2023 március 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. február 18. - Végre szabad vagy

Napi horoszkóp 2023. február 18. – Végre szabad vagy

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton rendkívül pozitívan hatna rád a friss levegő és a környezetváltozás, végre lehetőséged lenne feltöltődni energiával. Nem kell túl messzire menned, de semmiképp ne maradj otthon a négy fal között!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Minden gondolatodat a párkapcsolatod köti le. Ha van párod, akkor töltsétek együtt a napot! Viszont, ha még keresed a szerelmet, akkor meg kell adnod az esélyt a nagy találkozásra. Bármikor összefuthatsz egy vonzó idegennel és ki tudja, talán ő lesz majd a nagy Ő.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Semmi értelme, hogy vásárlással töltsd a szombatot, úgyis csak felesleges kacatokat vennél. Ma inkább csak magadra figyelj, pihenj, lazíts! A konyhát is messziről kerüld el, inkább rendelj valamit és nézd meg a kedvenc filmed vagy sorozatod!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Rázós héten vagy túl, így egyáltalán nem bánod, hogy végre szombat van. Ha pihenéssel töltöd a napot, visszatér a jó kedved, hisz újra kialudhatod magad. Délután vagy kora este egy séta is belefér a friss levegőn, hazafelé pedig vegyél vacsorát, ma ne akarj a konyhában robotolni!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Bármilyen terveid is vannak a hétvégére, újra át kell gondolnod őket. Családod ugyanis vágyik a társaságodra. A szombat ne a főzésről, mosásról, takarításról szóljon, találjatok egy közös programot, amit mindannyian jól érzitek majd magatokat!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton eszedbe se jusson a tévé vagy a számítógép előtt ücsörögni! Mindegy, milyen idő van, öltözz fel és menj ki a szabadba! Ha a barátokkal jöttök össze, a legjobb programot választjátok majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nehéz volt ez a hét is, de szombaton nem lehet okod a panaszra. Nagyon jól érzed magad és rendkívül pozitív vagy. Ne ülj otthon, ha az idő engedi kirándulj vagy szervezz kültéri programot néhány baráttal! Az estét viszont már töltsd kettesben a pároddal, most bepótolhatjátok az elmaradt Valentin-napot!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton eszedbe se jusson vásárolni, jobb, ha messziről elkerülöd az embereket! Válaszd inkább a szabad levegőt, kirándulj az erdőben, barátaid vagy a családod szívesen csatlakozna hozzád. A pénztárcádat is megkíméled és a jó kedved is visszatér majd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombatra érdemes közös baráti programokat szervezned. Jót fog tenni a lazítás és végre kibeszélheted magadból a felgyülemlett feszültséget és a problémákat is. A hangulatodon sokat dob majd egy baráti program, legyen az bármi.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Megérdemled a kikapcsolódást, legyen az otthoni bekuckózás vagy egy kisebb kirándulás. Ha napközben nem is mozdulsz ki, egy esti sétát azért ejts meg, attól sokkal jobban fogsz majd aludni is! Ha napközben mégis dolgoznod kell, ne hagyd ki az esti bulit, ki kell eresztened a fáradt gőzt!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Feszült és megterhelő héten vagy túl, így rád férne a pihenés. Otthon is sok dolog vár rád, de azokat hagyd holnapra, akkor talán segítséged is lehet! Bármilyen programot is választasz mára, nem nyúlhatsz mellé.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombat délelőtt inkább magányra és nyugalomra vágysz, délutántól viszont egyre aktívabbnak és energikusabbnak érzed majd magad. Ne ülj a négy fal mögött, mozdulj ki és szívd magadba a friss levegőt! Este még egy laza buli is belefér, úgyis régen láttad barátaidat, szóval két legyet üthetsz egy csapásra.

Ezek is érdekelhetnek