2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 16. - 2019.12.16. - Csak türelem!!!

Napi horoszkóp december 16. – 2019.12.16. – Csak türelem!!!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kos napi horoszkóp december 16

A munkahelyeden minden nagyon jól alakul, a magánéleted sosem volt ennél jobb. Nehéz időszak áll mögötted, de minden erőfeszítésed meghozta a gyümölcsét. Tervezz a hétvégére egy olyan programot, amely méltó lezárása lehet a hétnek. Ha időben értesítesz mindenkit, nem lesz, aki nemet mondjon neked.

Bika (04.21. – 05.21)

Bika napi horoszkóp december 16

Nagy szükséged van a családod és a barátaid támogatására, mert ma egy olyan döntést kell meghoznod, amely nagy mértékben befolyásolja a jövődet. Mindent gondolj át töviről hegyire, mérlegeld a dolgokat, csak így hozhatod meg a megfelelő döntést. Légy türelmes, nem szabad mindent elkapkodni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ikrek napi horoszkóp december 16

Rendkívül kimerült vagy, pedig még csak most kezdődik a hét. Próbáld meg összeszedni magad, menni fog. Ma türelmesnek kell lenned, nem lenne jó, ha összevesznél bárkivel is. Fontos lehet, hogy magadra találj, hisz találkozni fogsz valakivel, akit nagyon régen nem láttál. Ez azonnal jókedvre derít, így nem is végződik olyan rosszul a napod, mint amire ébredéskor számítottál.

Rák (06.22. – 07.22.)

Rák napi horoszkóp december 16

Talán a változó időjárás teszi, de ma nem leszel önmagad. Semmihez nincs energiád, az elmúlt hét és a rengeteg munka kiszívta belőled az életkedvet is. Ha megteheted inkább hagyd ki a mai munkanapot és maradj otthon. Neked is türelmesnek kell lenned másokkal, persze, ha mindenképpen emberek közé kell menned, hogy ne menj az idegeikre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Oroszlán napi horoszkóp december 16

Ma tényleg feszegeted a határaidat. Nem szándékosan ugyan, de kiborítod környezetedet is, pedig ők semmi mást nem akartak, mint neked segíteni. A kollégáid isszák meg rossz hangulatod és türelmetlenséged levét. Jobban teszed, ha szunyókálsz egy kicsit délután, meglátod azután tisztábban fogod látni a világot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szűz napi horoszkóp december 16

Egy apró hiba óriási bonyodalmat fog okozni a munkahelyeden. Ma ugyan nem te leszel az, aki megmenti a helyzetet, de nagy segítségére leszel az illetőnek. Mindkettőtök nagy dicséretre számíthat a nap végén. Siess haza, vegyél egy forró fürdőt és vackold be magad a tévé elé.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mérleg napi horoszkóp december 16

A mai nap nem lesz egyszerű. Feszült vagy és türelmetlen, közeledik a karácsony, te pedig még sehol sem tartasz az előkészületekkel. Munka után ne haza, hanem körülnézni menj, így valamelyik délután már célirányosan vásárolhatsz. Nyugodj meg, mert a kapkodás és idegeskedés nem vezet sehova.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Skorpió napi horoszkóp december 16

A mai nap szigorú önfegyelemre és türelemre lesz szükséged, ugyanis minden lehetséges probléma a nyakadba szakad. Neked viszont ez nem jelenthet gondot, ennél nehezebb helyzetben is voltál már, és azt is megoldottad valahogy. Gondolataid tele vannak a karácsonyi előkészületekkel is, amelyekre még időt is kell szakítanod valamikor, hisz már csak ez a hét van hátra az ünnepekig.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilas napi horoszkóp december 16

Szükséged van egy nagy beszélgetésre egy olyan baráttal, aki mindent tud rólad és segíthet neked meghozni egy nehéz döntést. Azonban ne feledkezz meg az ésszerűségről sem. Bármit is diktál a szíved, ne hagyd, hogy elhomályosítsa a valóságot. Türelmesen és nyugodtan gondold át a dolgokat, így tudni fogod, mit tegyél.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bak napi horoszkóp december 16

Nagyon vártad már, hogy újra találkozz egy régi jó baráttal, de sajnos le kell mondanod, mert hétfői teendőid nagyon feltornyosultak előtted. Mivel most vágtál bele egy új projektbe, nem engedheted ki a kezed közül a dolgokat. Kollégáid ugyan mindenben támogatnak, de most te vagy az, aki egy pillanatra sem lazíthat, ugyanis itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy feljebb kerülj a ranglétrán. Még az idén elérheted kitűzött célod, ha kellően türelmes leszel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vízöntő napi horoszkóp december 16

Ma nagyon feszült vagy, nem mennek úgy a dolgok, ahogy azt eltervezted. Ha döcögősen is, de megoldod a mai napra kitűzött feladatokat, bár néhány kávéra szükséged lesz hozzá. Alig várod, hogy hazaérj, és semmi mást ne kelljen csinálnod. Csak koncentrálj, figyelj oda a munkádra, és még túlóra nélkül is befejezheted azt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Halak napi horoszkóp december 16

Sajnos a mai nap semmilyen jó dolgot nem tartogat a számodra. Mint mindennap munkába mész, aztán haza. Ne feledkezz meg az ünnepek közeledtéről sem, sok elintéznivalód van ezzel kapcsolatban. Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra!

Ezek is érdekelhetnek