2023 március 23 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. február 9. - Szenvedélyes csütörtök

Napi horoszkóp 2023. február 9. – Szenvedélyes csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Csütörtökön előtérbe kerül a szerelem, ugyanis a csillagok számodra kedvezően állnak. Feltöltődhetsz testileg, lelkileg és készen állsz a hódításra. Szingliként nincs miért otthon gubbasztanod, ott nem talál rád a szerelem. Párban élőként viszont magatokra zárhatod a hálószoba ajtót és eldobhatod a kulcsokat, mert felejthetetlen éjszakában lesz részed.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A csütörtök jó hangulatban és pörgéssel indul. Ma egyszerűen szárnyalsz, két lábbal a föld felett lebegsz. Ám ezúttal nincs ezzel semmi baj, ugyanis rendkívül vonzó vagy mások számára. Úgy érzed, sok mindenen kellene változtatni, de nem gyökeresen. Talán kezd a hajaddal vagy a ruhatáraddal, rád fér egy kis megújulás!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Az életedet te irányítod. Nem lehet ráfogni a körülményekre a rossz vagy éppen a jó döntéseket. Rendkívül gazdag vagy, már ami a céljaid elérését illeti, ez pedig különlegessé tesz. Még félgőzzel dolgozva is jobb vagy, mint a többiek, ezen pedig nincs is okod változtatni. A stílusodnak és a ruhatáradnak azonban nem ártana egy frissítés. Újulj meg, mert ez teljesen más év lesz, mint az eddigiek!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Bár ebben a hónapban még jócskán próbára tesznek téged, mégis látod a fényt az alagút végén. Váratlan események sorozata indul el, de te nem hátrálsz meg, mert ez a te pályád. Nem ragaszkodsz az idejétmúlt elképzelésekhez, képes vagy modern módon gondolkodni és ez mindenkinek bejön. Csak így tovább!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A pénz nem boldogít, de jó, ha van. Ezzel nem is lehet vitatkozni, de ezúttal be kell érned kisebb bevétellel. A január nem úgy alakult, ahogy eltervezted, de már februárt írunk és ebben a hónapban minden megváltozik. Megtalálnak néhány meglepő, ám annál újszerűbb ajánlattal. Ezúttal nincs min gondolkodni, vállald a kockázatot, mert megéri!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Árad belőled a szenvedély, ma egyszerűen lenyűgöző és vonzó vagy. Minden a te malmodra hajtja a vizet, a csillagok észrevétlenül nyújtanak segítő kezet neked. Céltudatos vagy, párkapcsolatodban pedig rendkívül stabil. Szingliként pedig végre fürödhetsz a boldogságban, amire oly régóta vágysz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A csillagok végre felruháznak akaraterővel és céltudatossággal, aminek köszönhetően minden tervedet, vállalkozásodat siker koronázza majd. Mindez anyagilag is komoly előrelépést jelent. Ugyanakkor oda kell figyelned az egészségedre és a mozgásra is. Ha egész nap az íróasztal mellett ülsz, akkor bizony készíts valamilyen edzéstervet. Lehet az edzőtermi gyakorlat vagy tánc, a lényeg, hogy élvezd a mozgást.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Az elkövetkezendő időszakban leginkább békére és nyugalomra számíthatsz. Újra lesz időd a barátaidra, kapcsolatok építésére és azok gondozására. Ügyesen gazdálkodsz az erőddel és ha kell, nem szégyellsz segítséget kérni. Vonzerőd pedig határtalan, ma bárkit levehetsz a lábáról.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ez a nap nem indul túlságosan jól. Hangulatod ingadozik, egyik pillanatban még vidám vagy, a másikban már letört. Ám betoppan valaki, aki varázsütésre eltünteti a bizonytalanságot és új célt ad életednek. Legyen az munka vagy magánélet, ragadd meg a kínálkozó lehetőséget!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Csütörtökön nagy dilemmába kerülsz, egy lelki kérdésben kell komoly döntést hoznod. Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Ha párkapcsolatban élsz, ne félj őszintének lenni! Ha még nem, akkor gyorsíthatsz a tempón. Vár rád valaki, aki nagyon közel van, de neked eddig fel sem tűnt. Tartsd nyitva a szemed, nem bánod meg!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Kétségtelenül téged ünnepel ma mindenki. Fogadd méltósággal és alázattal a gratulációkat. Céltudatos és határozott vagy, szingliként pedig a szerelemben sincsenek határok. Találkozol valakivel, akivel már az első pillanatban látod magad a jövőben. Bár minden kapcsolathoz két ember kell, most nem nyúlsz mellé, megérzéseid nem csalnak.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A nehéz helyzetek ellenére meglehetősen stabil vagy. Téged általában a tettek jellemeznek, de ahhoz, hogy terveid megvalósuljanak nem árt egy kicsit előre is látni. Már amennyire lehet. Pénzügyeid kedvezőek, ha ügyes vagy, talán egy új bevételi forrás is kilátásba kerül.

Ezek is érdekelhetnek