Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. május 11. - Ma csak magadra számíthatsz

Napi horoszkóp 2023. május 11. – Ma csak magadra számíthatsz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénzügyi helyzeted megoldása, nem tűr halasztást, azonnal cselekedni kell. Mostanra energikus és felkészült kéne, hogy legyél, de ennek a közelében sem vagy. Még a tervezésig sem sikerül eljutnod, mert össze vagy zavarodva és nem ártana pihenni sem. Ha lehiggadsz és elengeded a gondokat legalább egy percre, meglátod a megoldásra is rátalálsz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Lelkesedésed egyszerűen magával ragadó, pedig már csütörtök és ilyenkor inkább a fáradtság jellemző rád. Újító ötleteid nagy hasznot hozhatnak, ezért minden apró részletet pontosan dolgozz ki és semmit ne bízz a véletlenre! A megvalósítás útján viszont ne légy arrogáns, mert ezt a tulajdonságot senki nem díjazza!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Csütörtökön nyitottnak kell lenned a kompromisszumokra, mert kihívásokkal teli időszak elé nézel. Akár több támogatótól is eleshetsz és hajlamos leszel meddő vitákba sodorni magad. Ahelyett, hogy belemennél a háborúskodásba, higgadj le és vedd elő híres problémamegoldó képességedet! Most csakis ez az egy húzhat ki a bajból.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Feszültséget hoz számodra a csütörtök, a baj csak az, hogy a fennálló gondok nem újkeletűek. Életedben már sokadszorra ismétlődik meg a dolog, ezért itt az ideje változtatni a hozzáállásodon, ráadásul drasztikusan. Nehéz lesz, de a végén meglátod, minden perc megérte.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Eseménytelen napnak ígérkezik a csütörtök, aminek most kifejezetten örülsz is, ugyanis nagy hajtás volt a héten, nem árt egy kis nyugalom. Azonban több apró feladat is vár rád, amiket nem halogathatsz tovább. Szánd rá magad, intézd el őket, hiszen ezen is túl kell esni, miért ne lehetne ez éppen ma?

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Csütörtökön valaki keresztbe akar tenni neked, akár a kapcsolatod is megpróbálhatja tönkre tenni. Arra pedig, hogy sikerül is neki nagyobb esély van, ha nem áll stabil lábakon. Maradj higgadt, ne higgy a pletykáknak és persze minél előbb tedd helyre az illetőt. mondd meg neki, hogy foglalkozzon a saját dolgával!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Régóta dolgozol egy projekten eredmény nélkül, ez pedig rendkívül frusztráló számodra. Ma viszont fordulat következik be az ügyben, ennek hála pedig egyenesbe kerülsz. Ha viszont új vállalkozásba kezdenél, ne halogasd a dolgot, minél előbb szerezz be hozzá mindent, amire szükséged van! A dokumentumok elintézése sem megy egyik pillanatról a másokra, ezért az időigényesebb ügyek elintézésének is nekiláthatsz már ma.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Nem szeretsz a nyilvánosság előtt szerepelni, de ma még ez sem lehet akadály. Végre mindenki elismeri a munkádat, ráadásul felettesed pénzbeli jutalomban is részesíthet. Karriered sínen van, de ne eméssz fel ma minden energiát, holnap még szükséged lesz rá!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Csütörtökön feltétlenül ragaszkodj az eredeti elképzeléseidhez, ugyanis a terveid nem emiatt nem haladnak előre! Ha következetesebb és kitartóbb leszel, na meg persze képes vagy bízni magadban, akkor eléred a sikert, amire annyira vágysz.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Rendkívül bosszantó, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy azt eltervezted. Kerüld azokat a helyzeteket, amikben még jobban felhúznád magad és légy sokkal-sokkal türelmesebb! Ha megtalálod a belső békédet, ügyeid sínre kerülnek és nem utolsó sorban feszültséged nem a szeretteiden csattan.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Megérkeztél abban az időszakba, amikor megmutathatod, mi rejlik benned, mire vagy képes. Újító gondolataidat mindenki lelkesen fogadja és ha sikerül alkalmazkodni a fennálló helyzethez, nyert ügyed van.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma nagyon résen kell lenned, mert egy olyan személlyel találkozhatsz, aki nem segíteni akar, sokkal inkább kihasználna téged. Még akkor is légy óvatos, ha egy olyan személy mutatja be neked, akiben egyébként feltétlenül megbízol! Különben nagy veszteség érhet, ha felelőtlenül bizalmat szavazol neki.