzés jelentheti számotokra az igai kikapcsolódás élményét. A vacsora főzéssel se töltsd az időt, menjetek el egy étterembe, sőt, akár egy bulit is megejthettek, ami méltó lezárása lesz egy amúgy is laza napnak.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Hétvége van, így ha nem dolgozol, eldöntheted, mit akarsz csinálni. Persze a házi munkát is be kell pótolni, de ezt beszéld meg a családoddal, mert megsértődhetnek, hogy nem velük töltöd az időt. Sőt, kérj tőlük segítséget, oszd ki a feladatokat, így mindennel végezhettek és a pihenésre is jut idő.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A szombat egy kifejezetten jó nap lehet, ha nem idegesítenek fel. Meg kell őrizned a higgadtságodat, inkább menj el sétálni és zárd ki a negatív rezgéseket, gondolatokat. Ne hagyd, hogy bárki elrontsa a napod! Persze ez nagyon nehéz feladat, de tegyél meg mindent, menni fog.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton nem leszel a topon, kifejezetten érzelmes hangulatba kerülsz. Ez most egy ilyen nap, tudomásul kell venni és kész. Holnap lesz még jobb is, ma csak azzal az emberrel töltsd a napot, aki nagyon közel áll hozzád! Nem feltétlenül kell, hogy ez a párod legyen, lehet ez akár a legjobb barátod is.