Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. március 13. - Több időre van szükséged

Napi horoszkóp 2023. március 13. – Több időre van szükséged

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ideje lenne megszabadulnod a kényszertől, hogy megfelelj másoknak. Addig ugyanis, amíg saját képességeid háttérbe szorulnak. Merj önmagad lenni, mivel sokkal többre vagy képes, mint hinnéd! Csak akkor lehetsz sikeres, ha teszel is érte, ezt ne feledd!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Hétfőn végre elérsz valamit, amire régóta vágytál. Most bizony tündökölhetsz a rivaldafényben, megérdemled, hogy mindenki téged ünnepeljen. Később lesznek még problémák, akadályok, amiket meg kell ugranod, de ma még nem kell foglalkoznod ezekkel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Annak ellenére, hogy ma van a hét első munkanapja, jó ötleteid támadnak. Ám hasznodra csak akkor válhatnak, ha magadban tartod őket, legalábbis egy darabig. Addig merengj el a folytatáson, mi sülhet ki a dologból! Ezúttal sokkal felkészültebb és előre látóbb leszel, amikor eljön majd a te időd.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Egyáltalán nem viseled el, ha valaki korlátozni akar téged. Nem érdemes felhúzni magadat, ehelyett inkább oszd meg álláspontod a másik féllel! Megbántani talán nem fogod őt ezzel és megértésre is találhatsz, ha a megfelelő hangnemet ütöd meg.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Hétfőn egy csepp türelmed sincs az emberekhez, kiváltképp igaz ez akkor, ha a körülötted lévő személyek még irritálók is. Valahogy mégis higgadtnak kell maradnod vagy legalább annak látszanod. Nincs értelme összetűzésbe kerülnöd senkivel, jól úgyse jöhetsz ki a dologból.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Túl sok feszültség ért az elmúlt héten, ettől pedig dühös és fáradt vagy. Muszáj kiengedned magadból ezeket az érzelmeket, különben meg fognak őrjíteni téged. Ha nem így teszel, még több veszekedésre számíthatsz, súlyos következményekkel. Ezúttal viszont ne a munkahelyeden engedd ki a fáradt gőzt, várj vele, amíg hazaérsz!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Hétfőn teljesen antiszociális vagy, semmi mást nem akarsz, csak azt, hogy mindenki békén hagyjon téged. Ha megoldható, dolgozz egyedül, ha nem, maradj higgadt, különben mindenkit kiakasztasz! Így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Kitartást, ennek a napnak is vége lesz egyszer!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Észre sem veszed, de amikor túlteng benned az energia, sokat beszélsz, ez pedig idegesítheti a többieket. Napközben légy tekintettel mindenkire, fogd vissza magad, munka után pedig válassz olyan programot, amivel levezetheted a fölös energiákat! Menj edzeni, futni vagy sétálni a kutyával, de semmiképp ne pihenj le azonnal, ahogy hazaérsz!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A múlt heti feszültség oldódni látszik, te mégis képtelen vagy megnyugodni. Bár a mai nap hozhat váratlan kiadásokat, nem kell aggódnod, nem nagy dologról van szó. Akkor sem lenne baj, ha mélyebben a pénztárcádba kellene nyúlnod, mert az elmúlt hónapokban ügyesen spóroltál. Munka után válassz pihentető programot, mert úgy tűnik, a hétvége nem volt elég neked!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Hétfőn még a legapróbb dolgokon is képes leszel kiakadni, emiatt pedig hatalmas vita kerekedhet. Bár tudod, hogy az egésznek semmi értelme, képtelen vagy abbahagyni a provokációt. Igyekezz csírájában elfojtani ezt az egészet, különben olyat tehetsz, amit örökre bánni fogsz!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Alapvetően fegyelmezett ember vagy, nem szoktál ok nélkül kiborulni. Ma mégis megtörténhet, hogy a dolgok nem a számításaid szerint haladnak. Figyelmed pedig egy percre sem lankadhat, még akkor sem, ha csak az utcára lépsz ki. Légy óvatos, különben akár baleset is érhet!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Hétfőn még téged is meglep, hogy mennyire empatikus és segítőkész vagy. Alapvetően is ilyen vagy, de a hét első napjain ez mégsem jellemző rád. Nos, nem is muszáj másokkal törődnöd, ma inkább koncentrálj magadra és munka után válassz olyan tevékenységet, amiben örömödet leled!