2023 március 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. február 7. - Mozgass meg minden követ!

Napi horoszkóp 2023. február 7. – Mozgass meg minden követ!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nagyon érzelmes vagy, mások problémáját is szívedre veszed. Ám most megelégeled, hogy mások szemetesládája legyél, ezért elkezdesz foglalkozni magaddal és a saját sorsoddal, céljaiddal. Barátaidról is lehull a lepel, most megtudod, kik azok, akik valóban szeretnek és kik azok, akik eddig a szép arcukat mutatták.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Sokat beszéltél már a terveidről, de most ahelyett, hogy másoknak áradoznál róluk, megpróbálod megvalósítani azokat. Van valami, amit meg akarsz szerezni és ez ügyben nem tágítasz. Hamarosan nagyobb összeg üti a markod, ami közelebb visz ehhez a célhoz. Ma kedvező a pillanat megállapodások kötéséhez is, használd ki!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Mostanában nem vagy optimista hangulatban, de ma neked sem lehet okod a panaszra. Egyszerűen senki nem találhat hibát benned vagy a munkádban. Már érzed, nem fáradtál hiába, minden erőfeszítésed megtérülni látszik. Párod pedig sok terhet levesz a lábadról, ami nagyban megkönnyíti életed és ezzel karriered építését is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha összpontosítasz, eredményeid felülmúlhatatlanok. Találhatsz ugyan apró hibákat, de azokat rögtön javítod is. Főnököd figyelmét is felkelted, erőfeszítéseid pedig hamarosan meghozzák majd munkád gyümölcsét is. Maradj továbbra is lelkes, legyen meg az önbizalmad, mert így nagyot lépsz majd előre!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Talán szabadságon voltál és most térsz vissza a munkába, ami rendkívül nehéz lesz. Nem könnyű visszarázódni a szürke hétköznapokba, de neked nem is kell. Dolgozni lehet vidáman, önfeledten, de azért felelősségteljesen. Amúgy is laza ember vagy, de a munkádban még így sem lehet kifogást találni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Már nagyon szeretnéd, ha béke lenne körülötted, ezért érdemes átértékelned kapcsolataidat. Vannak, akikért tíz körömmel küzdöttél, de nem érte meg. Egyáltalán szükséged van az ilyen emberekre? Valószínűleg pontosan tudod a választ, úgyhogy most eljött a cselekvés ideje. Ne halogasd a dolgot, szelektálj!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Kedden kifejezetten jól érzed magad a bőrödben, egyenesen hódító vagy. Légy olyan, akire mások felnéznek, akit tisztelnek és bár többen áskálódnak ellened, ne törődj vele! Tudásban, szellemileg és mindenhogy fölöttük állsz, nekik nincs mit bizonyítanod. Csak élvezd ki a napot teljes mértékben!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Bizony ma hódító kedvedben vagy, szíved szerint mindenkinek elcsavarnád a fejét. Éppen ezért nehéz elfogadnod, hogy aki neked tetszik, rád sem hederít. Mivel megvásárolni senkit nem lehet, nézd őt levegőnek! Ha látja, hogy nem érdeklődsz iránta, kedvet kap hozzád. A kihívás izgatóan hat rá és hidd el, ha így teszel, kiszemelted hamarosan a tiéd lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Minden kapcsolatodban hosszú távra tervezel, legyen szó barátságról vagy szerelemről. Most pedig mindenben egyetértesz kedveseddel vagy legjobb barátoddal és egyikük sem akar megváltoztatni téged. Bár még csak kedd van, ha szórakozni vágysz, ne fogd vissza magad! De azért tartsd a mértéket, holnap egy újabb munkanap vár rád!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Nem könnyű külön választani a munkát és a magánéleted, de meg kell próbálni. Se örömöd, se bánatod ne vidd be a munkahelyedre, mert ezt könnyen ellened fordíthatják! Különben is, ma felbukkan valaki, aki teljesen összekuszálja a dolgokat. Bőven lesz mit átgondolnod, ehhez pedig nyugalomra lesz szükség.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A féltékenység szörnyen rossz tanácsadó, ezért hirtelen felindulásból ne hozz semmilyen döntést! Érdemes előbb tiszta vizet önteni a pohárba, a párkapcsolati feszültséget pedig egyéb hasznos tevékenységgel levezetni. Tégy ma olyat, ami teljesen kikapcsol és máris szebbnek látod majd a világot!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nehezen viseled, ha valaki korlátozni akar és megmondani azt is, mit tegyél. Bár ma nem így van, te mégis úgy érzed, hogy a körülötted zajló események nagyban befolyásolnak téged. Az igazság viszont az, hogy túl sokat akarsz egyszerre teljesíteni, ebből pedig csak kapkodás lesz. Haladj lassabban, úgyis végezni fogsz és még ma az elhanyagolt magánéletedet is felpezsdítheted.

Ezek is érdekelhetnek