Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. május 6. - Légy egy kicsit önzőbb!

Napi horoszkóp 2023. május 6. – Légy egy kicsit önzőbb!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Úgy érzed, a másokról való gondoskodás teljesen ellehetetleníti a saját életedet. Azonban ezt csakis magadnak köszönheted, mert mindenki mást magad elé helyezel. Itt az ideje, hogy legalább egy kicsit önzőbb legyél, mert különben teljesen boldogtalan leszel.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton végre megkönnyebbülhetsz, mert hosszú ideje tartó bizonytalanságod és az álmatlan éjszakák véget érnek. Sok minden eldől a jövőddel kapcsolatban és olyan információk birtokába jutsz, amik a hasznodra válnak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Már régóta küzdesz egy ügyért, aminek végre ideje pontot tenni a végére. Ha nem ijedsz meg árnyékodtól, akkor még ma este megünnepelheted sikered. Barátaiddal már rég találkoztál, itt a megfelelő alkalom arra, hogy bepótoljatok mindent.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton lehet, hogy változtatnod kell valamin, mert jobb önszántadból megtenni, mint megvárni, hogy a sors kényszerítsen rá. Vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz megemészteni, de ennek ellenére is muszáj elengedni ezeket. A hétvégén erre kell koncentrálnod, hogy hétfőn tiszta lappal tudj kezdeni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szombaton rendkívül bizonytalannak érzed magad, talán még az is eszedbe jut, hogy véget vess kapcsolatodnak. Nehéz rászánni magad egy ilyen döntésre, de, ha a szíved mélyén tudod, hogy nincs más választásod, tedd meg! A jelen helyzet nem vezet semmi jóra, most lépni kell, ha tetszik, ha nem.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Soha nem könnyű szakítani vagy éppen elveszíteni valamit, valakit. Előfordulhat, hogy ma meg kell válnod attól, ami sokat jelentett számodra. De gondolj arra, hogy a régit el kell engedni ahhoz, hogy valami új elkezdődhessen! Légy egy kicsit nyitottabb, meglátod jóra fordulnak a dolgok!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Kissé elégedetlen vagy, frusztráltságodat pedig másokon próbálod levezetni. Ne vitatkozz feleslegesen, inkább vonulj félre, tölts egy kis időt egyedül! Különben még akkor is vereséget szenvedsz, ha neked van igazad. Vannak ilyen napok, csak engedd el és élvezd a szabadságot!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton kedvtelen lehetsz, mert úgy érzed, sorozatos kudarcok érnek. Ezen viszont csak te magad változtathatsz, senki más. Ez az időszak is egy kihívás, amit teljesíteni kell és csak a hozzáállásodon múlik, hogy javadra fordítod-e a kudarcokat is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton semmi kedved a munkához vagy éppen a ház körüli teendőkhöz, legszívesebben az egész napot a romantika jegyében töltenéd. Ha van halaszthatatlan feladatod, azt mindenképpen le kell tudnod, de utána szabad a pálya.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Családi gondok nehezíthetik meg a szombatot, de egyáltalán nem biztos, hogy még ma megoldást találhatsz a problémára. Most ugyan tehetetlennek érzed magad, de holnap újult erővel nekiugorhatsz és sikeresen túl is jutsz majd az akadályokon.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A hétvége első napján tartsd magad az elhatározásodhoz, akár üzleti, akár magánéleti ügyben kell eljárnod! Az égiek most téged támogatnak, bármilyen célod, terved van, azt könnyen véghez viheted. Ne kapkodj el semmit, csak higgadtan!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton idegesnek érzed magad, pedig úgy tűnik, semmi okod rá. Minden a legnagyobb rendben van a karrieredben és a magánéletedben is, valami mégsem hagy nyugodni. Próbálj meg lehiggadni, de, ha mégis találsz okot az aggódásra, ma semmiképp ne kezdj bele abba, hogy megold a problémát. Aludj rá egyet, mert tiszta fejjel könnyebb dolgod lesz!