2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 11. - 2019.12.11. - Fordulatos nap lesz a mai

Napi horoszkóp december 11. – 2019.12.11. – Fordulatos nap lesz a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Valaki arra játszik, hogy kihozzon a sodrodból és elvegyen tőled egy lehetőség, amiért te keményen megdolgoztál. Ne hagyd magad, mert ő nem érdemli meg az előléptetést. Az is lehet, hogy a főnököd is látni fogja, mi folyik körülötted, de bízhatsz abban, hogy a te pártodra áll. Hisz végül is, te már bebizonyítottad, hogy érdemes veled dolgozni.

Bika (04.21. – 05.21)

Jól kezdődik a mai nap, de végül nagyon bonyolult lesz az egész. Nem stimmel semmi a munkahelyeden, olyan, mintha állna a munka, pedig majd beleszakadtok. Dugjátok össze a fejeteket, mert szükség van egy rendszerre, különben minden összeomlik majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma egy rendkívül jó ajánlatot kapsz. Ne halogass semmit, engedd be az ajtón. Az illető, akire régóta vársz olyan lehetőséget kínál neked, amire egész eddig vágytál. Azért persze mérlegelned kell a körülményeket, de ezek után jó döntést fogsz hozni. Ami pedig ennél is fontosabb, boldoggá tesz az új munkád vagy egy új szerelem.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma mindenképpen cselekedned kell. Nem szabad tovább halogatnod a dolgaidat, mert könnyen a fejedre nőhetnek. Állj a sarkadra és hozd meg a megfelelő döntést. Ha segítség kell, akkor ne restellj kérni, mert van, aki szívesen meghallgat és tanácsot ad.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma ne vesd bele magad a szokásos rutinba. Kell, hogy egy kicsit mást vagy máshogy csinálj. Ha nem is lazíthatsz egész nap, akkor is könnyebbé tehetnéd a mai napot. Lépj le a munkahelyedről minél hamarabb, pihenj egy kicsit. Menj el futni vagy csak sétálj egy nagyot, jót fog tenni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nagyon jókedvűen kezded a napot, mert a tegnapi nap fantasztikusan érezted magad kedveseddel. De az egyik kollégád nem elég, hogy elkésik, még neki áll majd feljebb. Ne ess neki azonnal, mert hatalmas vita lehet belőle. Ő már nem változik, hagyd, hogy a főnök helyére tegye a dolgokat. De azért az sem árt, ha felhívod rá felettesed figyelmét, mert lehet, hogy neki fogalma sincs a róla. Mindennek van határa.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma minden melletted áll, tele vagy energiával, így rendkívül jól haladsz a munkáddal. Belül azonban van, ami egy kis akadályt képez. Talán még te sem tudod, mi az, egy mély beszélgetés valakivel azonban előhozhatja belőled a dolgokat. Az este kiválóan alkalmas erre, a legjobb barátod úgy is átmegy hozzád, mert neki is van mesélni valója.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap egyáltalán nem vagy lelki egyensúlyban. Ideges vagy és feszült. Éppen ezért jobb lenne, ha elkerülnél minden olyan helyzetet, amely konfliktust okozhat. Ha most vitába keverednél valakivel, annak beláthatatlan következményei lehetnek, mert abszolút kiszámíthatatlan vagy ma. Próbálj meg időben hazamenni és megnyugodni. Egy forró fürdő és egy pohár bor nagy segítségedre lehet ebben.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma fontos üzenetet kaphatsz valakitől. Az is lehet, hogy nem is ismered az illetőt, csupán egy véletlen sodorja őt az utadba. Ebből viszont még lehet valami. Ne légy túl tolakodó, hagyj egy kis időt, valószínűleg ő is rájön majd, hogy van még dolgotok egymással ebben az életben.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma szükséged lenne arra, hogy valaki meghallgasson, de akinek kiöntenéd a szíved egyáltalán nem figyel rád. Van azonban valaki, aki mindenre kíváncsi veled kapcsolatban. Valaki, akitől soha nem is vártad volna ezt. Adj neki esélyt, lehet, hogy egy életre szóló kapcsolat lesz belőle. Ha nem is szerelmi, de baráti mindenképpen.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma valakinek egyetlen célja, hogy felbosszantson téged és hibára kényszerítsen ezzel. Nem kell, hogy sikerüljön neki, inkább fordíts el a fejedet, ne is törődj vele. Nem érdemes belefolynod egy felesleges vitába, mert úgysem tudod meggyőzni az igazadról. Engedd el, sokkal jobban fogja őt zavarni a közömbösséged.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma rendkívül kreatív vagy. Használd ki, mert minden eddigi sikeredet felülmúlhatod, ha beleadsz apait-anyait. Nemcsak kollégáidat kápráztathatod el, hanem főnököd is megemeli majd a kalapját előtted. Munka után meg is ünnepelheted sikered, párod fantasztikus társaság lesz ma este.

Ezek is érdekelhetnek