Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. április 10. - Hagyd magad sodródni az árral!

Napi horoszkóp 2023. április 10. – Hagyd magad sodródni az árral!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Igyekszel mindig követni a húsvéti hagyományokat, odavagy a finomságokért, így ha valami tegnap elfogyott, pótolhatod is. Imádsz sütni, főzni, ezzel pedig nagy sikert aratsz. Használd ki a mai napot, mert holnap már újra vissza kell térned a régi kerékvágásba!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Húsvét hétfőn hagyomány a locsolás, bár talán te már kinőttél belőle vagy nincs is kedved hozzá. Nőként persze érhető, ha szeretnéd elkerülni ezt hagyományt, főleg, hogy az idő sem túl kegyes hozzánk. Biztos, ami biztos, zárd be az ajtót vagy menekülj el otthonról, rengeteg jó program vár rád odakint!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Bár szereted és követed is a húsvéti hagyományokat, a locsolást mégis kihagynád az életedből. Az idő úgysem a legjobb és ilyenkor könnyű megfázni. Inkább szervezz közös programot barátaiddal vagy szeretteiddel, így elkerülhetetlen a hideg vizet és kellemetlen kölnik szagát is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Húsvét hétfőn felejts el minden rosszat! Ma nem kell a pénzügyeken, a munkán és egyéb problémákon gondolkodni, most csak a családoddal törődj, akiknek szüksége van rád! Sok jó program van az országban ilyenkor is, ne ücsörögj otthon a négy fal között!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Húsvét hétfőn kifejezetten élvezed, ha szeretteiddel és/vagy a barátaiddal lehetsz. Újra felszabadultnak és boldognak érzed magad, minden rosszat elfelejtesz és csak a jóra összpontosítasz. Ragadd meg az alkalmat, több program és lehetőség közül válogathatsz!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Húsvét hétfőn élvezd a társaságot és szabadságot! Ha tegnap otthon voltál, ma mindenképpen mozdulj ki még akkor is, ha az idő nem a legjobb! Kell egy kis kiruccanás, amit önfeledten tudsz élvezni, hiszen holnap már egy újabb munkanap vár rád.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Húsvét hétfőn amennyit csak tudsz, pihenj! Reggelizz a családdal, élvezzétek a finom falatokat és egymás társaságát! Több kikapcsolódási lehetőség is vár rátok, használjátok ki az együtt töltött időt! Most bármit választhattok, hiszen az időjárás sem lesz túlságosan rossz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Egyébként is szeretsz enni, de az ünnepek alatt hajlamos vagy túlzásba esni. Hogy ne fájjon a gyomrod, mozdulj ki és dolgozd le a feleslegesen bevitt kalóriákat! Barátaid vagy a családod szívesen veled tart, így pedig egy vidám napnak nézel elébe.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Alapvetően odavagy a húsvétért és végre nem kell a munkával törődni. Ne is gondolkodj sokat, szervezz szabadtéri programot, mindenkinek jót fog tenni a mozgás, főleg a sok finomság elfogyasztása után.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Jól telnek az ünnepek, ezért ne találj ki különböző kifogásokat, hagyd magad sodródni az árral! A többieknek zseniális ötletei vannak a mai napra és nagyon megbánnád, ha nem csatlakoznál hozzájuk. Szóval öltözz fel, irány a jó társaság és a legújabb kalandok!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Húsvét hétfőn a szabadba vágysz, hiszen tegnap már letudtad a kötelezőket. Élvezted a családod társaságát, de ma inkább a barátaiddal töltenéd a napot. Ennek pedig semmi akadálya. Szedd össze a társaságot és irány a nagyvilág!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Húsvét hétfőn légy toleránsabb a többiekkel, mert most mindenki mást akar. Szeretnék kihasználni a lehetőséget, hogy nem kell a négy fal között ülni. Biztosan kompromisszumra juttok, ha nyugodtan beszélgettek. Reggelizzetek közösen, közben mindent eldönthettek!