Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. szeptember 5. - A kocka el van vetve...

Napi horoszkóp 2022. szeptember 5. – A kocka el van vetve…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nagy a versenyhelyzet a munkahelyeden, de te nem vagy az a típus, aki szemrebbenés nélkül eltapos mindenkit. Azonban ez nem jellemző mindenkire, így nyitva kell tartanod a szemed, mert, ha nem figyelsz, te is az illető talpa alá kerülhetsz. Harcolj, de a határokat ne lépd át, anélkül is nyerhetsz, ha elég kitartó vagy!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma valaki könnyíteni szeretne a lelkén és átrakni a te válladra azt a súlyt, ami eddig az övét nyomta. Ám nem kell a teherhordó szerepében tetszelegni és megkönnyíteni mások számára a cél felé vezető utat. Ez nem a te feladatod, maximum annyit tehetsz, hogy meghallgatod az illetőt és tovább lépsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Mostanában egyedül maradtál a gondjaiddal, de az életnek éppen ez volt a célja. Nincs mindig szükség segítségre, beavatkozásra, kesergés helyett inkább emeld fel a fejed és nézz szembe a sorssal! Ha hiszel magadban, meg tudod csinálni és saját erőből éred el a kitűzött célt.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Jól indul a napod, ugyanis történik valami, ami visszaadja pozitív életszemléleted. Ma kifejezetten kedves és megértő leszel mindenkivel, aminek köszönhetően hatékony munkát is végzel. Néha ezek az apró dolgok adják a legnagyobb lendületet, amiket te rendszerint jól ki is tudsz használni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Már hétfőn nagy harcba keveredsz, ugyanis mindennel szembe menve egy fontos ügyért kell megküzdened. Ha nem adod fel és kitartasz a saját álláspontod mellett, akkor mindenkit megdöbbentesz azzal, milyen gyorsan eléred azt, amit akarsz és amit helyesnek tartasz. Ma még kakukktojás lehetsz emiatt, de holnap fordul a kocka.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Nagylelkű ember vagy, talán túlságosan is és ez az, ami miatt állandóan háttérbe szorulsz. Nem marad időd és energiád magadra, ezért most változtatnod kell. Persze szép dolog segíteni másoknak, de mi lesz a saját boldogságoddal? Arról már nem is beszélve, hogy számíthatsz-e viszonzásra akkor, amikor te kerülsz bajba? Jól gondold át a válaszokat és mérlegelj!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Senki nem szereti, ha keverik körülötte a sz…, így te sem. Hamar kiderül, ki beszél ki a hátad mögött, így lehetőséged lesz még csírájában elfojtani az indulatokat és a pletykát. Nézz szembe az illetővel és kérdezz rá az okokra, mert senki nem játszhat a becsületeddel!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Hétfőn minden szempár rád szegeződik, ugyanis mindenkit képes vagy meggyőzni, ami egyenesen vezet majd a sikerhez. A nagy érdeklődés magabiztossá tesz és megnyerheted kollégáid támogatását. Mindenki kötélnek áll majd, ki előbb, ki később, de ezáltal alkottok majd egy igencsak ütős csapatot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A hét első napja rendkívül sűrű és zsúfolt lesz, ugyanis váratlan feladatokkal kell szembenézned. Kissé bosszús lehetsz emiatt, de rá kell jönnöd, hogy ez egy újabb próbatétel, aminek köszönhetően magadnak bizonyíthatod be, hogy többre vagy képes, mint az gondoltad.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Már a hét első napján egy közeli ismerősöd szorul segítségre. Ha fontos számodra az illető, akkor úgyis a szívedre hallgatsz és nem tudsz neki nemet mondani. Ám nem lesz könnyű a dolog, akár a veszélyesség határát is súrolhatod ahhoz, hogy meg tudd oldani a problémát. Ennek ellenére soha nem hagysz senkit a bajban, ez pedig rendkívül dicséretes.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Végre komoly elhatározásra jutottál, amit ma meg is oszthatsz környezeteddel. Bár nem mindenki örül majd a döntésednek, de kénytelenek lesznek elfogadni azt, hiszen ez a te életed, amit te irányítasz. Talán most először magadat helyezted előtérbe, úgyhogy tartsd magad a tervhez, mert ez lesz a te utad!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nagy terhek és iszonyatos felelősség nyomja a vállad főleg akkor, ha közös projektbe kezdtél valakivel. Várnak tőletek egy bizonyos eredményt, amit nehéz lesz elérni, de ha beleadsz apait-anyait, akkor problémamentesen is sikeres lehetsz. Az eredmény majd önmagáért beszél, de addig hosszú, rögös út vezet majd.