2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 15. - 2019.12.15. - Ma megtehetsz bármit

Napi horoszkóp december 15. – 2019.12.15. – Ma megtehetsz bármit

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kos napi horoszkóp december 15

Ma rendkívül fáradt vagy, hisz a héten eggyel több volt a munkanap is. Azonban nem lustálkodhatsz egész nap, hisz a karácsonyi ajándékok beszerzésével még sehol sem tartasz. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor válogathatsz az interneten is, de jól figyelj a dátumokra, mert az ajándékoknak időben meg kell érkeznie.

Bika (04.21. – 05.21)

Bika napi horoszkóp december 15

A vasárnap a pihenésé. Sajnos azonban nem lógathatod a lábad egész nap. Legalább délután kelj útra és szerezz be néhány ajándékot, hogy ne mindent az utolsó pillanatra kelljen hagynod. Minden évben belefutsz ebbe, most változtathatsz ezen.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ikrek napi horoszkóp december 15

Ma elfog a karácsonyi hangulat, így ajándékok után nézel. Néhány barátod is erre szánta a mai napot, fogjatok össze, így hatékonyabbak is lehettek. Ebédeljetek meg valahol, ma ne pazarold az időt a főzésre.

Rák (06.22. – 07.22.)

Rák napi horoszkóp december 15

Rengeteg tennivalód van ma, de a párod is otthon van, így be kell osztanod az idődet. Míg ő alszik elmehetsz bevásárolni vagy karácsonyi ajándékok után nézni, a nap hátralévő részében pedig kettesben lehettek. Főzésre ne pazarold az időt, rendelj valamit és találjatok ki valamilyen közös programot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Oroszlán napi horoszkóp december 15

Hosszúnak ígérkezik a mai nap is, hisz rengeteg teendőd van. Amit szombaton meg szoktál csinálni, az mára maradt. Nem kell azonban minden egyedül csinálnod, családod segíthet neked, így még az ebédkészítéssel sem fogsz megcsúszni. Délután pedig jöhet a pihenés.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szűz napi horoszkóp december 15

Úgy döntesz, hogy ma nem csinálsz otthon semmit. Inkább nyakadba veszed a várost és elkezded beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Arra azonban figyelj, hogy jól dugd el őket, mert van valaki a családodban, aki előszeretettel kutakodik utánuk.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mérleg napi horoszkóp december 15

Mára semmi terved sincs, csak pihenésre vágysz. Párod azonban szeretné, ha elkísérnéd őt és választanátok néhány ajándékot karácsonyra. Ne mondj neki ellent, ketten jobban fogtok majd haladni, így este már tényleg lazíthatsz. Egy jó film és egy finom vacsora kíséretében jól telik majd az este.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Skorpió napi horoszkóp december 15

Semmi terved nem volt a mai napra, de valaki keresztül húzza a számításaidat. Megkér, hogy segíts neki a karácsonyi ajándékok beszerzésében és vidd el néhány helyre. Mivel nagyon jó barátok vagytok, nem fogod megtagadni tőle a segítséget, de igyekszel minél hamarabb hazaérni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilas napi horoszkóp december 15

Minden vágyad ma a nyugalom. Szeretnél egy kicsit egyedül lenni, de ez nem valósulhat meg, hisz mindenki otthon van. Ha tényleg magányra vágysz, akkor menj el sétálni vagy futni, így türelmesebb leszel majd mindenkivel. Főzésre ma ne fecsérelj időt, inkább rendelj valamit, jobban jársz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bak napi horoszkóp december 15

Ma ne kezdj bele semmibe, túl fáradt vagy. Bújj vissza az ágyba és aludj még egy nagyot. Délután pedig akár útra is kelhetsz, mert a karácsonyi ajándékok nem fognak maguktól hozzád vándorolni. Ha ma nem is veszel semmit, legalább ötleteket gyűjthetsz majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vízöntő napi horoszkóp december 15

Ma nem törődsz az otthoni teendőkkel, ajándékok után kell nézned, mert sűrű lesz a jövő heted, így nem halogathatod tovább a dolgot. Egy barátod is szívesen veled tartana, fel is hív majd ez ügyben. Légy türelmes, már most sokan vannak a bevásárlóközpontokban.

Halak (02.20. – 03.20.)

Halak napi horoszkóp december 15

Ma jó kedvűen ébredsz, így elhatározod, hogy bevásárló körútra indulsz. Jobban is teszed, hisz a jövő heti teendők mellett nem marad sok időd. Ha ügyes vagy, viszonylag korán otthon is lehetsz, így még a pihenésre is bőven marad időd.

Ezek is érdekelhetnek