2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 14. - 2019.12.14. - Szombati munkanap

Napi horoszkóp december 14. – 2019.12.14. – Szombati munkanap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Úgy érzed, mintha péntek lenne, hiszen ma is munkanap van. Ugyanakkor ennek is megvan az előnye, hisz tovább tart majd a karácsonyi pihenés. Rövidebb a mai nap, mint máskor, egy kis kitartással hamarosan indulhatsz is haza.

Bika (04.21. – 05.21)

A szombati munkanap tőled egyáltalán nem idegen, így nem is zavar túlságosan. Igyekszel a dolog jó oldalát nézni, így ma te leszel az, aki lelket önt a többiekbe. Egy kis humor fellendítheti és megkönnyítheti a napot. Jó kedvvel hamarabb véget érhet a nap.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma még egy péntek van a héten, de ez téged egyáltalán nem zavar. Sőt, boldogsággal tölt el, hiszen karácsonykor több időt tölthetsz majd szeretteiddel. Rövidebb is lesz ez a munkanap a szokásosnál, így az estét kettesben töltheted majd szerelmeddel. Egy finom vacsora jó kezdete lehet egy rendkívül romantikus estének.

Rák (06.22. – 07.22.)

A szombati munkanap nem jelent problémát számodra, hisz legtöbbször amúgy is dolgozol a hét hatodik napján. Most viszont egy hajszállal rövidebb lesz a szokásosnál, így a délután hátralévő részében kedvet szerint azt tehetsz, amit csak szeretnél. Lepd meg párod vagy családod egy finom vacsorával, hálásak lesznek érte a mai nap után.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombat van, de muszáj dolgoznod. Ez nem is lomboz le teljesen, mert így megkönnyítheted magadnak a hétfői napot, sőt, ha elég ügyesen és gyorsan dolgozol, talán be sem kell majd menned a munkahelyedre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A szombati nap ugyan munkanap, de neked ez sem okoz problémát. Úgy alakítottad a dolgaidat a héten, hogy ma munka után semmi dolgod ne legyen. Este még egy kis összejövetelre is hivatalos vagy, barátaiddal vagy kollégáiddal kiengedhetitek a fáradt gőzt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma szombat van, de számodra ez is csak egy újabb péntek. Egy kicsit letört vagy, hogy ma is dolgoznod kell, de gondolj arra, hogy karácsonykor, ezért cserébe több időt tölthetsz majd szeretteiddel. A mai nap amúgy is rövidebb lesz a szokásosnál, ennyit simán kibírsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap ugyan szombat van, azonban dolgozni kell menned. Nem szereted az ilyen napokat, de a mainak legalább van értelme. Kollégáid átragasztják rád jó hangulatukat, így hamarabb véget is ér majd a nap. Otthon párod finom vacsorával vár majd, amiért rendkívül hálás leszel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Úgy érzed, a mai nap soha nem ér majd véget. Azonban ez egyáltalán nem így lesz. Mivel kötelező szombati munkanap van, amely rövidebb a megszokottnál, hamarabb otthon is leszel. Párod is korábban érkezik, így tervezhettek egy közös esti programot. Nem kell nagy dologra gondolni, egy kis vacsi és egy szuper film is éppen megteszi.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hátad közepére sem kívánod a mai munkanapot. Ne keseredj el, nem lesz ez olyan rossz. Kollégáid biztosítják a jó hangulatot, így gyorsan elrepül majd az idő. A délután hátralévő része pedig csak a tiéd, azt csinálsz, amit csak akarsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Rád férne egy kis kikapcsolódás, de előtte még vár egy kis munka. Kötelező ugyan a szombati munkanap, de neked ez nem jelent gondot. Minden feladattal időben végzel és korán is haza is mész majd. Szeretnéd a barátaiddal tölteni az estét, így ne habozz, hívd fel őket, nem fognak nemet mondani.

Halak (02.20. – 03.20.)

Munkamániás létedre nem jelent problémát, hogy ma is dolgoznod kell. Túlzásba azonban ne ess, hisz barátaid vagy életed szerelme vár rád, a késő délután vagy az este még lehetőséget ad a szórakozásra. Lazításra fel, most te sem mondhatsz nemet.

Ezek is érdekelhetnek