2023 február 2 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. január 14. - Próbára tesz az élet

Napi horoszkóp 2023. január 14. – Próbára tesz az élet

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nehéz pillanatokra számíthatsz, ugyanis valaki, aki úgy vonz téged, mint a mágnes, egész nap körülötted sündörög. Ez a személy idegesítő, mégis imádnivaló, ezért könnyen elrabolhatja a szívedet. Ma a munka is háttérbe szorul miatta, pedig feladataidat nem halogathatod. Szedd össze magad, munka után bőven lesz időd gondolkodni és álmodozni!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton az élet vizsgáztat, az eredmény pedig csak rajtad múlik. Fontos, mennyire vagy merev vagy éppen rugalmas, mert ezen múlik a siker vagy a kudarc. Ha elhasalsz, lesz még lehetőség a javításra, de előtte még szükséged lesz pihenésre és kikapcsolódásra is. Miért is ne tehetnéd ezt meg már most? Talán épp ez kell a megfelelő felkészüléshez.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A héten többször is anyagi slamasztikába kerültél, bár a helyzet nem olyan rossz, mint hiszed. Ettől függetlenül résen kell lenned és vigyázni a pénztárcádra. Mielőtt bármit is vennél, mérlegelj és bár nem szoktál, de adj fel egy lottót! Ki tudja, talán szerencséd lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton szinte csak olyan emberekkel lesz dolgod, akik meg vannak győződve arról, hogy nekik van igazuk. Felesleges is vitába szállnod velük, mert csak a te napod romlik el ettől. Most úgysem nyerhetsz, ezért hagyd rájuk a dolgot, így semmi nem ronthatja el a hétvége hátralévő részét!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szombaton váratlan helyzetek teszik próbára a türelmedet, emiatt pedig egyre csak nő benned a feszültség, amit nem kezelsz jól. Különösen igaz ez akkor, ha dolgozol és felesleges pluszmunkákat csinálsz magadnak. Sajnos ez a nap ilyen lesz, de ne aggódj, a vasárnap már könnyebbnek ígérkezik!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Nagy szükség lesz a rugalmasságodra annak érdekében, hogy megúszd a bosszúságot. Most az egyszer hagyd, hogy a családod vagy barátaid döntsenek helyetted. Neked is könnyebb dolgod lesz, ha csak utas leszel és nem te irányítod a történéseket. Csak élvezd a szabadságot, ne foglalkozz semmi mással!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A szerelem a legtöbb esetben akkor érkezik, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Bármikor felbukkanhat, teljesen logikátlan módon, logikátlan helyeken. Furcsa módon akkor is veszélybe kerülnek érzéseid, ha párban élsz. Mindennek oka van, neked pedig ki kell deríteni, mi az. Nem lesz könnyű, de a végén minden világossá válik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Túl sokat gondolkodsz, túl sokat őrlődsz mostanában. El kell engedned merev elképzeléseidet, ellenkező esetben sok bosszúságot szerzel magadnak. Az elmúlt időszak nehéz, feszült volt számodra, de ezt a gőzt ideje végre kiengedni. Ez a hétvége a lazításé és a szerelemé lehet, de csak akkor, ha te is így akarod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Túl sok időt fecsérelsz mások gondjainak megoldására, ezért odáig fajulnak a dolgok, hogy teljesen háttérbe szorítod saját magad. Adhatsz jó tanácsokat, de ne aggódj mindig mások miatt! Ez a hétvége szóljon rólad, arról, amit te akarsz, amit te szeretsz csinálni. Minden mást zárj ki, mert csak így érezheted jól magad!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Van mitől tartanod a mai napon, ugyanis a csillagok balesetveszélyt jeleznek. Viszont, ha elkerülöd az ingerült embereket és olyan programot választasz, ami segít kikapcsolódni, nem érhet semmi baj. Elemedben vagy, nem is szabad a négy fal között ülnöd, de azért légy elővigyázatos!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton nem lesz egyszerű dolgod, teljesen ellentmondásos hatások érnek. Túlságosan görcsösen ragaszkodsz dolgokhoz, amikhez nem kellene. Ha lazítasz a gyeplőn és elengeded merev elképzeléseidet, saját magadnak könnyíted meg a dolgokat és persze ezzel az egész életedet is.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ez a hét próbára tette az idegrendszered, a rugalmasságod és még sok minden mást is. Ez látszólag nem érint rosszul téged, mégsem lehet bírni veled. Valahogy le kell vezetned a feszültséget. Szóval, menj el szórakozni, kirándulni, sportolni, a lényeg, hogy kiengedd a fáradt gőzt!

Ezek is érdekelhetnek