Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. június 7. - Állj a sarkadra!

Napi horoszkóp 2023. június 7. – Állj a sarkadra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Épp csak elkezdődött a nyár, nálad pedig máris előtérbe kerülnek utazási terveid, ami talán többe kerül, mint gondoltad. Azért pedig, hogy több pénzre tegyél szert, hajlamos leszel túlvállalni magad. Sokáig azonban nem lehet ezt csinálni, legalábbis hiba nélkül nem. Oszd be az energiáidat és törekedj a kompromisszumra, mert egy fenékkel egyszerre csak egy lovat lehet megülni!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ideje lenne a sarkadra állni, félre tenni félelmeidet és kishitűségedet. Sokkal több lakozik benned, mint hiszed, mutasd meg végre, mire vagy képes! Képzeld magad elé, amit megálmodtál és hidd el, el is fogod érni!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szerdán minden esélyed megvan arra, hogy oly régóta vágyott terved, álmod valóra váljon. Bár ehhez egy váratlan esemény járul hozzá, amit elsőre nem is tudsz hova tenni, az biztos, hogy mind érzelmi, mind anyagi téren nagy fordulat következik be. Az állóvíz felkavarodik, de ez kell ahhoz, hogy elérd a célt.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Úgy érzed, minden kicsúszik a kezeid közül, képtelen vagy irányítani az életedet. Kitűztél magad elé egy célt, de az oda vezető úton teljesen eltévedtél. Ám most olyan üzenetet kapsz, amiből azonnal kiderül számodra, hogy bár vesztésre állsz, a végén mégis te leszel a győztes. Ne add fel, ez az ügy még nincs lezárva!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Mivel érzelmileg jelenleg nem vagy stabil, az embereket és bizonyos eseteket is tévesen ítélsz meg. Te magad is tudod, hogy elvárásaidnak nem mindig lehet megfelelni, ugyanis hajlamos vagy túl magasra tenni azt a bizonyos lécet. Szóval, ideje változtatni a gondolkodásmódodon és nyitni mások felé, különben rövid időn belül szembe kell nézned a magánnyal.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szerdán hatalmas vitába keveredhetsz, ha nem fékezed meg magad. A kialakult helyzetért nemcsak más, hanem te magad is felelős vagy, ezért a következményeket is viselned kell. Ahelyett, hogy hamis illúziókba kergeted magad, nézz szembe a valósággal, mert nincs más kiút!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Az elmúlt időszak tele volt akadályokkal, emiatt pedig elvesztetted a motivációdat és a maradék erődet is. Azonban még semmi sincs veszve, ha összeszeded magad, nem utolsó sorban pedig kizárod az életedből azt a személyt, aki mindezt okozta. Talán már régóta kapcsolatban állsz vele, de be kell látnod, hogy ennek véget kell vetni. Nem lesz könnyű, de nem fogod megbánni, ha megléped a dolgot.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A csillagok veszélyre figyelmeztetnek, ezért bármilyen kecsegtető ajánlattal keresnek is meg, kezeld azt óvatossággal! A bizalmatlanság ebben a helyzetben előny, mert jelenlegi biztonságodat nem éri meg kockára tenni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szerdán párkapcsolati problémák merülhetnek fel. Mivel érzékeny vagy, túlreagálod a dolgokat, ebből pedig heves viták alakulhatnak ki. Nem látod racionálisan a helyzetet, ezért higgadj le és engedd el a fájó emlékeket! Nem lesz könnyű, de megéri!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Amennyire lehet, szedd össze magad, mert ellenkező esetben kivívod főnököd rosszallását! Arról nem is beszélve, ha kapkodsz, nem várt eredményt kapsz. Igyekezz higgadt maradni, hiszen eddig sem volt baj a munkáddal, ne csinálj problémát saját magadnak! A mai napot túl kell élni, de az este már nyugodt körülmények között telik majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szerdán meglepetés érhet, de te ennek egyáltalán nem örülsz. Bár első pillanatban úgy érzed, semmi jó nem származik ebből, ugyanis a múltból felbukkanó személy megijeszt, ám ennek ellenére se szaladj el! Ha magabiztosnak mutatkozol, akkor a végére összemelegedtek és talán soha nem is akartok majd elválni egymástól.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Képtelen vagy megszabadulni a démonjaidtól, ez pedig rendkívül bizonytalanná tesz téged. Minden szót támadásnak, sértésnek veszel, pedig a legtöbb esetben csak segíteni próbálnak neked. Gondold végig, mit szeretnél valójában, aztán lépj a tettek mezejére, különben jó időre a saját magad csapdájába esel!