2023 március 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. február 14. - Őrült Valentin

Napi horoszkóp 2023. február 14. – Őrült Valentin

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Valentin-nap van, de te nem igazán kedveled az ilyen csinált, amerikai ünnepeket, de ennek ellenére azért megleped valamivel a párod. Legyen az egy közös vacsora vagy egy romantikus hétvége valamikor a közeljövőben, biztosan boldoggá teszed őt vele.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nem rajongsz különösebben a Valentin-napért, a párod viszont annál inkább. Ne okozz neki csalódást! Nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod, ő bőven megelégszik azzal, ha együtt vagytok. Egy romantikus vacsora, egy apró ajándék azért felteheti a pontot az i-re.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Előfordulhat, hogy sem te, sem pedig a párod nem vagytok oda a Valentin-napért, az azonban feldobja a hangulatotokat, hogy kettesben tölthetitek az estét, esetleg az egész napot. Nem muszáj kimozdulnotok sem, csak rendeljetek valami finomat és romantikázzatok!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ki nem állod a Valentin-napot, főleg, ha nincs párod. Ne törődj semmivel, ez is csak átlagos nap! Munka után azért mozdulj ki, ne ülj a négy fal között, ugyanis így biztosan nem talál rád a szerelem. Valentin-napon bármi megtörténhet, miért ne bukkanhatnál rá éppen ma a nagy Ő-re?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A Valentin-nap nem tölt el nagy örömmel, ha egyedül vagy. Vannak rokonaid, barátaid, bárki szívesen tölti veled a mai napot vagy akár az estét. A Valentin-nap nemcsak a szerelemeseké, hanem a szereteté is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor viszont felejthetetlen élményben lesz részed.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Mostanában nem töltesz túl sok időt a kedveseddel. Valentin-nap van, legalább ma szakadj el a munkádtól és lepd meg őt valamivel! Ő sem lesz hálátlan, sőt, boldogsággal tölti majd el, hogy gondoltál rá. A mai nap a romantikáé, ami mellesleg rátok is fér.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Sok a munka, kedden is nagyon elfoglalt vagy, ezért talán el is feledkezel arról, milyen nap van ma. Szerencsére van, aki figyelmeztessen, így nem okozol csalódást a párodnak. Talán nem is ajándékoztok, hisz sokan nem is tartják ezt ünnepnapnak, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a szerelmeteket ünnepeljétek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A Valentin-nap a romantika jegyében telik, de csak akkor, ha időben elszakadsz a munkától. Kapcsoljatok ki végre, menjetek el valahova, ki kell szakadnotok a hétköznapokból! Egy kellemes vacsora, mozi vagy legyen bármilyen más program, az biztos, hogy fergeteges éjszaka vár rád, ha hagyod, hogy sodorjon az ár.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szinte még be sem fejeződött a tegnapi őrület, neked már most a munka jár az eszedben. Nem is csoda, ha nem dob fel a Valentin-nap ténye. A romantika azonban a te életedből sem hiányozhat. Ha nincs párod, akkor menj el valahova, ez lehet a nagy találkozás napja! Ha pedig van, akkor használjátok ki, hogy végre együtt lehettek!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Már reggel romantikus hangulatban ébredsz. Ez nem véletlen, hiszen Valentin-nap van, te pedig imádod ezt. Lehet, hogy a párod nem rajong túlságosan ezért az ünnepért, de miattad félreteszi az aggályait. Egy apró ajándék vagy egy közös vacsora, romantikus hangulat. Kell ennél több a mai napra?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Te vagy az az ember, aki odavagy mindenért, ami romantikus. A Valentin-nap jó alkalom arra, hogy elkényeztesd párodat, aminek természetesen ő is örülni fog. Beszéljétek meg, mihez van kedvetek, a lényeg, hogy együtt legyetek. Ez a nap vagy este csak rólatok szól, használjátok ki!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Hosszúnak ígérkezik ez a nap, de valahogy most ezt egy cseppet sem bánod. Valentin napja van, te pedig igyekszel meglepni a párod valamivel. Akár elmentek valahova, akár otthon töltetek el egy romantikus estét, biztos lehetsz benne, hogy minden nagyon jól alakul majd.

Ezek is érdekelhetnek