2023 március 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. március 4. - Ma csak úgy repül az idő

Napi horoszkóp 2023. március 4. – Ma csak úgy repül az idő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton csak úgy repül az idő és sok minden elmarad, amin túl akartál lenni. Ez persze feszültséget okoz benned, de nem szabad túlreagálnod a dolgot. Ha kapkodsz, abból úgy sem lesz semmi, inkább csak a fontosabb teendőket intézd el! Hétvége van, lazítani is kell, ezért csapj egy görbe estét a barátokkal! Sokkal jobb lesz, mint egész nap robotolni, hiszen holnap is lesz nap, nem igaz?

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Valakivel csak barátkozni szerettél volna, de ő talán másként élte meg a közeledésedet. Ideje lenne tisztázni ezt, de előbb el kell döntened, hogy valóban csak barátnak tekinted-e az illetőt vagy esetleg többről van szó? Elképzelhető, hogy komolyabb a dolog, mint hitted? Hamarosan ez is kiderül, de előbb tisztítsd ki az elméd, mert összezavarodva nem tudsz dönteni!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Régóta tervezel egy nyaralást vagy egy wellness hétvégét, de úgy érzed, még nem vagy egészen önmagad. Talán szeretnél fogyni egy kicsit vagy még jobban kigyúrni magad, de hidd el, úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Mások is így szeretnek és amúgy sem válthatod meg a világot egyetlen nap alatt. Ma inkább pihenj, kapcsolj ki és szórakozz a barátaiddal! Minden más most mellékes.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Nem vagy túl lelkes szombaton, ugyanis olyan programod van, amire semmi kedved elmenni. Csak azért jelennél meg, hogy ne bánts meg mást. Ha nem életbevágó, még lemondhatod a találkozót, de rögtön ajánlj fel egy másik időpontot is, hogy ne legyen sértődés! Megérdemled, hogy magaddal foglalkozz, ne másoknak felelj ma is. Eleget dolgoztál a héten, rád fér a pihenés és a szórakozás.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Párod szinte elkényeztet, de te éppen emiatt vágysz nagyobb térre. Kétségtelenül szereted őt, de időnként jót tesz, ha külön csináltok programokat. Mondd el neki, mennyire nagyra értékeled a törődést, de a mai napot magadra szánod, méghozzá a barátaiddal. Holnap kiengeszteled ezért, hiszen bízhat benned, hűséges típus vagy és szereted őt. Jól ismer, ezért megérti majd, ne aggódj!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombat van és ha dolgoznod kell, akkor sem kell elkeseredned, mert ma minden percét élvezed még a kemény munkának is. Kollégáid inspirálóan hatnak rád, ez pedig nagyban megkönnyíti a napod. Este magadra is lesz időd, akár egy mozi, egy jó könyv vagy egy eszméletlen buli formájában. Te döntesz!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nem vagy mindig jó kedvedben, de ezzel mindenki így van. Ilyenkor pedig szeretsz lustálkodni, nassolni, ami egyáltalán nem jó kombináció. Szombat van, ezért válassz magadnak olyan programot, ami megmozgat és teljesen kikapcsol. Kirándulás, séta, egy esti buli sok-sok tánccal? Bárhogy is döntesz, ne menj egyedül, legjobb barátod jó társaságnak bizonyul majd!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Nagyon furcsának találod, hogy legjobb barátod már jó ideje nem jelentkezett nálad. Aggódsz is miatta, ezért ne várj tovább, keresned fel őt még ma! Lehet, hogy csak sok a dolga, el van havazva, de mindenképpen örülne neked. Üljetek be valahova vagy sétáljatok egy nagyot, végre kibeszélhetitek a dolgokat!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Megbízható barát, munkatárs és persze pár vagy, nem is meglepő, ha mindenki téged akar magának. Éppen ezért rangsorolnod kell, hogy kivel akarsz találkozni, ki szorul esetleg a segítségedre, na és persze, hogy kire mikor tudsz időt szakítani. Sok a dolog ma is, ezért párod elhanyagolva érezheti magát, de ígérd meg neki, hogy holnap csak az övé leszel, ezzel kiengesztelheted majd!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton nagy szükség lesz az energiádra, akár dolgozol, akár nem. Felmerül néhány probléma, ami azonnali megoldásért kiált, de te jól kalkulálsz és elsimítod a dolgokat. A nap végén úgy érzed majd, nem is volt ez olyan nehéz. Szingliként pedig eljön a te időd, menj el bulizni vagy regisztrálj egy társkeresőn, ideje új embereket megismerni!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ha szombaton is dolgoznod kell, akkor termékeny, de unalmas napra számíthatsz. Este viszont elfelejtheted mindezt és jöhet a buli, a kalandok és az izgalom. Ne utasíts vissza egy meghívást, hiszen egy szülinap mindig jó apropó arra, hogy a barátaiddal találkozz és kiengedd a fáradt gőzt!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton a szerelem az, ami képes lesz teljesen feltölteni. Magabiztosságodhoz elengedhetetlen a biztos érzelmi háttér és neked ez most megvan. Párod egész nap a kedvedben akar járni, hagyd magad, nem fogod megbánni! Szingliként pedig legjobb barátoddal tölthetsz el egy felejthetetlen napot.

Ezek is érdekelhetnek