Világunk.hu
2023 december 5 kedd
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 28. - Fejtsd meg az álmaidat!

Napi horoszkóp 2022. szeptember 28. – Fejtsd meg az álmaidat!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szerdán is megmarad az optimizmusod, ami előre lendítheti sorsod, életed. Furcsa érzéseid támadhatnak, de aggodalomra nincs okod, mindenki jól van a környezetben. Ha nem vagy ebben biztos, akkor emeld fel a telefont és győződj meg róla, akkor megnyugszol.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szerdán kettős érzések kerítenek hatalmukba. Lesz egy visszatartó feled és egy olyan, amelyik cselekvésre ösztönöz majd. Mivel nem szoktál elhamarkodott döntést hozni, most se tedd, mert még nem látsz teljesen tisztán. Bizonytalanságod hamarosan elillan, már csak egy kis türelemmel kell lenned.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Álmaidban is előtérbe kerülhet a pénz, a jövő. Mind a munkával, mind pedig a magánélettel kapcsolatban láthatsz álmot vagy lehetnek megérzéseid. Kövesd a belső hangokat, mert azok ezúttal sem tévednek. Most nincs helye a gondolkodásnak és habozásnak, ugyanis eljött a cselekvés ideje. Élj vele!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szerdán még álmaidban is a jövődet láthatod. Fontos események várnak rád, amiket előre láthatsz vagy éppen megérezhetsz. Intuícióid mindig nagyon jók, ma pedig a szokottnál is erősebbek. Bármit álmodsz vagy bármi jut eszedbe, azt jegyezd le, mert nagy hasznot húzhatsz belőle, méghozzá nem is olyan sokára.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szerdán úgy érzed magad, mintha elvarázsoltak volna. Nem leszel önmagad, belemerülsz a gondolataidba és csak meredsz magad elé. Ma minden eltereli a figyelmedet, úgyhogy valahogy át kell vészelned a napot, méghozzá anélkül, hogy valamilyen hatalmas hibát ejtenél.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Már javában benne vagyunk az őszben, hamarosan itt a tél, a karácsony és az új év. Sok minden történt veled az idén és nemcsak rossz értelemben. Sikereket és kudarcokat is elkönyvelhettél eddig, az év hátralévő részében viszont már nem lesz okod aggodalomra. Még akkor sem, ha most rendkívül bizonytalan vagy. Fel a fejjel!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Furcsa álmokat láthattál az éjjel, amiknek fogalmad sincs a jelentéséről. Minden álmod, furcsa megérzésedet írd fel, még az sem baj, ha nem értesz belőle egy kukkot sem. Hamarosan mindent tisztán fogsz látni, ráadásul a jövődre vonatkozó terveidben is változások is állhatnak be.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szerdán minden eddiginél pontosabbak lesznek a megérzéseid, amikre hallgatnod kell. Az álmaidra is nagy figyelmet kell fordítanod, ha emlékszel rájuk, vesd őket papírra. Lehet, hogy most még nem minden világos, de hamarosan az lesz. Ma minden kérdésedre választ kaphatsz, de a sors azért még rejteget néhány dolgot előled.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szerdán a szokottnál sokkal csendesebb és nyugodtabb leszel. Nem kell mindig a középpontban lenned, néha jobb a háttérből szemlélni az eseményeket. Szükséged lesz a párodra vagy éppen valamelyik barátodra, ő pedig nem fog cserben hagyni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szerdán izgalmas találkozásban lehet részed. Furcsának találod, hogy az illető ilyen mélyen megérint. Különösen igaz ez, ha párkapcsolatban élsz. Az érzés nagyon bizsergető lehet, de ennél többet nem szabad belelátnod. Abban az esetben viszont, ha keresed a párod, akkor ebből még kialakulhat valami.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szerdán nagyon figyelj oda magadra, még akkor is, ha csak egy kicsit fáj a fejed. A tested jelez, ezeket a jeleket pedig nem szabad figyelmen kívül hagynod. Ma mindent meg kell tenned magadért, mert az ősz beköszöntével még fontosabb megőrizni az egészséged. Ha teheted, maradj otthon, igyál sok folyadékot, bújj ágyba és aludj!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Kétségtelenül te vagy az, akinek ma hihetetlen megérzései lesznek. Már reggel elkezdődik, főleg, ha emlékszel az álmodra. Most még zavarosnak tűnhet a kép, de hamarosan minden kitisztul és tisztán látni fogod, mit kell tenned és mikor.