2023 március 23 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. március 8. - Nőnapi kavalkád

Napi horoszkóp 2023. március 8. – Nőnapi kavalkád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nyugodt napnak ígérkezik a mai. Végre a saját tempódban dolgozhatsz, nem kell sietned sehova. Ez a ritka alkalmak egyike, amit érdemes kihasználnod. Holnaptól megváltoznak körülötted a dolgok, erre pedig alaposan fel kell készülnöd még akkor is, ha nem tudod, csak érzed, mi változik meg gyökeresen.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szerdán kezd azzal a napot, hogy mindenkit megkérsz arra, hogy ne zavarjon, mert túl sok feladat vár rád, amit még ma be is kell fejezned. A munka nem tűr halasztást és csak nyugalomban tudsz száz százalékot nyújtani. Este ne zárkózz el egy kedves meghívástól, de ha van párod, ne feledkezz meg róla sem!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szemléld kívülről az eseményeket és vitás szituációkat, később még a javadra is válhatnak! A történtek sok tanulságot tartalmaznak majd, amiket később felhasználhatsz. Addig azonban húzódj meg a háttérben, hamarosan eljön a te időd, amikor mindenki rájön, mire is vagy képes valójában!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Végre megérkezett a tavasz, itt van március, neked pedig rengeteg terved van. Bár az időjárás nem mindig ezt tükrözi, de neked ez sem szegi kedved. Ha már belevágtál valamibe, ne add fel, ha még nem, akkor épp itt az ideje! Új és izgalmas dolgok várnak rád, ha elég kitartó leszel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Jobb, ha szerdán kimaradsz minden munkahelyi beszélgetésből és vitából. Nem vagy formában, így nem is jöhetsz ki jól belőlük. Csak a munkádra figyelj, így nem kerülhetsz bajba! Holnap nehéz feladatok, újabb kihívások várnak rád, de este még van egy kis dolgod. Ne feledkezz meg párodról éppen nőnapon, mert abból biztosan sértődés lesz!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ez a nap bizony nem a megértésről szól, mert ez ma senkinek sem megy. Ha megoldható, napold el a munkahelyi meg beszéléseket, mert most egy lépést sem tehetsz előre! Lesz még rá lehetőséged, hogy egyről a kettőre juss, de nem ma. Hazafelé viszont térj be egy virágboltba, hisz nőnap van, kedvesed pedig örülne egy kis apróságnak!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nehéz dolog új vállalkozásba kezdeni, esetleg új munkahelyen teljesíteni, de neked ez ma nem okozhat gondot. Tapasztalt, okos és felkészült vagy, biztosan nem okozol csalódást sem magadnak, sem másnak. Csak így tovább, már a megfelelő úton haladsz! És tudod, ma nőnap van, ne feledkezz meg a párodról!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma mindenki számára egyértelművé kell tenned, mit szeretnél és hogyan. Ha tisztán fogalmazol, minden gördülékenyen halad majd, időben haza mehetsz és jut időd magadra is, meg persze a párodra. Nőnap alkalmából lepd meg valami aprósággal, hiszen valójában nincs szüksége másra, mint rád!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Igyekezz a lehető legérthetőbben és legrövidebben fogalmazni! Ellenkező esetben úgy érzed majd, hogy senki nem figyel rád, sőt, a mondanivalódat is könnyen félbeszakíthatják. Szükség lesz a határozottságodra, de ne légy fölényeskedő, mert azzal csak ellenségeket szerzel magadnak! Emellett pedig ne feledd azt se, hogy ma a hölgyeket ünnepeljük!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ha ma halaszthatatlan megbeszélésed vagy elintéznivalód van, nagy szükséged lesz a rugalmasságodra és a nyitottságodra is. Nem érdemes erőltetned semmit, mert az az ügy biztosan kudarcra lesz ítélve. Ezúttal hagyd, hogy az események kövessék egymást, mert most ez hajtja a te malmodra a vizet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ne akarj mindent erővel megoldani, ugyanis kedvességgel és szeretettel sokkal többet elérhetsz még azoknál is, akik nem kedvelnek téged! A mai nap nem a hét fénypontja, de lesz ez még jobb is. Munka után engedd ki a fáradt gőzt, mert holnap tiszta fejjel kell gondolkodnod!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Valahogy ma nem találod a megfelelő szavakat. Máskor nem szokott gondod lenni ezzel, de ez a nem a te napod. Inkább ma ne beszélj senkivel, csendben végezd a munkád! Ez a nap is véget ér egyszer, ne aggódj! Hazafelé vegyél valamit kedvesednek, mert tudod, ma a hölgyeket ünnepeljük!

Ezek is érdekelhetnek