2023 március 23 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. január 31. - Ne engedd magad kiégni!

Napi horoszkóp 2023. január 31. – Ne engedd magad kiégni!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nem lesz könnyű napod, ugyanis valaki bele akar rángatni egy olyan ügybe, amihez semmi közöd és ami teljesen távol áll tőled. Nem is kell másért felelősséget vállalnod, csak azért, amit mondtál és tettél. Ha az általad jónak tartott logika mentén gondolkodsz, semmi baj nem lehet és vádlód belebukik a hazugságokba.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Odavagy a jó ételekért és szívesen kalandozol a különböző kultúrák ízvilágai között. Még, ha fogyókúrázol is, néha szükség van a kilengésre. Arra azonban figyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára, mert különben könnyen elindulhatsz a lejtőn! Ne edd magad degeszre, csak ismerkedj az új ízekkel! Ma este párod vagy barátod segít neked ebben, ne okozz neki csalódást!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Sokat aggódtál az elmúlt időszakban, de mára egyenesbe kerülnek a dolgok és látszik a végkimenetel is. Mindent megtettél az ügy érdekében, most már alakuljon bárhogy, nem rajtad múlik. Általában nem hagyod el a komfortzónádat, de ma mégis kedved lenne valami tőled szokatlanhoz. Ne is habozz tovább, nyiss az új felé! Ezt az ismeretlent most nem bánod meg.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Tisztában vagy a képességeiddel, a határaidat is ismered és bizonyos helyzetekre jól ráérzel. Ám ezúttal nem támaszkodhatsz rájuk, mert van egy kis bökkenő. Nem ismered minden oldaláról az adott szituációt és enélkül ítélkezni nagy hiba lenne. Gondolj végig mindent racionálisan, csak így lehetsz igazságos és objektív!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kedden végre látni véled a célvonalat, ami eddig oly messzinek tűnt. A kezdeti lelkesedésed alább hagyott, erőd egyre kevesebb van, de most már nem adhatod fel. Már a szádban érezheted a siker ízét, ez hajtson előre. A feladat teljesítése után viszont pihenj, mert a szervezetednek feltöltődésre van szüksége!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Az elmúlt időszakban túlvállaltad magad, energiatartalékaid pedig teljesen kimerülnek. Éppen ezért ideje nemet mondanod az elkövetkezendő kérésekre, feladatokra. Neked is vannak korlátaid, érdemes a határértékeken belül maradnod. Inkább csinálj kevesebbet jobban, mint többet felületesen! Felejtsd el a megfelelési kényszert, csak te magad vagy az, akinek igazán meg kell felelned!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Kívülállóként szemlélsz egy ügyet, amit valahogy szeretnél előre lendíteni. Éppen ezért nem vagy elég objektív, ami odáig fajul, hogy nem is látod a döntések következményeit és hatását. Nem is neked kell vállalnod a felelősséget, ezért könnyebben határozol, mint az illetékes. Jobb lenne, ha inkább háttérbe húzódnál és nem adnál tanácsot. Így lelkiismereted nyugodt lesz és később sem kell azon agyalnod, mit rontottál el.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Nyakig benne vagy egy munkában, most mégis úgy tűnik, elbizonytalanodsz. Nem tudod, jó úton jársz-e és az eredményben is kételkedsz. Ez az érzés bizony jelent valamit. Itt-ott változtatásokat kell eszközölnöd ahhoz, hogy aggodalmaid eltűnjenek és újra magabiztossá válhass. Egy próbát mindenképpen megér, aztán meglátod, hogy alakulnak a dolgok.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Bár ma is sok a munka, ki kell szállnod a mókuskerékből. Ha máshogy nem megy, legalább délután vagy este tereld el a gondolataidat. Újult energiával és nagyobb lendülettel sokkal hatékonyabbá válsz majd. Menj el moziba, színházba vagy csak ülj le a kedvenc könyveddel, filmeddel! A lényeg, hogy valamilyen úton-módon kikapcsolj.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Kissé frusztráltan indul a kedd, éppen ezért eljött az idő, hogy kiállj magadért és elmond a véleményed. Ha továbbra is csendben tűröd, ahogy mások viselkedned veled, nem léphetsz előre. Rengeteg értékkel bírsz, ezért nyugodtan hangot adhatsz véleményednek, nem fogsz szégyenkezni. Nagyot nőhetsz mások szemében, ha elengeded a szürke kisegér alakját és vállalod önmagad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Mindenki lelkesnek tűnik egy feladat miatt, de te egyáltalán nem így érzel. Ennek ellenére kénytelen vagy összeszorítani a fogad és nekilátni a rád bízott ügynek. És bár a munka nem könnyű, később tiszta lelkiismerettel tekinthetsz vissza a történésekre és persze a csapatmunka közös sikerére. Estére már magadra is marad időd, de addig nincs megállás.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Alapos ember vagy, mindig a tökéletességre törekszel és, ha a fejedbe veszel valamit, azt tűzön-vízen át véghez viszed. Igyekszel a legjobban elvégezni a rád bízott feladatot és soha nem adod fel. Emiatt sokan felnéznek rád, de ma végre nemcsak a munkára, hanem magadra is fordíthatsz némi időd. Ha van párod, az este nagy meglepetést tartogat számodra, de, ha nincs, akkor egy barátod áll elő egy visszautasíthatatlan ajánlattal.

Ezek is érdekelhetnek