Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. május 13. - Pörgős szombat

Napi horoszkóp 2023. május 13. – Pörgős szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Miért foglalkozol azzal, hogy mit gondolnak rólad mások? Felnőtt ember vagy, pontosan tudod, mit miért csinálsz, nem kell, hogy bárki is bíráskodjon feletted. Ne pazarold az energiát arra, hogy másoknak megfelelj, csak éld a saját életedet! A felelősséget úgyis neked kell vállalni, senki nem tartja a hátát miattad.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Valaki ma nagyon megbánt, de ebben nincs semmi szándékosság. Ő maga is megbánja a dolgot, de mivel jól ismered, tudod, hogy nem fog bocsánatot kérni. Elég egyetlen összenézés és máris helyére kerülnek a dolgok. Úgy folytatjátok a napot, mintha mise történt volna. Később azért megbeszélheted vele a dolgot, mert valami biztosan nyomja a szívét.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Komoly kihívással kezdődik a szombat és ezt a nagy feladatot csak kreativitásoddal győzheted le. Mivel a szíved és az eszed is a helyén van, egy kis leleményességgel nyert ügyed van. Estére jól el is fáradsz, ezért pihenj egy nagyot, hiszen már csak egy nap van a hétvégéből, amit nem akarsz ágyban tölteni!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Alapvetően nyitott vagy és szereted az embereket, de ésszerűen cselekszel és sosem szavazol bizalmat senkinek egyetlen találkozó után. Most azonban olyan valaki lép be az életedbe, akivel azonnal megtalálod a közös hangot és teljesen egy hullámhosszon vagytok. Ám ennek ellenére is maradj a józanész határain belül, hiszen nem minden arany, ami fénylik!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szombaton csak akkor leszel eredményes, ha csakis a lényeges, határidős feladatokkal, ügyekkel foglalkozol. Ami ráér még néhány napot, felejtsd is el, mert ez csak feltart téged. Ugyanakkor a környezetedben valaki arra játszik, hogy megvezessen, úgyhogy járj nyitott szemmel, hogy megakadályozhasd őt ebben!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Nemcsak azzal foglalkozol, amit szeretsz, de nagyon úgy tűnik, hogy végre a magánéleted is sínre kerül. Nehéz összehangolni a munkát és a családot, de most ez is sikerül neked. Ha komoly előre lépési lehetőséget látsz abban, hogy visszaülj az iskolapadba, akkor ne habozz, kapj az alkalmon! Ha bízol magadban, végre elérheted a várva várt sikert.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy magad elé helyezel másokat, de ma a saját érdekeidet kellene minden elé sorolni. Ne számítsanak mások igényei, csak arra koncentrálj, hogy neked jó legyen! Ha éppen úgy tartja kedved, belefoghatsz egy teljesen új életbe is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton kissé ideges és frusztrált lehetsz, mert elkeserítőnek találod anyagi helyzetedet. Megkereshetnek kecsegtető ajánlatokkal, de az, ami túl gyorsan hoz sok pénzt, mindig gyanús. Ne ugorj fejest azonnal, járj utána a dolgoknak, mert, ha nem így teszel, nagyobbat bukhatsz, mint amennyit nyerhetsz rajta!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton környezeted egy kissé lehangolt lehet, de neked emiatt nem kell szomorúnak lenned. Sőt, még nagyobb szükség van a jó kedvedre és pozitív életszemléletedre. Bár ezzel az ő gondjuk nem oldódik meg, a mai feladatokat mégis sikerül elvégezni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton szembe kell nézned a valósággal, miszerint semmi nem tart örökké, ezért ideje felhagynod a felesleges próbálkozásokkal mind a magánéletedben, mind pedig a munkádban. Tedd félre az aggályaidat, eljött a cselekvés ideje és ezúttal az eszközeid is megvannak hozzá!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Nem tanácsos magadra venni a környezeted minden ügyes-bajos dolgát. Ha hagyod, hogy rád telepedjenek és tanácsért, támogatásért forduljanak hozzád, nem haladsz a rád bízott feladatokkal. Nemcsak túlságosan hamar kiégsz, de fel is bosszanthatnak, ami miatt végzetes hibákat ejthetsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szereted irányítani az életed, nem adod át másnak a lehetőséget, hogy ezt megtegye. Ez teljesen természetes dolog, ugyanakkor ma mégis sikerül háttérbe szorítanod magad valami jó elérésnek érdekében. Bár emiatt munkahelyeden egyelőre be kell érned a második hellyel, de ne aggódj, ez nem mindig marad így!