2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 1. - 2019.12.01. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp december 1. – 2019.12.01. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma vasárnap van és te hulla fáradt vagy. Amennyiben otthon van egy kis dolgod, kérj segítséget, így gyorsabban túl lehetsz rajta. Délután pedig tévézhetsz, sétálhatsz vagy bármit csinálhatsz, amire vágysz, de arra figyelj, hogy pihentető legyen, mert nehéz nap vár rád holnap.

Bika (04.21. – 05.21)

Mihez van kedved ma? Semmihez. Nem is csoda, hisz túl stresszes volt ez a hét, épp itt az ideje, hogy megpróbáld kipihenni. Rendelj magadnak ebédet, ne fogj bele ma semmibe, mert nem érdemes. Holnap is lesz nap.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A heti teendők feltornyosultak előtted, de nem kell kétségbeesned. Családod felajánlja a segítséget, így pillanatok alatt végeztek majd mindennel, beleértve az ebéd készítést is. Egy közös étkezés meghozhatja a kedvet a közös délutáni programhoz, még akkor is, ha csak egy szimpla filmnézésről van szó.

Rák (06.22. – 07.22.)

Holnap nehéz munkanap elé nézel, ezért ma úgy döntöttél, hogy nem csinálsz semmit. Jobban nem is tehetnéd, mert a vasárnap a pihenésé. Ha végre egyszer be is tartod ezt, akkor sokkal energikusabban kezdheted meg a következő hetet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Már eleged van az emberekből erre a hétre, ezért legszívesebben elvonulnál a világ elől. Ma nyugodtan meg is teheted ezt. Zárkózz be, rendelj vagy üss össze valami finomat és lazíts. Senki és semmi másra nincs szükséged.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szívesen kirándulnál egyet barátaiddal, de attól tartasz, hogy mindez már későn jutott eszedbe. Ne légy ebben annyira biztos, van még, aki veled tartana. Telefont kézbe és már indíthatod is a hívást. Fantasztikus nap elé nézel, még ha először nem is gondoltad volna, hogy így lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma kell egy kis idő, míg magadhoz térsz. Lehet, hogy hosszú volt az éjszaka? Ha igen, ha nem, akkor is csak pihenj. Nincs semmi fontos dolgod, használd ki az időt, amit a lazításnak szentelhetsz. Ritkák az ilyen napok, értékelni kell őket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Rengeteg munka van a hátad mögött a héten, ma nem kellene mindezt folytatnod. Kényszert ugyan érezhetsz rá, de energiád biztosan nincs annyi, amennyi elég lenne. Felejtsd el a melót, most koncentrálj a családodra vagy a párodra, értékelni fogja a veled eltöltött időt, ahogyan persze te is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Semmi kedved senkihez és semmihez. Ez teljesen érthető, hiszen hét napból hatot végig dolgoztál. Tedd is félre a munkát, véletlenül se fogj bele semmibe. Ma csakis a pihenés a fontos, ha egyedül teszed ezt, ha nem. Holnap szükséged lesz minden erődre, na és persze a kitartásodra is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap van ugyan, de a héten semmi otthoni munkát nem tudtál elvégezni. Azonban nagyon valószínű, hogy a mai nap sem alkalmas erre, mert sem erőd, sem pedig kedved nincs belekezdeni semmibe. Ne is tedd, a házimunka úgyis megvár. Ha viszont van segítséged, használd ki, így elégedetten és kipihenten kezdheted a holnapi napot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap, munka? Ki van zárva! Ma nem dolgozhatsz sem otthon, sem pedig a munkahelyeden. Nagyon kimerült vagy, nem is sikerülne. Mindenkinek megjár a szabadnap, ezt ne feledd. A betegség sem fog elkerülni, ha nem pihensz végre egy kicsit.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hogy mire van szükséged a mai nap? Kellemes ebédet fogyaszthatsz el családod társaságában, ez pedig feldobja a hangulatod. Fáradt vagy ugyan, de épp az ideje, hogy velük tölts egy egész napot. Este pedig a párodról se feledkezz meg, mert őt is elhanyagoltad az elmúlt időszakban. Holnap mindenki elégedetten és boldogan ébredhet majd.

Ezek is érdekelhetnek