2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 13. - 2019.12.13. - Vedd észre a lehetőségeket

Napi horoszkóp december 13. – 2019.12.13. – Vedd észre a lehetőségeket

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Változások előtt állsz, de nem fog minden olyan könnyedén menni. A sors akadályokat gördít eléd, amelyeket át kell ugranod, de ezek után eléred majd a célod. Az első gátló tényező már ma felüti fejét, úgyhogy készen kell állnod, bármi is történjen.

Bika (04.21. – 05.21)

Érdekes fordulatot vesz majd a mai nap, a reggeli jó kezdet után. Fontos dolog történik veled, kapsz egy lehetőséget, amelyet mindenképpen ki kell használnod. A jövőben hatalmas jelentősége lesz, milyen döntést hozol ma.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagy választás elé állít a sors, legyen az magánéleti vagy munkaügyi. Kezedben a döntés, most nem halogathatod és tulajdonképpen nincs miért ezt tenned. Gondold át a dolgokat és mihamarabb értesítsd az illetékeseket.

Rák (06.22. – 07.22.)

A lehetőségek tárháza nyílik meg ma előtted, kedvedre válogathatsz majd. Vannak azonban olyan dolgok is, amelyeket célszerű megbeszélned valakivel, mielőtt döntenél. Péntek van ugyan, de mivel holnap munkanap lesz, aludhatsz még egyet az egészre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Főnököd komoly lehetőséget kínál neked, de vigyázz, mert lehet, hogy csak a mézesmadzagot akarja elhúzni előtted. Mindenképpen győződj meg róla, miről is van szó pontosan, hisz tudod, az éremnek mindig két oldala van.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az élet és a párod vagy éppen a családod lep meg ma egy furcsa dologgal vagy kéréssel. Ne hamarkodd el a választ, most sokkal jobban tennéd, ha csak magadra fókuszálnál. Holnap még úgyis munkanap van, így van még időd átrágni magad a történteken.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerelmese vagy a munkádnak, így boldoggá tesz, hogy holnap még dolgoznod kell. Szükséged van a pénzre, hisz jön a karácsony, sőt a holnapi munkanap hagy neked időt a gondolkodásra is, hisz még ötleted sincs, hogy kinek mit is vegyél.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Fantasztikus nap elé nézel, mert, ha dolgozol, akkor könnyen megy majd a munka, ha pedig nem, akkor például a karácsonyi ajándékok beszerzése. Rengeteg ötletet kaptál kollégáidtól, így nem okozhat problémát, hogy kiválaszd a legjobb lehetőséget.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Fontos számodra a mai nap, bár szeretnéd minél előbb befejezni. Holnap még dolgoznod kell, mint szinte mindenkinek. Este azonban kedvesed is korán hazaér, így lehetőséged van elvinni őt egy romantikus vacsorára, ami talán idén az utolsó lesz, hisz mindjárt itt az év vége és mindketten rendkívül elfoglaltak vagytok.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai nap hosszúnak bizonyul majd, sőt, még holnap is dolgozol. Ne add fel, megéri, hisz több időt tölthetsz a családoddal karácsonykor. Lehetőséged ugyan van arra, hogy ma ne menj dolgozni, de csak magadat hátráltatod, ha így teszel. Egy kis kitartással hamar túlteszed magad a pénteken.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Péntek van, te pedig nagyon fáradtnak érzed magad. Valahogy pedig ki kell bírnod a mai napot, mert még holnap is dolgoznod kell. Egy kollégád segítséget kínál neked, amit nem utasíthatsz vissza, ellenkező esetben biztosan nem fogsz időben hazaérni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Viszonylag jól indul számodra a mai nap. Kollégád felkínálja neked a lehetőséget, hogy ma átvállal tőled egy kis munkát. Fogadd el és légy hálás, mert ennél jobb dolog nem is történhetett volna veled. Péntek lévén korábban be is fejezhetitek a munkát és eleget pihenhettek a szombati nap előtt.

Ezek is érdekelhetnek