2023 február 8 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. január 17. - Úgy formálod az életed, ahogy akarod

Napi horoszkóp 2023. január 17. – Úgy formálod az életed, ahogy akarod

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Életed egyáltalán nem unalmas, napjaid tele vannak meglepetésekkel. Ma pedig egy olyan fantasztikus lehetőség jön veled szembe, amire kérdés nélkül le kell csapnod. Ha nem lépsz az ügyben azonnal, biztosan hoppon maradsz. Ugye, nem akarod, hogy így legyen?

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Hajlamos vagy túlköltekezni, ebből adódóan pedig anyagi helyzeted is labilis. Muszáj leküzdened pénzszórási vágyaidat, mert, ha van is tartalékod, hamarosan annak is búcsút mondhatsz. Kitalálhatsz egy jó stratégiát, aminek hála visszafizetheted tartozásaidat és megspórolhatsz egy kis pénzt is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Romantikus alkat vagy, párodtól el is várod, hogy elkényeztessen. Ugyanakkor a másik félnek nem mindig van energiája, ideje arra, hogy a kedvedben járjon. Éppen ezért kerülsz az átlagnál többször vitás helyzetbe. Most az egyszer te légy az, aki mindent megtesz szerelme kényelméért. Végre ő is érezni fogja, hogy szereted és eszébe sem jut, hogy csak kihasználod őt. Persze egyáltalán nem így van, de olykor-olykor ezt neki is éreznie kell.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Sokat dolgoztál tavaly és idén sem lógatod a lábad, ám most mégis a munkatársaidnak lehetsz hálás a plusz pénzért, ami hamarosan érkezni fog. Néha a fejedbe száll a dicsőség, de ezúttal inkább köszönetet kellene mondanod és jobban odatenni magad. Kicsit laza voltál az újévben és csak a szerencsének és kollégáidnak köszönheted, hogy nem lett ebből nagyobb baj.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Valakit nem is olyan régen megsértettél, de ezúttal nem a körülményeknek köszönheted majd a békülést. Önfejűségedet félretéve neked kell megtenni az első lépést és őszintén bocsánatot kérni. Az engesztelésnek sok módja van, neked csak meg kell találni a megfelelőt, mert ez a barát, ismerős, esetleg a párod most nagyon haragszik rád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Nem mindig voltál magabiztos, éppen ezért a kapcsolatokban is mindig kételkedtél. Jellemed viszont ebben az évben erősödni fog. Ennek köszönhetően olyan barátokra tehetsz szert, akik egy életen át elkísérnek, míg szingliként rád találhat a szerelem is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nem szoktál hallgatózni és nem ülsz fel a pletykáknak sem. Ma viszont egy olyan beszélgetés fültanúja leszel, aminek szavai megoldást kínálnak egy régóta húzódó ügyre vagy problémára. A cselekvéssel azonban még várnod kell egy kicsit, fontos, hogy az egész kiforrja magát és te majd a megfelelő pillanatban rukkolj elő ötleteddel!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Jelenleg egyensúlyban vagy, kézben tartasz mindent. Épp ezért ne hagyd, hogy bármi vagy bárki kizökkentsen, tartsd magad a tervekhez és úgy valósítsd meg azokat, ahogy elképzelted! Te irányítod a dolgokat, így, ha nem akarsz egész nap dolgozni, tégy úgy! Ha most erre van szükséged, akkor ezt is kell tenni, ne érezd magad emiatt lustának!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Kedden kicsit irigykedsz az egyik barátodra, aki mostanában meglehetősen sikeres és emiatt úgy érzed, te nem jutsz egyről a kettőre. Ám most kapsz egy kecsegtető ajánlatot és úgy döntesz, bár ez az egész kockázatos, mégis meg kell lépned. Nagyon vigyázz, mert előfordulhat, hogy túlbecsülöd az erődet és kitartásodat, majd a megvalósítás előtt bizony kifulladsz és feladsz mindent. Nincs okod elsietni a dolgokat, várd ki a megfelelő alkalmat!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Hajlamos vagy ígéretet tenni, de nem betartani azt. Szóval, ne vállalj hosszú távú kötelezettséget, mert holnapra már nem is fogsz emlékezni arra, amit megígértél! Túl sok minden történik mostanában, az események pedig elsodornak téged. Túlságosan benne vagy a sűrűjében, ahonnan nehéz lesz kimászni és a helyére tenni a dolgokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A bolygók most megfelelő hátteret biztosítanak ahhoz, hogy valóra válthasd terveidet. Magabiztos vagy, de ennek ellenére segítségre lesz szükséged. Lesz is, aki a rendelkezésedre áll, ráadásul mögöttes szándék nélkül. Fogadd el, mert innen már egyenes út vezet a sikerhez!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ha van párod, az elmúlt időszakban kissé elmentetek egymás mellett. Túl sok volt a munka, a túlóra és semmi időtök nem maradt a másikra. Ugyanakkor ezért nemcsak te vagy a hibás, az éremnek mindig két oldala van. Ma viszont tehetsz ez ellen, ha időt szakítasz a kikapcsolódásra és a romantikára. Még semmi nincs veszve, ha odateszed magad, minden olyan lesz, mint a legelején.

Ezek is érdekelhetnek