Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 3. - Engedd el a gondokat!

Napi horoszkóp 2022. szeptember 3. – Engedd el a gondokat!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A hétvége első napján türelmesnek és figyelmesnek kell lenned, ugyanis, ha útnak indulsz különböző akadályok nehezíthetik meg a célba érkezésedet. Légy türelmes, mert jobb későn érkezni, mint soha! Mindenki hazavár téged is.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ha teheted, szombaton inkább ne mozdulj ki otthonról, sőt még az internetet is felejtsd el. Nem kellene olyan dolgokra elköltened a pénzed, amikre nincs is szükséged. Még csak hónap eleje-vége van, fizetés még nem volt, ne nullázd le a kereteidet! Bármi történhet és akkor a vésztartalékhoz kell nyúlnod, amit egyáltalán nem szeretnél.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton nagyon közvetlen vagy mindenkivel és ez még a párodnak is feltűnik, emellett pedig zavarja is őt. Nem érti, hogy miért ugrasz mindig, mindenkinek az első szóra. Figyelj jobban, nem kellene őt féltékennyé tenni, hisz nincs rá oka, hogy az legyen.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton párod rendkívül ideges, te pedig nem tudod, mit tegyél. Próbáld meg elterelni a figyelmét, ha pedig nem megy, vedd rá, hogy mondja el, mi bántja! Ha reggel nem túl közlékeny, akkor este próbálj egy kicsit közelebb kerülni hozzá, meg fog nyílni neked, talán csak egy kis időre van szüksége.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Bár szombat van, te rendkívül ideges és ingerült vagy. Bármennyire is szükség lenne rá, ne indulj ma nagy bevásárlásra, mert nem fog sikerülni. Zavarni fog minden és mindenki, végül pedig még a legfontosabbat is elfelejtenéd, amit venni szerettél volna. Inkább pihenj, amennyit csak tudsz, holnap jobb színben látod majd a világot!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Feleslegesen ugyan, de teljesen be vagy feszülve és rendkívül türelmetlen is vagy ma. Szedd össze a családot vagy csak a párod és töltsétek együtt a mai napot. Jót fog tenni, ha kimozdulsz és a megfelelő programot kiválasztva kiengedheted magadból a fáradt gőzt is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nem indul könnyen a hétvége első napja, ugyanis még az ágyból is nehezedre esik kikelni. Nem kell minden házimunkát egy nap alatt elintézned, hisz neked is csak ez a két pihenőnapod van a héten.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Próbálj meg nyugodt lenni, legalább ma. Egész héten idegeskedtél, de végre otthon vagy, szóval felejtsd el a munkahelyi problémákat! Koncentrálj inkább a családodra, élvezni fogjátok a mai napot. Ha az idő nem kegyes hozzátok, akkor is találtok olyan programot, ami mindenkinek megfelel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton elszakad nálad a cérna, ugyanis eleged lesz belőle, hogy minden feladat rád hárul. Nem te vagy az egyetlen személy a házban, mindenki ki kell, hogy vegye a részét a munkából. Állj a sarkadra! Még akkor is, ha vita lesz belőle, de végül úgy is mindenki belátja, hogy neked volt igazad.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ne hagyd, hogy ma bárki felbosszantson! Elvégre szombat van, a pihenés napja, ezért engedd el a füled mellett a provokációkat, mert úgyis csak hatalmas családi vita lenne belőle. Egyik családtagod tényleg kiverheti nálad a biztosítékot, de ne ma legyen az a nap, amikor megbeszélitek a félreértést, mert senki sincs abban a hangulatban.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A szombat kiváló a kirándulásra, természetjárásra még akkor is, ha az időjárás nem túl kedvező. Nem muszáj egyedül menned, de mindenképpen olyan embert válassz magad mellé, aki biztosan nem fog az idegeidre menni. Ez a nap a lazításról szól, nem pedig a vitákról.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton negatív érzésekkel ébredsz, de könnyen elengedheted ezeket, ha a megfelelő programot választod magadnak. Felejtsd el az összes feszültséged, hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a béke és nyugalom! Csak így lehet teljes a nap és persze majd a vasárnap is.