2023 március 23 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. március 6. - Ne veszítsd el a fejed!

Napi horoszkóp 2023. március 6. – Ne veszítsd el a fejed!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nem lesz könnyű napod hétfőn, éppen ezért akár egy jóbarát tanácsára is szükséged lehet. Vannak, akik rád akarják erőltetni a gondolatukat, ezeket az embereket pedig el kell kerülnöd. Munka után lazíts, mert csak akkor szerezhetsz jó ötleteket és inspirációt, ha kipihent vagy!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Izgalmas nap vár rád hétfőn, ugyanis több inspiráló beszélgetés részese leszel. Rendkívül nyitott és befogadó vagy, csak úgy szívod magadba az információkat, mint egy szivacs. Olyan emberekkel is találkozhatsz, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak, ez pedig sokat dob a hangulatodon is. Munka után sem leszel fáradt, égsz a vágytól, hogy valami újat, izgalmasat tegyél.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Rendkívül bosszantó tud lenni, ha egyesek nem képesek önállóan döntést hozni és téged terhelnek gondjaikkal. Te senki helyett nem határozhatsz, ezt pedig a többiekkel is tudatod kell. Azt elmondhatod, te mit tennél az illető helyében, a megoldást azonban ne add a szájába! Inspirálhatod őt, de ne keresd a bajt, maradj ki a történésekből!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Hétfőn csak rajtad múlik, kimaradsz-e a konfliktusokból vagy belefolysz minden egyes szóváltásba. Ha becsukod a füled és csak a munkáddal foglalkozol, nagy eredményeket érhetsz el. A többieket hagyd zsörtölődni, mert amíg ők egymással lesznek elfoglalva, te learathatod a babérokat!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Hétfőn jóval a többiek felett állsz. Míg ők szinte egész nap alszanak, te teszed a dolgod. Ugyanakkor ne fogalmazz meggondolatlanul, mert ezzel csak vitákat generálnál! Tájékozott és felkészült vagy, egyedül is képes vagy megoldani a problémákat, ez pedig főnöködnek is szemet szúr majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Bár nem lesz könnyű dolgod, de uralkodnod kell magadon. Ma lesznek néhányan, akik téged okolnak rajtad kívül álló dolgokért, de ők pusztán csak bűnbakot keresnek saját kudarcuk megmagyarázására. Ne sértődj meg, ehelyett inkább próbálj meg segíteni nekik! Az építő kritikát jobban fogadják, mint a szidalmazást, sőt, még hasznot is húzhatsz a dologból, ha nem ellenségesen lépsz fel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A világ rendkívül színes, rengeteg különböző ember és vélemény létezik benne. Éppen ezért a környezetedben is vannak olyan személyek, akikkel nem értesz egyet. Ezúttal viszont ne ellenkezz, csak barátkozz meg a gondolattal, hogy ez van! Senki nincs ellened, csak a nézeteitek különböznek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A hét első munkanapján a kíváncsiság hajt, mindenről tudni szeretnél, ami körülötted történik. Azonban vannak olyan dolgok, amik egyáltalán nem tartoznak rád, amikhez semmi közöd, ezért nem is szabadna beleütnöd az orrod. Maradj ki a vitás helyzetekből, mert ezzel nemcsak magadnak, hanem másoknak is szívességet teszel!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ezen a hétfőn is sok lesz a munka, de éppen ezért kell kiszellőztetni a fejed. Szükségtelenül sokat agyalsz, amivel nemcsak magadat, de másokat is lefárasztasz. Légy következetes, különben vitákkal és kiabálással ér véget ez a nap!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma bizony te vagy az, akinek nem lesz oka panaszra. Bár utálod a hétfőket, nagyszerű napnak nézel elébe, most minden úgy alakul, ahogy szeretnéd és a sors sem szól közbe, az irányítás a kezedben van. Felszabadult és könnyed vagy, de ne beszélj sokat, csak annyit, amennyit feltétlen muszáj, különben veszekedés lehet a vége!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Nem kezdődik jó passzban a hét. Nem vagy a topon és az is megeshet, hogy bujkál benned valami. Sosem jön jól egy betegség, ezért, ha úgy érzed, rosszul vagy, inkább maradj otthon és kúráld ki magad még azelőtt, hogy komolyabbra fordulna a dolog vagy megfertőznél másokat is!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Hétfőn maradj higgadt, ugyanis, ha elveszíted a türelmed, akkor komoly és mély vitákba keveredhetsz. Ez pedig senkinek nem tesz jót, sőt, biztosan rosszul jössz ki belőle. Nemcsak azért furdalna a lelkiismeret, mert a düh beszélt belőled, hanem azért is, amit mondtál, mert egyáltalán nem gondoltad azt komolyan.

Ezek is érdekelhetnek